luni, 14 iulie 2014

Look Tv și Look Plus sunt deschise în continuare la negocieri

Televiziunile Look TV şi Look Plus, ce vor difuza în direct meciurile de fotbal din campionatul Liga 1 şi Cupa Ligii, au trimis un comunicat catre Mediafax, in care precizeaza că au încheiat un numar semnificativ de contracte cu diversi furnizori de servicii tv cu plată, oferind astfel abonatilor acestora posibilitatea ( pe care inainte nu o aveau la respectivii operatori ) de a urmari meciurile de fotbal.

"Urmare a procedurii publice transparente iniţiate în data de 2 aprilie 2014, radiodifuzorii Transilvania Look S.A. (deţinător al licenţei pentru postul TV 'Look TV') şi NCN Studio TV S.A. (deţinător al licenţei pentru postul TV 'Look Plus') au semnat un număr semnificativ de contracte de retransmisie cu distribuitori de servicii de programe audiovizuale, prin intermediul cărora abonaţii, care au fost privaţi anterior de posibilitatea de a viziona meciurile din campionatul Liga 1 şi Cupa Ligii, pot viziona aceste competiţii sportive pentru următorii 5 ani", spune Look Tv si Look Plus. După o lungă perioadă în care abonaţii la servicii de cablu TV puteau viziona un număr mare de meciuri doar dacă se abonau la un singur distribuitor, în prezent, orice abonat îşi poate selecta furnizorul de servicii pe care şi-l doreşte şi poate viziona toate meciurile de fotbal din cele două competiţii".

Look Tv si Look Plus mai precizeaza ca au transmis distribuitorilor oferta comercială, însă unii distribuitori au fost "dezinteresați".

"Posturile Look TV şi Look Plus au transmis tuturor distribuitorilor interesaţi oferta lor comercială şi au semnat contracte de retransmisie cu oricare distribuitor care a efectuat demersurile legale necesare. Dezinteresul unor distribuitori de a semna contracte de retransmisie este o decizie comercială discreţionară a acelor distribuitori, care îi privează pe proprii abonaţi de posibilitatea de a se bucura de fotbalul românesc de calitate", se spune în comunicat.

În final, cele doua televiziuni anunță furnizorilor de servicii tv cu plată că sunt deschise in continuare la negocieri si semnarea de noi contracte.

În acest context, Transilvania Look S.A. şi NCN Studio TV reaminteşte tuturor distribuitorilor de servicii de programe audiovizuale interesaţi să retransmită Look TV şi Transilvania Live (care recent s-a transformat în Look Plus, n.r.) că pot să trimită în continuare la adresa de e-mail proiect.look@tuca.ro scrisori de interes cu privire la semnarea de contracte de retransmisie, urmând ca aceştia sa fie contactaţi ulterior pentru discuţii şi negocieri suplimentare.

UPDATE 9 august 2014, ora 22:00 - Romtelecom a ajuns la un acord cu Intel Sky, pentru difuzarea canalelor Look TV și Look Plus. În extraoptiunea "Extra Liga 1", la prețul de 9,5 lei, vor fi incluse Look Tv și Look Tv HD. Look Plus este inclus în abonamentul de bază. Mai multe detalii gasiti AICI.

Update 12 august 2014, ora 10:00 - Meciuri din Liga 1 vor fi difuzate și prin canalul Dolce Sport, conform unui promoțional difuzat pe această televiziune. Detalii găsiți AICI.


29 de comentarii despre subiectul „Look Tv și Look Plus sunt deschise în continuare la negocieri”:
Valentin

Pfoaaaaaaa!!!!! Au ajuns ei acum sa se roage de distribuitori.

Anonim

Sa se roage...ca asa le trebuie, daca LPF nu a organizat licitatie transparenta cu toti marii operatori din romania.

Anonim

Conform unui comentariu de pagina oficiala de facebook RCS-RDS, pachetul LOOK TV HD va intra pe cablu digital pana in 25 iulie si va costa 5 RON/luna. Se asteapta ca RCS-RDS sa vina cu un comunicat de presa in zilele viitoare, insa pana atunci va rog sa tratati aceasta informatie ca pe un zvon. Ramane de vazut zilele viitoare daca se va adeveri.

Anonim

Ce pagina ca nai zis pe pagina de la rds de facebook nu apare nimic legat de look tv

Anonim

Uite la comentari la ultimul articol de pe pagina oficiala de facebook (https://www.facebook.com/rcsrds.romania)

Anonim

multi baniii

Anonim

uni au cabu de la diferit ioperatori , eu am cablu de la un operator mic , in prezet e in grila de programe look tv de la 1 august nu se stie daca va ramane in grila de programe. la rcs va fi sigur ca va ramane look tv

Anonim

sar putea sal introduca ilegal,deobicei asa se intimpla cu firmele mici cam asi fac de cap, ca nui controleaza NIMENI, ba DA numai la sesizare

Anonim

poate mai are acord de retransmisie .

Anonim

corect

Anonim

RDS au decis ca nu sunt interesati (se stie ca asa iti arati respectul fata de client) si nu vor reveni asupra deciziei. Singura solutie a abonatilor RDS este sa treaca la UPC. Si cred ca asa se va intampla

Cornel

Mai nou rds incearca sa-si pastreze clientii lansand zvonuri. Oameni buni, la rds nu veti putea urmari Liga 1 PUNCT. Restul sunt zvonuri

Anonim

Numa amatorii de fotbal trec pe UPC ca asta ii liga1 ii liga de amatorii

Anonim

Rcs -ul macar Eurosport HD pe Premier League sa-l bage, cand incepe in august campionatul Angliei macar, daca nu sunt in stare sa puna digisport 3 HD !
Rade ciob de oala sparta conducerea rcs, ca transmit nascar si moto,
Bravo romtelecomului ca au NBA-ul si -foarte probabil- NHL-ul, ca nu cred ca sport 1 va mai emite...

Anonim

Pana in momentul de fata UPC este singurul care a luate televiziunile care vor transmite Liga 1. E foarte posibil sa ramana asa avand in vedere ca Liga 1 incepe in mai putin de 10 zile.

Anonim

Nu e corect fata de abonati ce face RDS-ul. Au pierdut licitatia si acum nu vor sa mai intre la negocieri.

Anonim

Operatorii care nu transmit liga 1 fac o mare prostie. Fotbalul vinde. Are audienta mare si atrage bani din reclame. UPC a vazut bine oprotunitatea asta si au facut bine ca l-au pus in pachet separat.

miky

RCS au pierdut nicio licitatie. Au fost atribuite direct drepturile, fara licitatie. Asta e problema pe care RCS incearca sa o evidentieze, dar prea putini o inteleg.

Anonim

http://hdsatelit.blogspot.ro/2014/07/pachetul-extra-fotbal-de-la-upc-este.html

Anonim

Ha ! "Disprerare" scrie pe fruntea celor de la Look TV! Foarte bine a facut RDS. Astia de la Look au vrut sa fie bagati in pachetul de baza, nu intr-un pachet extra. Nu merita 2 lei fotbabul asta romanesc "de calitate".

M-am uitat la supercupa de la noi si in paralel la CM din Brazilia. Ai nostri parca rulau cu incetinitorul, trebuia reglat pitch-ul sa-i vezi fugind la viteza normala, in min. 6 parca Astra a avut un corner si s-a dus unul agale sa bata si era rosu la fata si gafaia de efort. In min. 6, dupa ce s-a plimbat pana atunci pe teren.

Anonim

Poate se cad de acord in cateva zile cu Romtelecom,Orange,dar si RCS-RDS,deoarece nu cred ca vor scoate din buzunar banii cei de la SKY,nu cred ca nu vor sa faca profit din drepturi de retransmisie.Poate se asteptau la o suma frumusica de la fiecare operator de cablu sau satelit,dar in cele din urma se multumesc si cu mai putin numai sa nu iasa in pierdere.Cat despre RCS-RDS,probabil va amintiti si cu Eurosporturi erau probleme dar sau inteles in ultima clipa,la un pret accesibil,stati linistit astai manevra lor de gandire,cea ce bine fac,altfel ne trezeam si noi cu abonamentul marit...

Anonim

Abonatii RDS nu vor duce niciodata lipsa de meciuri stati linistiti, astia situ ce fac, vor difuza Liga 1 pana la urma, nu va luati dupa prostii astia care au sarit barca repede si s-au dus la UPC, la netul ala de 2 lei scump pe care il ofera aia.
Intr-o negociere nu cedezi din prima ca prostul, astepti, ca stii ca aia de la SKY au nevoie de operatori, nu invers.

Cornel M

Eu cred ca astia de la rds nu au departament de programe. Fotbalul aduce audiente foarte mari. Au facut o greseala si acum, in loc sa remedieze situatia, arata cu degetul spre concurenta. Asta e primul pas spre dezastru.

Anonim

Retransmisia Ligii I o sa fie o mare teapa pentru operatori.
Meciurile vor fi divizate.Se vor face pachete suplimentare ce nu vor fi platite de microbisti.10-12 ron pentru un program este monstruos !
Personal nu sunt microbist.Desi am stabilitate financiara, nu as da 10 ron pe luna pentru un moft.Mai bine cumpar ceva copiilor de banii astia si sunt mai linistit !
Providerii isi vor lua o teapa de zile mari ! In Romania este saracie mare.Toti abonatii se uita la ultimul leu !.Cine va avea preturile mici va triumfa in piata.Nu multitudinea de programe dicteaza.Dicteaza pretul !Nimeni nu-ti da un pahar de apa degeaba !
Activez in piata tv de 10 ani !Nu exista niciunde migratie mai mare ca in Romania la sistemele de receptie tv ,terestre sau DTH.

Anonim

La Focus Sat este oficial.Pachetul Fotbal-un program 12 ron !
https://ro-ro.facebook.com/FocusSatRomania

Nelutu

Naparlitii astia cred ca le ofera toti multi bani. Sper ca Orange tv sa le dea cu flit!

Cosmin

@Anonim 17 iulie 2014, unde scrie asta pe pagina Focus Sat de Facebook? Nu scrie asa ceva.

Cosmin

Precizari despre pachetul Fotbal:
- Va avea ca si continut un singur canal, respectiv Look TV
- Se va incarca cu cartela Fotbal, cartela nou creata
- Cartela Fotbal se poate incarca doar daca pachetul Familia este activ minim 28 de zile
- Tarif, 12 lei tva inclus
Dar asta nu scrie oficial, scrie un fan pe acolo...

Laurentiu

Cosmin, este adevarat. Uite poze si detalii complete aici:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2014/07/look-tv-costa-12-lei-lunar-la-focus-sat.html

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile