marți, 1 iulie 2014

Trăim în era revoluţiei TV

"Cred că unii dintre noi, din această regiune, ne amintim încă acele vremuri în care televiziunea era abia la început şi o familie obişnuită, dacă avea norocul să aibă un televizor, putea urmări doar unul sau două canale locale. Suntem uimiţi când ne dăm seama că doar o jumătate de secol mai târziu, televiziunea s-a transformat într-o platformă uluitoare care transmite sute de canale TV la o calitate extraordinară şi extinde conţinutul TV dincolo de televizoarele standard, intrând în universul dispozitivelor mobile şi al tabletelor, de exemplu. Iar eu sunt foarte mândru şi fericit că platforma de sateliţi şi SES ASTRA, în calitate de lider pe acest segment, au avut un rol esenţial şi uneori avangardist în această evoluţie şi creştere rapidă. În ultimii câţiva ani, HD a devenit standardul calităţii conţinutului TV prin satelit în ECE şi vedem deja primele implementări Ultra HD în domeniu.", a precizat Martin Ornass-Kubacki, Vicepreşedinte şi Director Regional SES ASTRA.


"Platforma de televiziune prin satelit a fost un element fundamental nu numai pentru asigurarea unei oferte extinse de conţinut TV chiar şi gospodăriilor din cele mai izolate zone geografice, ci şi în promovarea unei noi experienţe pentru telespectatori, oferindu-le televiziune prin satelit pe o serie de dispozitive digitale. Recent, la cea de-a şaptea ediţie a Zilelor Industriei organizate de SES în luna aprilie, Panasonic a prezentat primul televizor din lume cu client SAT>IP integrat capabil să redistribuie semnalul TV prin satelit în reţeaua personală bazată pe IP, cu Wi-Fi.", a mai spus Vicepreşedintele SES ASTRA.

"Este important să precizăm că această creştere şi extindere porneşte de la o bază foarte solidă, dat fiind că SES ASTRA a lansat recent cel de-al 56-lea satelit, ASTRA 5B, extrem de important pentru regiunea noastră tocmai pentru că va asigura capacitate unor clienţi actuali din ECE şi va genera posibilităţi remarcabile de creştere continuă în regiune. Trăim cu adevărat vremuri extraordinare de dezvoltare şi inovaţie şi sunt deja încântat de ceea va aduce viitorul beneficiarilor de conţinut TV – daţi-mi voie să subliniez încă o dată că, fără nicio îndoială, progresul şi creşterea sunt posibile numai datorită dumneavoastră, partenerii şi clienţii noştri, cărora le sunt cu adevărat recunoscător.", a incheiat Martin Ornass-Kubacki.

Articol pus la dispozitie de catre SES Astra prin intermediul Grayling România.


Niciun comentariu despre subiectul „Trăim în era revoluţiei TV”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile