marți, 1 iulie 2014

Prezentare generală a principalelor activităţi ale SES ASTRA

Towercom a reînnoit contractul de capacitate pe ASTRA 3B, la 23,5 grade est


SES a semnat reînnoirea contractului pe termen lung cu Towercom, o companie slovacă de telecomunicaţii şi operator TV, privind utilizarea unui transponder pe satelitul ASTRA 3B al SES, aflat la poziţia orbitală 23,5 grade est. Towercom utilizează o serie de transpondere la poziţia 23,5 grade est, asigurând servicii TV, inclusiv distribuţie de conţinut HD, pe pieţele cehă şi slovacă. Towercom asigură capacitate pentru Skylink, principala platformă TV prin satelit pentru Slovacia şi Republica Cehă, deservind peste 2 milioane de clienţi.

Rezultatele financiare ale SES indică venituri solide în 2013 şi perspective pozitive pentru 2014

Conform rezultatelor financiare pe anul 2013 anunţate de SES, veniturile au atins cifra de 1.862,5 milioane euro în 2013, o creştere de 3,4% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut şi de 5,9% cu excluderea veniturilor de 42,6 milioane euro de pe segmental analog înregistrate în 2012. În 2013, EBITDA a fost de 1.364,7 milioane euro, adică o creştere de 2,8% (6,2% cu excluderea segmentului analog), în timp ce profitul operaţional raportat a crescut cu 7,7%, la 851,2 milioane euro. Romain Bausch, fost Preşedinte şi CEO al SES, a declarat că rezultatele reflectă faptul că, în continuare, compania se diferenţiază cu succes, şi-a consolidat poziţia pe pieţele dezvoltate, concentrându-se pe investiţii în regiuni şi pe aplicaţii cu potenţial ridicat de creştere şi implementând inovaţii în noi aplicaţii şi tehnologie de satelit.

SES a fost selectată să asigure capacitate satelitară pentru NBC Olympics

Jocurile Olimpice de Iarnă din Sochi au reprezentat unul dintre momentele de vârf ale sezonului sportiv de anul acesta şi SES a asigurat capacitatea satelitară pentru NBC Olympics, o divizie a Grupului NBC Sports pe durata producţiei acestui eveniment, în perioada 6 – 23 februarie. „Suntem încântaţi de noua colaborare cu SES a cărei flotă de sateliţi ne asigură capacităţi unice, în concordanţă cu cerinţele stricte ale NBC Olympics privind difuzarea Jocurilor pe canalele NBC Universal”, a declarat Ron Gnidziejko, Vicepreşedinte, Transmisii Internaţionale, NBC Universal, cu ocazia semnării acordului.


Satelitul ASTRA 2E a intrat în funcţiune la poziţia 28,2 / 28,5 grade est, deasupra regiunii EMEA

Începând cu luna februarie a acestui an, satelitul ASTRA 2E, lansat în spaţiu în septembrie 2013, a intrat în uz comercial. Satelitul a fost instalat cu succes la destinaţia finală pe arcul orbital 28,2 / 28,5 grade est, iar programele BSkyB, Channel4, ITV şi BBC au fost transferate către noul satelit care asigură o amprentă puternică deasupra insulelor britanice.



Paginile web ASTRA au schimbat designul

ASTRA a lansat recent un design complet nou al paginilor web pentru consumatori, utilizatori de servicii DTH şi reprezentanţi de vânzări. O identitate vizuală îmbunătăţită conferă unitate mărcii ASTRA şi o aduce mai aproape de clienţi. Paginile web Onastra reprezintă un important punct de acces către informaţii despre companie pentru consumatori, reprezentanţi de vânzări, tehnicieni de instalare şi alţi multiplicatori care se concentrează pe consumatori. Paginile web complet noi, localizate pentru ţările ECE la fel ca până acum, sunt o sursă de informaţii actualizate şi valoroase despre noutăţile şi serviciile companiei. În plus, acestea promovează, exprimă, comunică, sintetizează şi prezintă imaginea mărcii ASTRA. www.onastra.com.

Articol pus la dispozitie de catre SES Astra prin intermediul Grayling România.


Niciun comentariu despre subiectul „Prezentare generală a principalelor activităţi ale SES ASTRA”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile