sâmbătă, 19 iulie 2014

Televiziunea Giga Tv emite miră cu textul "Revizie Tehnică"

Televiziunea Giga Tv emite miră de peste o săptămână, inclusiv prin Romtelecom DTH ( fostul Dolce Tv), cu mesajul "Revizie tehnică". Sub acest mesaj sunt afisate ora curentă si data. De asemenea, nu functionează fluxul video live de pe propria pagină web.

După ce pe 17 septembrie 2013 rămăsese fără licență de emisie, pe 1 octombrie 2013 CNA i-a acordat dreptul de a emite din nou, după o perioada de 90 de zile de revizie tehnică, pe care Giga Tv o solicitase. Desi perioada expira abia pe 30 decembrie 2013, emisia a început mai devreme cu 10 zile, pe 20 decembrie 2013.

Noul proiect Giga TV avea investiții de 1,5 milioane de euro, inclusiv pentru standarde tehnice de generație nouă sau pentru externelizarea serviciilor de ridicare semnal.

Update 21 iulie 2014, ora 14:55: Societatea care deține postul GiGa Tv a informat, în urmă cu două săptămâni, Consiliul Național al Audiovizualului că întrerupe emisia pentru o perioadă de 90 de zile. Motivele invocate sunt de ordin tehnic, au declarat pentru paginademedia.ro reprezentanți ai CNA.


7 comentarii despre subiectul „Televiziunea Giga Tv emite miră cu textul "Revizie Tehnică"”:
Anonim

Voi ati scris ca GiGa TV transmite mira si pe Realitatea a ajuns stirea voastra cu totul altfel, mai exact ca GiGa Tv se inchide ;-)
Interesant cum se modifica stirile de la sursa pana al un site mare si se intelege cu totul altceva, prin presupuneri pline de imaginatie :

http://www.realitatea.net/inca-o-televiziune-se-inchide-din-nou_1486289.html

Anonim

De ce transmite mira ?

Anonim

De cateva zile cand am dat pe giga tv am vazut mira

Anonim

or vrea si asta bani ca LOOK TV... or sa transmita Bugs Bunny la abonament cu X lei pe luna :))

HD Satelit România

Mulțumesc anonim, am adăugat updateul în articol.

Anonim

Ori intrerupe emisia pentru bani ori asteapta sa transmita meciurile din liga 1

Anonim

de ieri giga tv nu mai are semnal pe romtelecom

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile