marți, 1 iulie 2014

SES ASTRA la evenimentele de profil

Zilele Industriei SES organizate în aprilie, axate pe viitorul ecosistemului de radiodifuzare


Cea de-a şaptea ediţie a SES Industry Days a avut loc în perioada 3 – 4 aprilie la Luxemburg, reunind peste 230 de delegaţi din 24 de ţări şi 130 de companii – radiodifuzori, producători de televizoare, producători de decodoare, producători de echipamente şi dezvoltatori de software – care au discutat despre tehnologii inovatoare şi evoluţia transmisiei şi recepţiei prin satelit, precum şi despre viitorul întregului ecosistem al transmisiilor video. Punctul culminant al evenimentului a fost anunţul făcut de Panasonic care a prezentat în premieră mondială televizorul cu tehnologie SAT>IP integrată care permite telespectatorilor să urmărească programele TV acasă, fără cabluri şi oriunde doresc, pe o gamă largă de dispozitive IP simultan şi fără o conectică complexă în casă.

Zilele Radiocomunicaţiilor în Europa Centrală, Slovacia

În data de 20 martie a avut loc la Bratislava, Slovacia, cea de-a 10-a ediţie a conferinţei CERD 2014 care a reunit reprezentanţi ai autorităţilor şi instituţiilor de stat şi de reglementare, precum şi operatori de telecomunicaţii şi specialişti din industria de profil. Printre principalele subiecte ale conferinţei s-au numărat utilizarea spectrului, noile tehnologii mobile, cum ar fi reţelele 4G/LTE şi evoluţia conexiunilor mobile în bandă largă. Participanţii au avut ocazia de a aborda aceste subiecte şi în cadrul sesiunilor de discuţii. SES ASTRA a fost prezentă la conferinţă în calitate de sponsor principal, fiind reprezentată de Katarzyna Kubicz-Ziarek, Director Vânzări al SES ASTRA.


SES ASTRA a participat la cea de-a cincia ediţie a mic-dejunului de afaceri Big Screen în Ungaria pentru a discuta despre piaţa de satelit din regiunea ECE cu principalii jucători de pe piaţă

Cea de-a cincia ediţie a mic-dejunului de afaceri Big Screen a fost organizată în luna noiembrie 2013 în Budapesta şi a fost găzduită de HWSW, principalul portal maghiar de ştiri din IT şi tehnologie. Astfel de evenimente VIP sunt dedicate celor mai influenţi lideri şi formatori de opinie din industria de telecomunicaţii maghiară, prin urmare organizatorii au invitat compania SES ASTRA să îşi prezinte opinia şi modelul de afaceri şi să descrie proiectul Orange TV lansat împreună cu Orange România în 2013.

La eveniment a participat Mihai Ursoi, Director General SES ASTRA pentru România, care a prezentat compania şi serviciile sale în faţa liderilor de afaceri prezenţi la eveniment. Alexandru Ciulacu, Manager TV & Home Operation în cadrul Orange România SA, a vorbit despre cooperarea dintre SES ASTRA şi Orange în România, un exemplu pozitiv al unei companii care nu era implicată în operaţiuni DTH înainte de a-şi extinde oferta cu servicii TV.

Eveniment comun la planetariu

În data de 13 martie, National Geographic în cooperare cu SES ASTRA a invitat oaspeţi şi parteneri selectaţi la Planetariul din Praga. Invitaţii au urmărit în premieră absolută serialul documentar COSMOS – Odiseea Spaţiului, realizat de National Geographic şi au avut ocazia să stea de vorbă cu câţiva reprezentanţi SES. Toţi participanţii au reuşit să viziteze şi noua expoziţie astronomică şi să conducă simulatoare de călătorii pe Marte şi pe Lună. La eveniment au participat reprezentanţi SES ASTRA, cum ar fi Katarzyna Kubicz-Ziarek, Director de Vânzări, Leszek Bujak, Director General, Vânzări Europa Centrală şi de Est, şi David Katrenčík, Director Comercial, Europa Centrală şi de Est. La începutul evenimentului, dl. Bujak a avut un scurt discurs de întâmpinare a participanţilor.


SES ASTRA la Forumul SEE Telecom

Cea de-a 11-a ediţie a Forumului anual de Telecomunicaţii din Europa de Sud-Est a avut loc la Hotelul Metropol Palace din Belgrad, Serbia, în perioada 5 – 6 martie 2014. Cu aproximativ 100 de participanţi înregistraţi din 17 ţări diferite, conferinţa din 2014 a urmat modelul de succes din anul precedent şi a oferit experţilor o platformă pentru discuţii despre evoluţia şi potenţialul industriei de telecomunicaţii în regiunea balcanică. În cadrul evenimentului au fost abordate subiecte precum tendinţele şi previziunile privind piaţa actuală, peisajul reglementărilor în 2014 şi pe viitor, factorii care duc la evaluări superioare în sectorul telecomunicaţiilor şi modul în care operatorii şi acţionarii pot maximiza valoarea, modul de finanţare a reţelelor FTTH în SEE, acoperirea cererii de conectivitate mai rapidă în SEE, Agenda Digitală – provocări în domeniul reglementărilor, monetizarea cu succes a ofertei cloud şi livrarea eficientă a serviciilor multiple.
Pentru al doilea an consecutiv, SES ASTRA a susţinut conferinţa în calitate de sponsor de argint al evenimentului de anul acesta. Reprezentantul SES ASTRA, Mihai Ursoi, Director General SES ASTRA pentru România, a deschis sesiunea despre infrastructură cu prezentarea „Cum pot valorifica operatorii de telecomunicaţii principalele atuuri ale sateliţilor”.

Articol pus la dispozitie de catre SES Astra prin intermediul Grayling România.


Niciun comentariu despre subiectul „SES ASTRA la evenimentele de profil”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile