miercuri, 2 iulie 2014

Romtelecom negociază retransmisia Look Tv și Look Plus

Romtelecom este in negocieri cu Intel Sky Broadcast, compania care a cesionat drepturile de difuzare ale meciurilor din Liga I, pentru retransmisia posturilor Look TV și Look Plus, potrivit reprezentanților companiei, citați de Pagina de Media.

„Suntem în discuții cu ISB, întrucât ne dorim să retransmitem aceste posturi, în condiții comerciale avantajoase pentru clienții noștri. La acest moment nu vă putem oferi mai multe detalii.”, au declarat pentru Pagina de Media reprezentantii Romtelecom.

UPC / Focus Sat si iNES au fost singurele companii care au confirmat oficial retransmiterea celor doua canale.

RCS-RDS, AKTA si Orange Tv au retras canalele respective din grila. Doar Romtelecom, prin serviciile sale de televiziune cu plată (Romtelecom DTH - fostul Dolce Tv si NextGen) a continuat difuzarea celor doua canale, după data limita de 1 iunie 2014, ceea ce confirmă înca o dată posibilitatea ridicată a unor negocieri în plină desfășurare.

UPDATE 9 august 2014, ora 22:00 - Romtelecom a ajuns la un acord cu Intel Sky, pentru difuzarea canalelor Look TV și Look Plus. În extraoptiunea "Extra Liga 1", la prețul de 9,5 lei, vor fi incluse Look Tv și Look Tv HD. Look Plus este inclus în abonamentul de bază. Mai multe detalii gasiti AICI.

Update 12 august 2014, ora 10:00 - Meciuri din Liga 1 vor fi difuzate și prin canalul Dolce Sport, conform unui promoțional difuzat pe această televiziune. Detalii găsiți AICI.

Update 13 august 2014, ora 11:00 - Nextgen, companie Romtelecom, a anunțat extraopțiunea Fan Fotbal. Detalii găsiți AICI.


19 comentarii despre subiectul „Romtelecom negociază retransmisia Look Tv și Look Plus”:
Unknown

Sper din suflet sa am cele 2 canale pentru ca sunt microbist si ca orice stelist, vreau sa-mi vad echipa preferata la lucru. Pana acum a trebuit, in majoritatea cazurilor, sa vad meciurile pe net. Acuma sper sa le vad pe TV. ;)

Anonim

De acord dar dupa sistemul UPC adica pachet separat.Vrei meciuri cotizezi 10 ron.

Unknown

Eu sunt de acord cu asta, desii la romtelecom deja preturile sunt mari (ca sa nu zic exagerate). Dar as plati, pentru a vedea fotbal, mai ales dak ar avea si programele HD ca la UPC ;)

Anonim

De Orangetv ce se mai aude ca si pe looktv si lookplus este ecran negru

Unknown

Domnilor, deja cei de la romtelecom au confirmat OFICIAL ca sunt in discutii pentru preluarea celor doua posturi: https://www.facebook.com/romtelecom?sk=app_202980683107053&app_data=a3484dd6-1a9c-4536-8df1-17d59b7787a1:210

Anonim

foarte bine atunci super

Ghita Carabulea

Orange nu zice nimic?

Anonim

Romtelecom va difuza liga I.Insa preturile nu vor fi deloc mici.Pretul pachetului suplimentar ce va include transmisi ligii I va fi minim 4 euro !
Nu se poate sa cada la un acord sub acest pret !

Anonim

A mai verificat cineva daca ambele canale mai apar pe Look TV si Plus?

Anonim

Am verificat pe UPC. Au programe diferite cele doua canale. Si sigla difera. Acum de exemplu au buletine de stiri diferite, cu doua prezentatoare diferite.

Anonim

Eu am vrut sa spun pe Romtelecom...

Anonim

Cineva de aici care are Romtelecom mai receptioneaza cele doua canale?

Anonim

Pai tu, daca ai Romtelecom, nu poti verifica?

Anonim

Eu nu am. De aia intreb, altfel nu as mai face interogatii pe aici.

Anonim

Pai si de ce esti interesat, vrei sa treci pe Romtelecom ? Sunt inca in negocieri, asteapta sa vezi rezultatul acestora. Nu conteaza daca mai sunt transmise sau nu ( probabil sunt transmise, ca nu a aparut pe niciunde stire ca au fost scoase ). Conteaza însă rezultatele finale ale negocierilor si nu situatia temporara a transmisiei celor doua canale la Romtelecom.

Mircea

Sunt tranzmise in continuare pe Romtelecom.

Anonim

Azi 06.07.2014 am verificat pe romtelecom si sunt cele 2 programe.

Anonim

nu mai am look tv is la romtelecom ...

Unknown

Anonim 16:49. Eu sunt pe DTH romtelecom si merg perfect look tv si look plus. Poate nu ai cautat cum trebuie. Bafta!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile