joi, 31 iulie 2014

Romtelecom, acord cu Intel Sky pentru Look Tv și Look Plus

31 iulie 2014, ora 12:00 - Romtelecom nu a ajuns încă la un acord cu Intel Sky Broadcasting pentru Look Tv și Look Plus, anunță compania printr-un mesaj transmis abonaților săi.

"Până in acest moment, Romtelecom și ISB nu au ajuns la un acord privind retransmiterea canalelor Look Tv si Transilvania Live ( Look Plus ). Sperăm să reușim să incheiem negocierile în avantajul dvs. si astfel să vă putem oferi în cel mai scurt timp acces la cele două canale, Look Plus și Look Tv", anunta Romtelecom.

Anterior, compania Romtelecom anuntase ca va oferi abonatilor săi canalele Look Tv si Look Plus, pe toată durata negocierilor.

Din textul "sperăm să reușim să incheiem negocierile" se poate oarecum deduce că există șansa ca Look Tv si Look Plus sa fie difuzate in viitor in grilele de programe ale operatorului Romtelecom.

Mesajul a fost comunicat in pozitiile de canale unde erau transmise televiziunile Look Tv si Look Plus, care nu mai sunt difuzate momentan prin DTH (satelit) si tv prin protocol IP de către operatorul Romtelecom. Acelasi mesaj este afisat si la Nextgen, companie care aparține tot de Romtelecom.

UPDATE 31 iulie 2014, ora 18:35 - Ovidiu Uscat, administratorul Transilvania Look SA, contactat de ProSport pentru a lămuri situaţia celor două posturi scoase din grila celor de la Romtelecom, s-a declarat surprins de decizie si a precizat exact contrariul anuntului Romtelecom: "Sunt la fel de uimit ca şi dumneavoastră. Negocierile cu ei se încheiaseră. Am aflat şi eu din presă că cei de la Romtelecom nu mai transmit Look Plus şi Look TV. Ba mai mult, noi ne-am dat acordul ca ei să retransmită meciurile de pe 15 iulie. Aveau doar de semnat directorii" , a spus acesta.

UPDATE 1 august 2014, ora 16:00 - De ce a întrerupt Romtelecom negocierile? Detalii AICI.

UPDATE 9 august 2014, ora 22:00 - Romtelecom a ajuns la un acord cu Intel Sky, pentru difuzarea canalelor Look TV și Look Plus. În extraoptiunea "Extra Liga 1", la prețul de 9,5 lei, vor fi incluse Look Tv și Look Tv HD. Look Plus este inclus în abonamentul de bază. Mai multe detalii gasiti AICI.

Update 12 august 2014, ora 10:00 - Meciuri din Liga 1 vor fi difuzate și prin canalul Dolce Sport, conform unui promoțional difuzat pe această televiziune. Detalii găsiți AICI.

Update 12 august 2014, ora 19:00 - Romtelecom DTH a introdus in grila de programe Look TV HD si Look TV SD. Detalii găsiți AICI.

Update 13 august 2014, ora 11:00 - Nextgen, companie Romtelecom, a anunțat extraopțiunea Fan Fotbal. Detalii găsiți AICI.


56 de comentarii despre subiectul „Romtelecom, acord cu Intel Sky pentru Look Tv și Look Plus”:
Anonim

Foarte bine..sa nu mai transmita nimeni..nu e posibil sa fi obligat sa preiei doua canale cu tot cu emisiuni si reclamele lor...

Unknown

Eu vreau sa vad meciurile din liga l. Romtelecom ar face bine sa junga la o intelegere, daca vrea sa-si pastreze clientii.

Anonim

La Orange nu le-au scos inca, dar cred ca astazi se va intampla minunea.

Anonim

romtelecom vrea 4 meciuri sa la transmita si pe dolce sport de aici negocierile greoaie . Intel Sky vrea doar 3 sa le cedeze lor din ce se spune , orange sau UPC nu au canale proprii de sport si nu au pretentii gen romtelecom .plus pretul la care ar ajunge abonamentu si tot asa trece timpu fara rezultat pt cei ce vor sa vada liga 1

s0rin

Marfa proastă se vinde greu (adică Liga I).
FocusSat cere 12 lei doar pe LookTV SD când cu 10 lei pot lua pachetul HD (10 canale) sau Mozaic (21 canale) şi cât de cât poţi alege ceva dintre ele.
E scump, asta este adevărul.
O vorbă românească spune că "nu este prost cine cere, este prost cine dă".

Anonim

eu mesajul acesta l-am văzut la un moment dat timp de 5 secunde pe cartoon network

Anonim

Citit si asta de la Reporter Virtual.ro:

Directorul Romtelecom, Ovidiu Ghiman, aruncă în aer relaţia Look TV-Dolce Sport, cea care permite acestei din urmă televiziuni de nişă (parte din grupul Romtelecom) să preia meciuri din Liga I! Ghiman a dispărut peste noapte în concediu, în Grecia, fără a semna contractul aprobat de Consiliul de Administrație al propriei companii. Surse din piaţa media au adresat o întrebare Reporter Virtual: este el calul troian al RCS-RDS? Veţi vedea mai jos că dilema are susţinere.

Și directorul adjunct al Dolce Sport, Vlad Enăchescu (în imagine, în spatele lui Emil Grădinescu, comentator la Dolce Sport) a dispărut subit în concediu, astfel încât într-un moment-cheie sunt plecați ambii directori cu drept de semnătură.
În redacția Dolce Sport se vorbește de disponibilizări masive
Seism de proporții la Dolce Sport! Potrivit unor surse credibile din redacția televiziunii de sport a Romtelecom, angajații trustului sunt în mare derută. Motivul? Conform contractului negociat cu reprezentanții posturilor Look TV și Look Plus, începând din 1 august 2014, erau agreate două prevederi esențiale:
1. furnizarea în grilele de programe aparținând Romtelecom și NextGen a celor două posturi TV, care prezintă în direct și în exclusivitate toate meciurile din Liga 1 și din Cupa Ligii în următorii cinci ani;
2. canalele Dolce Sport au dreptul de a difuza câte 3 meciuri pe etapă, în paralel cu deținătorul drepturilor.
Astfel, angajații Dolce Sport erau mulțumiți că-și păstrează locurile de muncă, în ciuda faptului că Dolce Sport nu a mai cumpărat aceste drepturi direct de la LPF. Acum însă, au început deja să circule cu repeziciune zvonuri privind disponibilizări masive.
Directorul Ghiman, dispărut în Grecia!
Liga 1 Look TV Look PlusÎn data de 15 iulie 2014, Consiliul Director al Romtelecom a ratificat contractul în acest sens cu englezii de la Intel Sky Broadcasting (ISB), care deţine posturile Look TV şi Look Plus în România, iar semnarea contractului ca formalitate a răma sîn sarcina directorului Ovidiu Ghiman. Numai că, surpriză: Ghiman a plecat imediat în concediu, fără a semna contractele!
Coincidenţă sau nu, subordonatul direct al acestuia, directorul Dolce Sport, Vlad Enăchescu, a plecat și el în concediu, lăsând televiziunea fără șef și fără contractul pentru fotbal. Dacă despre Ghiman se știe că este în Grecia, despre Enăchescu se bănuiește doar că ar fi în aceeași locație.
Nesemnarea contractului cu posturile Look Plus și Look TV va obliga proprietarul acestora, ISB, să oprească de urgență furnizarea programelor către Romtelecom și NextGen, iar abonații acestora vor avea o surpriză cumplită în acest week-end, nemaiavând acces la meciurile din Liga 1 (de exemplu, Steaua – Universitatea Craiova, care s-a nimerit să fie și fără spectatori, deci cu un interes crescut pentru telepectatori).
Mai mult, Romtelecom și NextGen au majorat deja prețul abonamentelor, promițând fotbal! Iminenta dispariție a meciurilor de fotbal din grila Romtelecom și a NextGen are loc în condițiile în care cele două platforme au mărit deja prețurile abonamentelor la pachetele TV și au comunicat în piață includerea în grilă a posturilor Look TV și Look Plus.

Mai mult aici, nu ma lasa comentul sa pun tot articolu

http://www.reportervirtual.ro/2014/07/soc-liga-1-out-de-pe-romtelecom-val-de-concedieri-la-dolce-sport-directorii-disparuti.html

Anonim

Am primit acel mesaj dar sunt abonat rcs-rds

Anonim

Cum adica ai primit un mesaj in care scrie ca Romtelecom negociaza in continuare, tu fiind abonat RDS??? Pe ce canal ai primit mesajul?

flatron

@Anonim, cum e posibil sa primesti mesaj de la Romtelecom si sa fii abonat RCS? :))))))))) Si ai primit SMS ?

Anonim

Nu mai tin minte canalul, inceputul mesajul era sigur la fel ca nu s-a inteles romtelecom cu ibs.
M-am gandit ce au trimis asta ca sa nu plece lumea de la ei.

Anonim

Acelasi mesaj si la Nextgen

Anonim

UPC nici nu cred ca spera la asa gafe. Au ramas singuri in cursa. RDS si Rtc au comis-o .

Anonim

Pai si acum ce facem fratilor? Ne mutam toti la UPC?

Anonim

Bai ce mesaj frumos va afiseaza aia pe televizor...sper sa va tina asa cel putin 5 ani. Poate va invatati minte si voi sa faceti un studiu de piata inainte sa fugiti dupa cea mai ieftina oferta, care nu e cea mai buna, dupa cum se vede:)))

Anonim

Buna aia cu Calul troian. Cred ca e un tertip al Romtelecom ... o tactica de negociere. Oricum Look le-a raspuns dur :).

Anonim

Exact ce spuneam.Stati sa vina 1 august !
Liga I se va vedea exclusiv la UPC/Focus Sat in urmatorii 5 ani !

Anonim

Poate e ceva temporar. Nu va luati dupa ce ati citit pe alte situri de internet care dau de sigur ca nu mai intra Look Tv la Romtelecom. Nu au de unde sa stie ei. E exact cum scrie aici, adica nu s-a ajuns ÎNCĂ la un acord, nu ca sigur nu va mai fi acord. Poate va mai fi, poate nu va mai fi, dar nu pot sa spuna unii ca SIGUR nu va mai fi. Nu e INCA acord incheiat, asta e informatia corecta.

Anonim

Aceasta manevra este a Romtelecom, nu va mai amagiti ca firma ISB este in masura sa mai ameninte pe cineva. Hai sa explic, masura OPC de interzicere a majorarii abonamentului la UPC, probabil luata cu interes, loveste tocmai in ISB. Acei cativa lei, care erau pentru introducerea a doua canale noi, erau pentru Look Plus. Sa nu creada cineva ca UPC va suporta un ban din veniturile lor pentru abonati, dar sa revin. Sa zicem ca UPC are 2.000.000 de abonati, cu un cost suplimentar la abonament de, sa zicem, 2,5 lei, insemna ca se puteau duce catre ISB, undeva la 3-3,5.000.000 lei (mai sunt si taxele catre stat de platit, plus ce-si adauga si UPC). La acestia se mai adauga banii din extraoptiunea fotbal. La 2 milioane de abonati, sa zicem un 200.000 de extraoptiuni, mai inseamna 2.000.000 lei. Daca adunam cele doua sueme, rezulta un 5-5,5.000.000 lei pe luna, adica mai mult un pic de un milion de euro.
ISB plateste mai mult de 30.000.000 euro pe an. Daca de la UPC primeste 11-13 milioane pe an, de unde credeti ca va scoate restul de bani? Nu mai punem la socoteala costurile cu transmisia, chiria carelor de reportaje, etc. Publicitate nu vor avea, meciurile si emisiunile de sport traind din acestea.
Eu consider ca decizia OPC a antrenat toate aceste reactii, Romtelecom scotand posturile, totusi, pe 31 iulie si nu 01 august cum se anuntase. Asa ca cei care va bucurati, desi nu inteleg de ce, ca UPC va transmite 5 ani Liga 1, nu aveti niciun motiv, ori vor intra si ceilalti, or se va face o noua licitatie.

Anonim

Dar la faptul ca in spatele ISB se afla LIG te-ai gandit ?
In acest mod UPC si-a asigurat suprematia pe piata tv pentru 5 ani fara sa transpire.
In plus in 5 ani se vor aduna minim 1,5 milioane de abonati in plus, ce vor aduce venituri imense.
Ai idee ce crestere a avut UPC in luna iulie ?Numai segmentul DTH a adunat 5000 de abonati !
Poate interesul ISB este ca LIG sa detroneze tot in Romania in urmatorii ani.Deja au inceput cu Europa.
Actionarul principal al ISB este un no-name,fara instoric comercial.
Jocurile au fost facute demult cu calm .

s0rin

Supremaţia pe piaţa TV? Ha, ha, ha.... chiar eşti comic anonim :-)

Anonim

Daca nu ma insel Sky a platit deja 50 milioane asa ca isi permite sa isi pastreze pozitia in negocieri. Intr-un an de zile daca RDS si Rtc nu ajung la o intelegere cu ei vor pierde destul de multi abonati in defavoarea UPC care poate va fi dispusa sa plateasaca mai mult numai ca sa mentina aceasta stare.

Anonim

Bai dar tari UPC-ul asta. Hai mai baieti, mai lasati vrajelile ieftine. La Orange emit bine mersi.

Anonim

Eu sunt abonat RCS si un mare pasionat de fotbal dar nu voi trece la alt operator doar pt a vedea 3 meciuri pe etapa care sunt mai interesante...deci nu prea cred ca RCS sau RTC vor pierde foarte multi abonati.Lumea se va adapta. Si inca ceva cine iubeste fotbalul cu adevarat stie unde sa-l caute nicidecum in liga 1 din Romania !!!!!

Anonim

Concluzia e ca Romtelecom s-a razgandit inainte de semnare, desi negocierile erau incheiate. Eu am spus la alt subiect ca erau date si promotionalele spre a fi pregatitie pentru tiparit, fiindca se incheiasara negocierile, dar nu m-ati crezut.

Anonim

Chiar nu inteleg de ce s-au razgandit. Prin faptul ca RDS si Rtc nu transmit Liga1 mai mult de jumatate din abonati nu pot vedea meciurile. Eu ma gandesc cu groaza ca de fiecare data cand ma duc la tara la ai mei sau la socrii nu mai pot vedea meciurile ca net-ul mobil nu face fata si oricum mananca mult. Parca vor sa ne faca in ciuda.

Anonim

E groaza ca mergi la socrii mai repede decat ca nu o sa mai vezi liga 1...cauta mai adanc in inima ta si ai sa vezi ca asa este...)))))))))))))))))))))

Anonim

s0rin ia incearca sa te uiti prin Europa sa vezi cine detine suprematia media ?Nu cumva LIG(UPC)?
Vizioneaza statisticile:cine ce si cum cumpara.
Poate nu te mai umfla rasul !
Stati calmi sa asteptam ziua de maine cum spunea cineva.Vom vedea ce este si cu Orange si la ce preturi !Nu va agitati ca nimeni nu a luat degeaba drepturile de retransmisie.
Cel putin 3 euro se vor incasa de la fiecare abonat doritor de liga I.

Anonim

Romtelecom a majorat recent abonamentele.
Poate dupa incheierea intelegerii cu Look tv,cei de la Romtelecom au analizat eficienta investitiei.
1.300.000 de abonati x 2,5 euro/abonat(aproximativ) platiti pentru drepturile de difuzare=>3.250.000 euro.
Daca din cei 1.300.000 abonati platesc abonament suplimentar doar 50%,(suplimentar un minim de 3 euro sa fie in trend-ul UPC),,ar insemna o pierdere imensa.La 50% marja teoretica de incasare ar trebui un cost de 5 euro/pachet,asta ca sa fie acoperita investitia,fara profit !
Ceilalti 50% din abonati fie nu-i intereseaza liga,fie sunt prea saraci sa plateasca 20 ron in plus fata de cei 40 deja platiti lunar.V-ati intrebata daca pachetul suplimentar il vor plati doar 30% din numarul total de abonati ?
Cel mai probabil celor de la Romtelecom nu le-a mai convenit si incearca sa acopere gafa.
Probabil continua alianta pe segmentul sport cu RCS si spera la o minune !Reclamatii,petitii etc,intr-un cuvant vor sa se pise in mijlocul furtunii !
Sa vedem cum si cat le va tine !
Maine va anunt daca se vad programele la Orange !

Anonim

De unde pana unde: "englezii de la ISB".
Astia chiar sunt prosti.Firma ISB s-a infintat in Malta in 1 octombrie 2013 si are ca actionar majoritar -Librum Investments Inc.ce are la randul ei ca unic actionar, pe unul despre care nu se stie nimic Benno Heidelberger.Deci nea Benno Heidelberger,suedez de origine, are o firma LI unde este singurul actionar.Firma LI este singurul actionar la ISB .Olga Zakimova (rusoaica) este administrator la ISB.
Cine este in spatele lu' nea asta suedezul ? Ce grup de investitii,ce corporatie ?
O intrebare prosteasca,fara raspuns concret.De fapt asa se fac afacerile !

Anonim

Daca cei de la Romtelecom au auzit de consiliul concurentei,nu poti sa risti sa dai niste bani si sa ramai fara neciuri..daca se decide sa se faca inapoi licitatie si intra rds si ofera cat sky si sky trebuie sa dea mai mult..nu va bucurati deoarece liga 1 nu mai mai fi pe look,romtelecom si rds sunt intelesi si vor participa la licitatie si vor lua impreuna meciurile..asta e predictia mea

Anonim

Anonim 20:14 tu ai prezentat calculul pe o luna. Daca inmultesti cu 12 o sa obtii mult mai mult. Se pare ca UPC va plati in jur de 5 milioane de euro pe an pentru programele Look ceea ce nu este o suma exorbitanta. Probabil celor de la Romtelecom le-au cerut ceva mai mult 7-8 milioane pe an care sincer nu reprezinta mare lucru tinand cont ca in 2013 au avut incasari de 609,5 milioane euro. Oricare ar fi intentiile lor un lucru este sigur: abonatii Rtc nu vor putea vedea Liga1.

Anonim

Orange si-a actualizat grila de canale pe site, a disparut transilvania live, iar acum au aparut look tv HD si look plus HD. Deci doar aceste 2 canale, ceea ce inseamna ca acestea vor emite in continuare

Anonim

Anonimul de la 17:02 ai gresit total calculele facand o supozitie falsa ca OPC ar fi interzis majorarea abonamentului UPC (acei 3 lei in plus pe luna de la toti abonatii). Fals. OPC a amendat politica abuziva a UPC de a impune tuturor abonatilor sa plateasca pachetul extra fotbal (10 lei pe luna) iar daca nu vor sa il anuleze ei (abonatii). UPC deja scosesera aberatia asta dar au primit si confirmarea OPC ca era ceva abuziv. Poti sa reiei calculele

Anonim

Concluzia azi 1 august:
Providerii ce au in grila Look tv sunt:
-UPC/Focus Sat -10 respectiv 12 ron.
-Orange Tv-pachet local HD,deocamdata nu se siu costurile,cert este canu va ramane asa

Anonim

anonim 22:48: LPF este o companie privata.Nu are treaba cu licitatiile.Vinde cui doreste.Licitatiile se tin numai daca se fac achizitii din banii publici!
Asa ca LEGAL RCS si RTC nu au ce face !Poate doar sa spere ca cei de la ISB vor scadea pretul.
Lucru imposibil,atata timp ca doi provideri importanti au semnat deja si difuzeaza programele.
Este imposibil sa se revina numai din prisma banilor livrati pentru contracte.Bani catre LPF si bani catre ISB.
Mai vorbim !

Anonim

@anonim 13:36
Se poate reveni in cazul in care se descopera ca au fost trase niste sfori, au fost unsi niste domni de la LPF pentru a vinde preferential catre UPC. Domnii de la Consiliul Concurentei se vor pronunta pe acest subiect

Alexandru SANDU

Ovidiu Uscat, administratorul Transilvania Look SA, contactat de ProSport pentru a lămuri situaţia celor două posturi scoase din grila celor de la Romtelecom, s-a declarat surprins de decizie: "Sunt la fel de uimit ca şi dumneavoastră. Negocierile cu ei se încheiaseră. Am aflat şi eu din presă că cei de la Romtelecom nu mai transmit Look Plus şi Look TV. Ba mai mult, noi ne-am dat acordul ca ei să retransmită meciurile de pe 15 iulie. Aveau doar de semnat directorii" , a spus acesta.

Anonim

Doi provideri importanti scrie cineva mai sus...chiar crezi ca orange si focus sunt importanti ???? poate pt tine sunt...dar daca ne luam dupa nr de abonati si acoperire nu prea cred...

Anonim

Nu se refera la Orange pentru ca nu au semnat inca nici un acord. Cei doi operatori ar putea fi UPC (1,2 milionae abonati) si "satelitul lui", Focus Sat (1 milion abonati)

Anonim

Proasta miscare din partea Rtc. Ii credeam mai seriosi.

Anonim

Nu credeam ca o sa ma simt atat de bine ca sunt abonat UPC.

Anonim

Anonim 14:57: Sfat:O documentare mai asidua nu ti-ar strica !
UPC Romania detine cca 50% din totalul aboantilor catv din Romania.Alaturi de divizia DTH Focus Sat,mai urca 10-15%.
Orange Romania se apropie de 100.000 de abonati DTH si cca 50.000 pe platforma Orange GO.
Momentan Orange are contractul semnat.A mai ramas sa perfecteze ofertele la care or distribui programele.Cum credeti ca se vad inca cele doua programe in HD pe platforma lor ?

x360

mau anonime unde gasisi mataluta staistica asta de bazar? unde are upc 50% din piaza? la tine pe strada or fi jumate abonati la upc dar nu in romania. unde are bre oranjina 100000 de abonati? ia mai citeste matalutza date precise nu statistici de la coltu gradinii de vara.
CE vezi ma la UPC in afara de meciurile din liga ? Sa nu vii cu lozinca filme, documentare, muzica.

Moderator edit: mesaj editat, eliminat limbaj licentios.

Anonim

Liga1 a prezentat mereu un interes ridicat in randul abonatilor. Daca n-ar fi fost asa nu cred ca s-ar fi agitat toti cablistii sa cumpere drepturile. Se stie ca RDS a ajuns pe primul loc ca numar de abonati datorita Ligii1. Chiar daca nu avem un campionat valoros lumea tot se uita la el. Pentru cei pasionati exista firme care transmit meciurile (UPC, Orange). Situatia ar fi fost dramatica daca nu transmitea nimeni meciurile dar asa poti opta pentru un alt operator si vezi linistit Liga1. Cui nu ii place Liga1 nu se muta sau nu acceseaza pachetul cu fotbal. Nimic mai simplu. Sincer nu inteleg de ce posteaza comentarii la articole legate de Liga1 cei care spun ca nu se uita sau nu dau 2 bani pe ea. Cred ca trebuie sa fii un pic ipocrit.

Anonim

x360 ce au in plus ceilalti in afara de filme, documentare, muzica? ca UPC are Liga1?

x360

ce ofera upc in materie de sport????? al de bollywood si filmbox mersi nu serversc dastea.

Anonim

1. In 6 luni ISB o sa fie in faliment !
2. Pay-tv-ul nu are sanse in romania ! Hbo are un milion de abonati la programele lor ! Veniturile romanilor nu permit dezvoltarea pay-tv-ului .De aceea nici nu vin netflix si hulu in romania .
3. Spunea cineva ca LPF este o societate privata .Fals ! LPF este o asociatie inscrisa in registrul asociatilor de la Tribunalul Bucuresti !
4. Cineva spunea ca pot vinde cum vor drepturile tv ! Fals ! pentru evenimentele tv de importanta nationala legislatia prevede organizarea de licitati !
5.articolul dib zf spune ca lpf , pe vremea lui mitica , a vandut direct catre operatori telecom! fals ! a fost organizata olicitatie la care au fost vandute 3 pachete! apoi s-a trecut la negocierea directa cu cei care au cumparat caietul de sarcini !

Nicola

1. De unde stii tu, esti oracol ?
2. Corect.
3. Daca LPF este o asociatie inscrisa in registrul asociatilor de la Tribunalul Bucuresti, asta nu inseamna ca nu e privata. E privata, NU E DE STAT.
4. In ce lege scrie asta? Te rog sa precizezi legea si articolul in cauza, cu aplicabilitate directa.
5. Daca a fost licitatie, nu inseamna ca e un precedent obligatoriu de repetat.

Esti fanatik, dar nu ai argumente care sa stea in picioare, ci doar argumente intepretate pe jumatate, iar cealalta jumatate inventata.

Anonim

x360 incearca(din nou) sa mergi la scoala.Putina educatie nu strica nimanui.
Limba romana este o "gaura neagra "pentru dumneata !
Daca noi (partener)am facut cca 15.000 de abonati Orange tv intr-un judet,in timp de un an, este extrem de probabil ca in toata tara sa fie 100.000 de abonati ,numar dat de fapt si de statisticile din presa.Afirmatia de mai sus nu este depasita !
Grila tv din Romania contine aproximativ aceleasi programe de larg interes la toti operatorii.Sunt intr-adevar un numar (redus) de clienti ce doresc doar programe premium.Daca ar sta cablistii in acei abonati,ar da faliment in prima luna !
Pre pay tv in Romania se practica din 2004 la Focus Sat.Uite ca are succes si le merge binisor !
Nu este chiar un pay tv,dar este pe aproape !
Eu si Dexter am spus ca LPF este o societate privata ! Drept urmare pot sa isi aleaga clientii,pentru ca d.p.d.v.d financiar sa le fie bine.Spre exemplu nu vindem produse telecom clientilor ce nu prezinta bonitate.Nu vindem produse telecom in zonele "red" unde sunt rai platinici.Clienti nemultumiti s-au adresat OPC-ului care a dat din umeri !
Deci ne alegem clientii !La fel ca LPF !
Orice privat poate organiza licitatie exclusiv daca doreste.Licitatia se organizeaza pentru a se obtine un pret mai mare de pe urma produsului vandut.Doar din acest motiv se foloseste "licitatia".
Daca LPF a mers la usa ISB si a spus:Cat imi dai pe produsul asta ?(liga I in speta).
ISB spune:Iti dau 5 lei.Ok este bine ,hai sa facem contract si sa facturam!
Pot sa urle toti vecinii,toti concurentii,toti fraierii,nu se mai poate face nimic !
LPF nu este obligata de nici o lege din Romania sa faca licitatie !A vandut un produs( sa zicem o paine) la ce pret a vrut ,primului intrat in "magazin".
ISB subcontracteaza la cine plateste pentru a-si recupera cei 5 lei.Subcontractarea nu este ilegala.
Deci momentan UPC si Orange tv au Liga I in portofoliu.
Restul este gargara inutila.Probabilitati se pot expune mii.Cel mai probabil ISB sunt bine mersi cu banii micilor cablisti,grosul de la UPC si Orange.
RTC o sa piarda cateva mii se abonati.Nici o tragedie pentru ei !RDS o sa piarda mult mai multi.Probabil ei o sa fie cei mai afectati.Anul acesta o sa piarda din grila si Eurosport..
Discovery Com. si Liberty Global(UPC), au cumparat aproape 90% din Euorsport.
Cum ei n-au contract cu Discovery...............
Sunt zeci de orase unde impart clientii cu UPC.

x360

CE ma deranjeaza pe mine nu e cine transmite ci ideea de a plati un serviciu prost cu bani , i-as intele pe cei de la ISB daca ar venii pe piatza romaneasca cun un packet complet de drepturi tv pentru mai multe campionate importante. Sa faca un packet de sport din vreo 4 - 5 programe si atunci sa ceara banim dar nu pe 2 canale de nisa ce nu au nimic de luat in seama in afara de liga 1.

MODERATOR EDIT: eliminate texte privind promovarea decriptarii neautorizate a programelor tv. Va rugam sa cititi regulamentul comentariilor, de la baza websiteului. Multumim pentru intelegere.

Anonim

x360 daca pretul ti se pare mare nu te obliga nimeni sa achizitionezi pachetul. Important este ca exista o varianta de a vedea meciurile. Daca pretul fixat este prea mare se va vedea in numarul de pacheta contractate. Poate pretul se va mai diminua daca vor ajunge pana la urma la o intelegere si celelalte firme dar deocamdata este ingrijorator faptul ca trebuie sa iti schimbi operatorul de cablu ca sa poti vedea meciurile iar campionatul a inceput deja. Exista multi microbisti care vor sa plateasca pentru a vedea meciuile dar nu au unde.

Anonim

Eu ii astept cu drag, daca cer bani in plus, sa iasa si de la Orange, pentru a ni se introduce unele canale mai bune, nu balariile astea scumpe.

Doru

Cred ca la Orange tv au ramas, pentru ca nu mai scrie test in dreptul lor.

Anonim

LA Romtelecom merge Look TV Plus iar Look Plus are tarif separat incepand de saptamana viitoare.
Pe frecventa Look TV apare un mesaj ca postul este disponibil de saptamana viitoare contracost sunati la 1930 pentru detalii.

Anonim

Rectific - Look TV e contacost Look Plus e in Baza.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile