miercuri, 16 iulie 2014

OTV emite din nou prin satelit

OTV a reluat emisia prin satelit, după ce anterior ( pe 24 mai 2014, detalii AICI ) renuntase la acest mediu de distribuitie.

Satelitul folosit este acelasi ( Eutelsat 16A de la 16 grade Est ). Frecventa de receptie este de asemenea identică:

Frecventa 11366, polarizare verticala, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S QPSK, FTA ( necriptat ).


Revenirea transmisiei prin satelit este asociata probabil cu transmisia emisiunii "Dan Diaconescu in direct" ( posibil redenumită în "OTV Live" ) de către televiziunea Romania Tv ( detalii AICI, promo AICI ).

Astfel, nu ar mai fii considerata o retransmisie a OTV, ci o productie difuzata pe Romania Tv (produsa in alta locatie decat studiourile RTV si preluata din transmisa prin satelit).

Update 16 iulie 2014, ora 15:40 - După ce Laura Georgescu, preşedinte CNA, a declarat miercuri dimineaţă că la postul România TV "este încălcată legea" prin retransmisia emisiunii realizate de Dan Diaconescu la OTV-ul italian, postul de televiziune a emis un comunicat în care precizează că în cazul acestei emisiuni sunt respectate cu stricteţe legea audiovizualului şi reglementările impuse de legislaţia în vigoare. "Dan Diaconescu realizează o emisiune pentru România TV", anunţă postul TV într-un comunicat citat de către EVZ. "Emisiunea domnului Dan Diaconescu se numeşte OTV live şi a început să fie produsă din dată de 15.07.2014. Eventualele abateri din emisiunea lui Dan Diaconescu pe care CNA le va sesiza vor fi preluate de reprezentantul România TV de la CNA şi vor fi rezolvate conform legii."

Update 12 august 2014: OTV nu  mai este transmis pe aceasta frecventa. A fost din nou eliminat.


3 comentarii despre subiectul „OTV emite din nou prin satelit”:
Anonim

sa va dau un mic secret.A reaparut ,findica s-au cuplat cu pesedisti ,iau acceptat televiziunea cu conditia sa vorbeasca numai de Basescu si de celelalte partide ,HOTI NU!!!!!!!

George

OTV iar din nou!

Anonim

@Anonim 16 iulie 2014 15:46
Pentru tine exista o singura varianta! NU TE MAI UITA LA TV! ARUNCA-L PE GEAM SI REZILEAZA CONTRACTUL DE DISTRIBUTIE! Sau uitete pe EUROSPORT ca de acelea nu ai spus nimic!

Romanul asa este cand nu are posturi TV spune "NU AM CE VEDEA LA TV AM PUTINE CANALE"
cand are vreo 180 de posturi in grila incepe si spune ca 179 nu sunt bune si trebuie aruncate la gunoi!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile