marți, 8 iulie 2014

Televiziunea Realitatea TV Moldova a fost lansată

Postul de televiziune Realitatea TV Moldova a fost lansat astăzi. Noul post aparține grupului de presă „Realitatea”, condus de Dumitru Țîra. Acest grup de presa s-a lansat pe piaţa din Republica Moldova pe 10 martie 2014.

Realitatea TV Moldova va fi o televiziune generalistă, cu tentă informativă şi care va difuza ştiri, talk-show-uri sociale şi politice, investigaţii, documentare, seriale, dar şi o serie de emisiuni culturale şi educative.

Realitatea TV din Republica Moldova nu are nicio legătură cu Realitatea TV din România, dar va colabora, atât cu acest post tv, cât şi cu România TV şi Antena 3.

Precizăm că, pe 17 aprilie, Consiliul Coordonator al Audioviziualului (CCA) a decis, prin vot unanim, acordarea licenţei de emisie pentru postul de televiziune Realitatea TV.

Dumitru Țîra a participat la lansarea PublikaTV în Moldova, începând cu 2010. În toamna anului trecut acesta a părăsit postul. La începutul lui 2014 acesta a lansat pe piața 5 website-uri.

Începând cu 8 iulie, ora 7.00, Realitatea Tv Moldova poate fi urmărită în toate reţelele de cablu din capitală şi din restul Republicii Moldova.

Televiziunea va avea 13 jurnale de ştiri pe zi. La ora 17.00 telespectatorii vor putea urmări un jurnal de ştiri internaţionale, la ora 19.00 – jurnal de prime time în limba rusă, iar la ora 21.00 – principalul buletin al zilei în limba română.

Echipa Realitatea TV este formată din jurnalişti are au activat la instituţii de presă importante din Republica Moldova.

“Neaşteptat pentru mine, am primit peste 300 de CV-uri. Pe unii jurnalişti i-am invitat personal la discuţii, pentru că îi cunoşteam sau ştiam calitatea muncii pe care o fac. Mă bucur că am reuşit să formez echipa din oameni care au lucrat la TV7, Jurnal TV, Prime, Publika TV, Pro TV şi chiar fostul NIT, dar şi din instituţii importante de presă scrisă”, a declarat directorul general Realitatea TV, Dumitru Ţîra.

Realitatea TV va realiza şi o serie de campanii sociale, iar zidul Realitatea din centrul capitalei Republicii  Moldova va deveni o locaţie importantă în desfăşurarea acestora.


4 comentarii despre subiectul „Televiziunea Realitatea TV Moldova a fost lansată”:
Anonim

Pe satelit nu emite?

Anonim

Începând cu 8 iulie, ora 7.00, Realitatea Tv Moldova poate fi urmărită în toate reţelele de cablu din capitală şi din ţară.

salut, te referi la retelele de cablu din republica Moldova, sau Romania ?

apropo

cand se va introduce si programul Moldova TV, am inteles ca-i obligatoriu de retransmisie ca TV5., in retelele de cablu, rds-ul le va prelua ?

multumesc

Anonim

E vorba de transmiterea Realitatea Tv Moldova in retelele de cablu din Republica Moldova, in niciun caz din Romania.

Pe de alta parte, RCS si toti ceilalti operatori care au servicii de cablu tv in Romania vor trebuie sa preia televiziunea nationala Moldova Tv abia dupa ce intra in noua lista must-carry, deci cred ca de anul viitor.

cris

@Anonim 8 iulie 2014, 13:44, probabil prin satelit nu e transmis inca. Eu nu l-am gasit pe niciun satelit.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile