vineri, 25 iulie 2014

"Nu există nicio înţelegere cu RCS-RDS", anunță Look Tv

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, susţine că reprezentanţii Intel Sky Broadcast au ajuns la o înţelegere cu consorţiul RCS&RDS pentru preluarea în grilă a posturilor Look TV şi Look Plus. Însă acesta este contrazis de oficialii celor două canale care transmit meciurile din Liga 1, după cum anunță gsp.ro.

"Din ce ştiu, RCS&RDS va prelua până la urmă cele doua posturi pentru că nu-şi permit să-i scape din mână pe abonaţii pe care-i au acum", a precizat Dragomir pentru ziarul Ring.

La doar câteva ore a venit şi reacţia oficialilor de la Look TV:

"Probabil Domnul Dragomir este unul dintre cei foarte mulţi abonaţi ai reţelelor de distribuţie TV şi asemenea tuturor iubitorilor de fotbal s-ar bucura să poată urmări şi în următorii cinci ani Liga 1, fără sa fie nevoit să-şi transfere abonamentul TV la un alt distribuitor care a încheiat contract de retransmisie cu posturile Look TV şi Look Plus.

Dorinţa noastră din prima clipă de când ne-am implicat în acest proiect TV a fost ca fotbalul românesc sa ajungă dacă se poate la toţi românii!

Însă nu putem obliga toţi distribuitorii de posturi TV să împărtăşească aceleaşi idei cu noi. Din păcate, nu există nici o înţelegere în acest sens cu RCS&RDS".

Trebuie evidențiat totusi că Look Tv nu a precizat că nu va exista in viitor nicio intelegere cu RCS-RDS, ci că nu există în prezent. De asemenea, lipsa unei intelegeri in acest moment nu exclude posibilitatea unor viitoare negocieri.


40 de comentarii despre subiectul „"Nu există nicio înţelegere cu RCS-RDS", anunță Look Tv”:
Anonim

Si nici nu va exista, veci pururi. Amin!

Anonim

RDS&RCS ateapta 3 luni ca astia sa intre in faliment dupa care vin cu oferta promotionala

Anonim

la orangetv ecranu este negru povestea continua

Anonim

au iesit Lookurile si de la Romtelecom Dolce ;-)))

Anonim

este o problema tehnica de la Look, se va remedia pana pe seara... mesaj de la relatii cu clientii Orange

Anonim

Si pe 1 iulie a fost o problema tehnica si ati vazut cat a durat ,trebuie sa ne resemnam ca nu o sa vedem liga 1 pe orange

Anonim

Care oficiali au confirmat celor de la gsp? secretara? din cate stiu nu se stie cu exactitate cine dirijeaza din spate cele doua posturi.

Dragomir, stie el ce stie, ca doar a fost oracol :)

oricum nu ma intereseaza meciurile din campionatul intern, sper sa nu scoata alte canale ca sa nu majoreze costurile la abonament si nici sa majoreze ab. Sa-l faca pachet separat ca la ceulalti, sa plateasca doar cine vrea sa vada mizeria, dsi nu cred ca va fi asa.



Anonim

Confirm. Portocala are ecran negru la canalele Look. Asa au spus si la inceputul lunii, ca sunt probleme tehnice. Minciuni tehnice.

Anonim

A fost trimis anunt de catre Look Tv, l-a primit si Vocea Transilvaniei:

http://www.voceatransilvaniei.ro/exclusiv-anunt-important-despre-transmisia-tv-meciurilor-din-liga-1-afla-daca-poti-vedea-campionatul-intern-la-rcsrds/

Anonim

Nici pe online nu se mai vad la Orange tv go. Minciuni curate astea cu problemele tehnice.

Anonim

Pai poate problema e de la sursa originala de unde preiau Orange Tv si Dolce semnalul, nu de la satelit.

Doru

Au revenit la Orange. Era problema pe mai multe canale.

Mircea

La Romtelecom DTH, se vad ambele programe.
Numai dezinformati!

Anonim

Nu mai te enerva ! :-) Nu au mers inainte, anonimii care au comentat inaintea ta au avut dreptate.

Anonim

Nicio sansa sa mai fie vazute meciurile in reteaua digi. Dragomir a mintit cu nerusinare

Anonim

@Anonim
25 iulie 2014, 15:55

este vorba de aceeasi informatie, adica aceeasi sursa. posibil asa sa fie cine stie. Pana acum este clar ca nu au intrat, insa era vorba ca din weekend, sau cel putin asta se intelegea tot din speculatii.

onomatopeeurbane

O sursa mai neserioasa decat Ring nu cred ca exista. Poate doar Vocea Rusiei. Sa nu ne mai mintim! Toti abonatii rcs au fost tepuiti. Stam ca fraierii si ne uitam in gura lu' Mitica.

Casapescu

Pfuai. Daca pana acum am sperat ca berbecii de la rcs fac ceva cu Liga1, acum mi-am luat gandul. Mitica de la liga si Ring = NESERIOZITATE MAXIMA. Am fost pacaliti de rcs in cel mai stil cu putinta

Anonim

si la nextgen se vad ca doar au de la ines digitalul

Anonim

Eu nu stiu de ce mai sunt prelaute declaratiile lui Mitica. El nu mai este presedintele Ligii. Daca RDS ar fi negociat sigur se batea cu pumnul in piept. Vrajeala tipic romaneasca.

Anonim

rcs nu a negociat deloc asa a spus atunci cand zicea ca a dat in judecata lpf

Anonim

tare poanta, RCS-ul sa preia aberatia aia de campionat

Marius

Se vad bine look-urile la Orange in format HD. La meciuri transmit in SD, dar in rest sunt ok. Mie imi plac aceste canale prin prisma emisiunilor lui Sabin Gherman. Fotbalul nu-mi place deloc si sper sa nu ma puna sa le dau vreun ban in plus pentru asta. Mai bine sa dau pentru canale bune, nu pentru ciupercile astea otravite de canale!

BOGDAN

atata bataie de cap pentru un campionat de 2 lei cu meciuri de curtea scolii, cum sa ceri cate 10 lei pe un campionat foarte slab barem cand era transmis la digi era moaca si-si scoteau banii din reclame, au vazut ca nici din reclame nu scoteau banii astia de la digi si le-au dat "campionatul" sa se spele pe cap cu el :)), e josnic pe bune, sa aduci ca principal argument ca-n alte tari se plateste pentru meciurile interne din campionat fara sa tii cont ca propriul tau campionat miroase de la 11 metri
nu sunt fan RCS RDS am renuntat la ei, da' se vede ca-i duce capul, au vazut ca nu scoteau profit din el si l-au dat la altii, UPC si Intel Sky Broadcast ... in afaceri negociezi doar daca vrei sa le iei pielea dupa ei, ceea ce exact asta o sa se intample peste cateva luni, maxim pana-n iarna

Unknown

De ce nu baga Look pluss pe cablu

Gigi

BOGDAN campionatul nostru este slab datorita investitiilor mici. Mai bine de jumatate din echipe sunt dependente de banii din drepturile de televizare si de fondurile de la primarii si societati de stat. Eu unul as prefera ca primariile sa investeasca in altceva decat in fotbal. E normal ca cei care vor sa vada meciurile sa plateasca. Daca vrei sa vezi HBO trebuie sa platesti. Faptul ca UPC a introdus o taxa pentru difuzarea LookTV este un lucru normal. Asa o sa fie in curand cu majoritatea programelor tv. Protv a iesit din lista programelor gratuie si in curand se pregatesc si Antenele. E firesc ca pentru un serviciu prestat sa fii platit. Daca cei care vor sa vada Liga1 sunt multi si platesc pentru televizarea ei atunci finantarea campionatului va creste. Problema este ca la noi firmele de cablu nu ofera aceasta posibilitate tuturor abonatilor. Pana acum a avut exclusivitate o firma de cablu RDS si ceilalti operatori nu puteau prelua programele lor. Acum drepturile sunt cumparate de o firma de media care e dispusa sa negocieze cu toti operatorii de cablu pentru difuzarea programelor tv astfel incat toti abonatii sa aiba posibilitatea de a vedea meciurile. Mingea este acum in curtea firmelor de cablu.

Anonim

Pana la urma RDS mai difuzeaza meciuri din Liga1 anul acesta?

sandel

le gasiti pe net moaca, cautati TV online cu goagal si nu va mai bateti la cap cu abonamentul lor

Anonim

Da, le gasesti pe siteuri pirat pline de reclame pe care, daca vrei sa le inchizi, sa nu mai stea peste imagine televiziunii, iti deschid tot felul de virusi. Tocmai ce mi-a reinstalat Windowsul din cauza unui site de genul caruia il recomanzi tu anonim. Deci nu mai imi trebuie, mersi.

Sandel

prietene Anonim pe ce site ai intrat de te-ai virusat, eu ma uit de ani de zile pe HBO si alte cele cu bani pe cablu si moaca pe net si n-am luat nici un virus. virusii nu i-ai lat de acolo ci din mesajele de genu... ca sa vezi HD programul instaleaza plugin-ul, cine stie ce span de antivirus cu licenta piratata luata de pe torenti ai avut, eu am un AVG Free si n-am luat virus de peste 1 an de zile

Anonim

E bine ca recunosti ca sunt virusi pe siteurile pirat respective.

Unknown

Probabil ca romtelecom s-a inteles cu cei de la look pentru ca pe dolce tv avem gratis pentru toti abonatii romtelecom look plus hd. ;)

Anonim

Probabil nu esti informat. Romtelecom a anuntat ca Look Tv si Look Plus raman in grila pana se finalizeaza negocierile. Daca negocierile se finalizeaza cu succes, vor ramane mai departe in grila. Daca nu se finalizeaza negocierile cu succes, atunci vor fi eliminate.

Unknown

Anonim 12:42 si cum iti explici ca in mediul online, look plus este in HD pentru toti abonatii?!

Anonim

Ce mediu online? :-)) Daca pe imagine scrie Look Tv HD si Look Plus HD, asta nu inseamna ca si rezolutia este HD. :-))

Unknown

Anonim 13:50, fata de cum mi se vad posturile pe romtelecom DTH ala online se vede super ;)

Anonim

@Emil Games 28 iulie 2014, 12:38: Pe DolceTV.ro nu s-a introdus nimic. Acolo era si inainte Transilvania Live care s-a redenumit in Look Plus. Pe site bineinteles ca nu l-au redenumit, probabil sunt in vacanta :))

Anonim

Look TV ascuns http://www.dolcetv.ro/#tv-live-Transilvania-Look-160

Anonim

Romtelecom DTH,a scos Look TV din oferta de pe site!Look plus TV a rămas.

Mircea

Pe Romtelecom DTH sunt transmise la liber ambele programe.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile