miercuri, 2 iulie 2014

UPC va difuza în pachetul de televiziune de bază aproximativ jumătate din meciurile din Liga 1

UPC România, companie membră Liberty Global, a remis către HD Satelit un comunicat prin dorește să facă urmatoarele precizări în legătură cu tarifele pentru clienții care doresc să vizioneze meciurile din campionatul național, Liga 1, și meciurile din Cupa Ligii.

"Din dorința de a oferi clienților acces la cele mai importante competiții fotbalistice din România, UPC și Focus Sat au achiziționat drepturile de retransmisie a canalelor Look TV și Look Plus, care vor difuza în proporție echilibrată meciurile din Liga 1 și Cupa Ligii.

Dorim să precizăm că pachetul de bază de televiziune UPC include canalul Look Plus, post TV care va difuza aproximativ jumătate din meciurile din Liga 1. Astfel, ne asigurăm că toți clienții noștri se vor bucura, fără cost suplimentar, de o mare parte din meciurile din Liga 1 și Cupa Ligii.

Am creat totodată o extraopțiune care se adresează acelor clienți care doresc să aibă acces la toate meciurile din cele două competiții. UPC pune la dispoziție, într-un pachet separat, întregul conținut fotbalistic (Look TV, Look TV HD și Look Plus HD), pentru prețul de 10 lei lunar.

Această abordare, de a crea pachete tematice, se aplică de altfel și în cazul altui tip de conținut, de exemplu în cazul filmelor premium, al conținutului regional, precum și în cazul în care clienții doresc echipamente sau opțiuni suplimentare.", mai precizeaza UPC.

UPDATE 9 iulie 2014, ora 22:00 - Extraoptiunea Extra Fotbal se poate dezactiva de AICI.

Update 23 iulie 2014: UPC: Pachetul Fotbal va fi tarifat doar cu acordul prealabil, clar și explicit al clienților. Detalii AICI.


6 comentarii despre subiectul „UPC va difuza în pachetul de televiziune de bază aproximativ jumătate din meciurile din Liga 1”:
gsp.ro

Programul televizărilor primei etape a Ligii 1:

Vineri, 25 iulie
ora 18.30 Concordia Chiajna - Astra Giurgiu (LOOK TV)
ora 21.00 CS U Craiova - Pandurii Tg. Jiu (LOOK TV)

Sîmbătă, 26 iulie
ora 18.30 Tg. Mureş - U Cluj (LOOK PLUS)
ora 21.00 RAPID - STEAUA (LOOK TV)

Duminică, 27 iulie
ora 17.00 FC Botoşani - Gaz Metan (LOOK PLUS)
ora 19.00 CFR Cluj - Ceahlăul Piatra Neamţ (LOOK TV)
ora 21.00 FC Braşov - Petrolul Ploieşti (LOOK TV)

Luni, 28 iulie
ora 18.30 CSMS Iaşi - Viitorul Constanţa (LOOK TV)
ora 21.00 Dinamo - Oţelul Galaţi (LOOK PLUS)

Anonim

Ce gratuit? "fara cost suplimentar" ???
Asta am primit de la ei:::::

Iti multumim ca esti alaturi de noi si te asiguram ca punem pe primul loc dorintele tale: iti oferim cele mai multe canale pentru copii si canale de documentare precum si cele mai valoroase canale HD disponibile prin cablu.

Suntem fericiti sa te anuntam ca din iulie iti oferim doua noi canale premium – Disney Junior si Look PLUS – pentru tine si intreaga ta familie.

Incepand cu 1 august, abonamentul tau se va majora cu cu 3 lei (TVA inclus).

Ne bucuram sa te avem alaturi, de aceea vom continua sa iti oferim serviciile digitale de cea mai buna calitate.


Multumim

Echipa UPC

Anonim

Se majoreaza din cauza noii taxe de stalp. Se va majora si la altii care folosesc stalpi, in decursul acestui an. De exemplu, sa te uiti pe factura de energie electrica din luna august.

Anonim

Anonim 10 iulie 2014, 23:40, daca nu esti multumit, acum e momentul sa renunti la UPC si sa treci la alt operator mai bun. In caz de majorari, ai voie sa denunti contractul fara despagubiri si sa nu te mai plangi pe forumuri. Vezi, te-am ajutat sa scapi de stres. :-)))))

BOGDAN BRAILA

meciuri de curtea scolii la pret de 10 lei :)), wow ... foarte tare frate .. iar pentru UPC cu dedicatie... CE BINE-MI PARE CA AI LUAT TZEAPA.....

Anonim

CORECT BOGDAN, cu banii astia de 10 lei mai bine mi-ar baga in RCS separat programele Discovery, acolo barem am ce sa vad nu un campionat de tot rasul cu echipe de 2 lei si patroni bisnitari care habar n-au de fotbal decat sa se umple cu bani pe seama fotbalistilor din transferuri

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile