marți, 15 iulie 2014

Modificări denumiri servicii Romtelecom: ROMTELECOM și COSMOTE vor fi redenumite ca TELEKOM ROMANIA FIX și TELEKOM ROMANIA MOBIL ?

Un cititor HD Satelit ne-a informat ca a primit o înștiintare de la Romtelecom, cu urmatorul continut:

"Stimate client,

Va multumim ca utilizati serviciile noastre!

Incepand din luna septembrie a acestui an, o serie de modificari vor interveni in denumirile serviciilor / pachetelor de servicii / abonamentelor / extraoptiunilor din portofoliu Romtelecom, pentru a asigura o experienta simplificata si unitara pentru clientii companiei. Tarifele aferente acestora, precum si calitatea si modalitatea de furnizare a serviciilor vor ramane neschimbate.

Denumirile ROMTELECOM si COSMOTE vor fi inlaturate din toate denumirile serviciilor/pachetelor de servicii/abonamentelor/extraoptiunilor;

Denumirile serviciilor/pachetelor de servicii/abonamentelor/extraoptiunilor de Voce, Internet si Televiziune pentru clientii persoane fizice vor fi modificate dupa cum urmeaza:

Voce nelimitat 100 se va numi VOCE S
Voce nelimitat 200 se va numi VOCE M
Voce nelimitat 400 se va numi VOCE L
Net Surf se va numi NET S
Net Play se va numi NET M
Net Power se va numi NET L
TV Variat se va numi TV S
TV Extra se va numi TV M
TV Maxim se va numi TV L

In denumirile celorlalte servicii/pachete de servicii/abonamente/extraoptiuni, pentru a face diferentierea intre destinatile de consum si pentru a descrie beneficiile oferite, se vor include termeni clarificatori precum: FIX, MOBIL, TELEKOM ROMANIA FIX, TELEKOM ROMANIA MOBIL.

Va multumim pentru ca sunteti alaturi de noi in acest proces de transformare prin care ne imbunatatim standardele de calitate oferite si va asiguram ca in lunile care urmeaza veti avea parte de surprize placute. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta gratuit din reteaua ROMTELECOM la numarul 1930."

Update 14 august 2014Telekom Romania Communications și Telekom Romania Mobile Communications vor fi noile denumiri pentru Romtelecom și Cosmote. Detalii găsiți AICI.


13 comentarii despre subiectul „Modificări denumiri servicii Romtelecom: ROMTELECOM și COSMOTE vor fi redenumite ca TELEKOM ROMANIA FIX și TELEKOM ROMANIA MOBIL ?”:
Anonim

E preluat Romtelecom sau nu de Gemania? Acolo se numeste Telekom.

Anonim

Deutsche Telekom a cumparat pachetul majoritar de la OTE.OTE detinea Romtelecom si Cosmote.
Deja nemtii au inceput sa urca preturile ca in "deutsche"
http://www.telekom.com/company/worldwide/60858

Mircea

Nu e gresit nimic. Se va numi Telekom Romania deoarece traiesti in Romania si nu in Germania! Va prelua doar numele, nu si tara. Din septembrie, in coltul sus al televizoarelor unde in prezent scrie Romtelecom pe anumite canale, va fi scris un T mare de tipar ( de la telekom ). Eu va multumesc! Deoarece din comentariul meu ati facut o stire.
Cand mai apare ceva nou de la Romtelecom o sa scriu imediat pe blog.

Anonim

Pai si se numeste Telecom sau Telekom ? Cum scria in scrisoarea aceea a ta ? TELECOM ROMANIA sau TELEKOM ROMANIA ?

Anonim

Inca un motiv pentru cei ce vor sa scape de contractele cu Romtelecom/Cosmote. Orice modificare unilaterala in contract poate duce la rezilierea acestuia.

Anonim

Cum sa reziliezi contractul daca isi schimba doar numele ? E greu tare sa fii prost.

Mircea

Romtelecom fix se va numi TELEKOM ROMANIA FIX
Romtelecom tv se va numi TELEKOM ROMANIA TV
Cosmote se va numi TELEKOM ROMANIA MOBIL
Pe scurt va fi TELEKOM FIX, TELEKOM TV si TELEKOM MOBIL. In momentul de fata, in dreapta sus a ecranelot tv, pe anumite programe este scrisa sigla Romtelecom. Din septembrie va fi scris un T mare de tipar ( TELEKOM ).

Anonim

Daca ar fi asa ar fi un mare pacat. Tare as vrea ca Cosmote sa se numeasca T-Mobile si nu Telekom Mobil. Am inteles din comunicatul alora de la Romtelecom ca numele noului brand se va identifica intr-un fel sau altul cu brandul Telekom dar nici chiar asa. In toate tarile in care Deutsche Telekom opereaza servicii de mobil, acolo exista T-Mobile nu Telekom TV/FIX/Mobil (chiar nu am vazut asa ceva in nici o tara pe unde opereaza DT), dar sper ca nu se vor trezi desteptii de la noi sa faca in vreun altfel decat celelalte tari. Chiar imi doresc sa avem T-Mobile in Romania si nu alta tampenie.

Anonim

Da pai noi mereu trebuie sa fim altfel decat celelalte tari civilizate. Chiar si prin schimbarea asta de nume ne distantam de celelalte tari care au toate T-Mobile, dar ca la noi la nimenea. Pe baza brandului astuia nasol de Telekom (normal ar fi fost Telecom in cazul asta) mai bine lasa Cosmote-ul si Romtelecom-ul in pace. Eu aveam nevoie de T-Mobile si T-Home nu de alta prostie care sa ne trimita la coltul rusinii cu un nume stupid demn de o tara cu specific slav sau nemtesc. Parerea mea e ca Telekom nu se potriveste avand in vedere ca in lb. romana nu exista K in miljocul vreunui cuvant romanesc asa ca mai bine nu ar da cu mucii in fasole cu Telekom Mobil-ul lor si ar pune T-Mobile si nimic mai mult.

Anonim

Pana la toamna mai e timp destul. Au timp sa se razgandeasca cu denumirea.

Anonim

Esti tu sigur ca suntem inapoiati? Ia cauta matale: Magyar Telekom, Hrvatski Telekom, Makedonski Telekom, Cmogorski Telekom, Slovak Telekom. Eu cred ca suntem printre tarile normale. Acolo unde se utilizeaza brand-ul T-Mobile, T-Home si asa mai departe, e posibil sa se faca rebranding in numele tarii, precedat de "Telekom". Sper sa fie "Telekom" cu "K" si la noi.

Anonim

Nu mai bine ar redenumi Romtelecom in RomTelekom?

Anonim

Nu e bine daca or sa redenumeasca cosmote altfel decat t-mobile. T-mobile e un brand f puternic deja cunoscut de majoritatea romanilor , Telekom suna atat de banal , adica e romtelecom fara rom , dar cu k.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile