luni, 4 august 2014

Canalul MGM își schimbă denumirea în AMC

AMC va rebrandui televiziunea MGM Channel, schimbandu-i denumirea în AMC. Este pentru prima dată că denumirea AMC va fi utilizata în afara Statelor Unite.

Canalul va fi rebranduit in acest an, fiind afectate inclusiv versiunile localizate pentru Europa, America Latină, Asia, Africa si Orientul Mijlociu.

De asemenea, serviciile care însoțesc aceste canale vor fi rebranduite ca AMC VOD, HD and “TV Everywhere.

MGM Channel a fost parte componentă a achiziției companiei Chellomedia, care a devenit AMC Networks International.

Serialele originale AMC Networks ( cum ar fi Halt and Catch Fire sau The Divide ), produse de către AMC Studios, vor fi printre primele episoade originale ce vor difuzate in premiera pe noul canal, chiar din acest an.

Ed Carroll, COO al AMC Networks, a promis că va fi difuzat și continut original, în premiera pe variantele europene ale AMC: "În ultimii ani, AMC a redefinit diverse genuri, prin realizarea la nivel cinematografic a unor seriale originale, dintre care amintim Walking Dead, Mad Men sau Breaking Bad. Intenția noastră este de a reproduce la nivel mondial aceasta strategie de mare succes în SUA, extinzand marca AMC la nivel planetar, pentru a crea astfel un mediu si mai larg de distributie a conținutului nostru original."

Măsura a fost salutată de către Jeroen Bergman, directorul general de programe de la Liberty Global (companie care detine si UPC), care a declarat, "AMC Networks ofera productii excelente. Suntem încântați să anunțăm că vom oferi acest canal de divertisment, in premieră pentru abonatii nostri."

AMC a declarat la momentul achizitiie Chellomedia si implicit a televiziunii MGM Channel că achiziția a fost motivată mai ales de televiziunile internaționale ale grupului și că va continuă să ofere conținut pentru partenerii săi de distribuție de la nivel mondial: "Chellomedia a dezvoltat un portofoliu remarcabil de canale populare, care ajung la sute de milioane de oameni din întreaga lume. Cum AMC Networks se extinde la nivel internațional, am avut marea dorință de a face ceva ce noi considerăm fundamental strategic, adică de a difuza conținutul nostru pe canalele Liberty Global. Aceasta achizitie ne permite să asigurăm o platformă de distribuție la nivel mondial. Împreună, putem dezvolta aceste active, transformându-le în unele chiar mai populare și mai valoroase".

AMC va difuza de asemenea si filme de succes de la cei mai mari furnizori de continut din lume, cum ar fi de exemplu MGM, Paramount sau Sony.

AMC Networks este o companie americană înființată încă din anul 1980 si care a realizat producții de succes internațional, precum The Walking Dead, Mad Men, Breaking Bad, Hell on Wheels și altele.

AMC Networks mai deține și televiziunile AMC, IFC, WE TV și Sundance canal, cinematograful de artă IFC Center din New York, dar și compania Films IFC.


4 comentarii despre subiectul „Canalul MGM își schimbă denumirea în AMC”:
Doru

Dar varianta HD pentru România există? Nu de alta, dar noi la Orange tv nu avem așa ceva.

Anonim

MGM are variante HD, dar nu cred ca si pentru Romania. Poate cand va fi facuta rebranduirea, va fi lansata si o varianta HD pentru tara noastra.

Anonim

E rebranding. Inlocuirea ar insemna sa il inchida. Insa ca rebrandind, orice operator care tranmite acum MGM va transmite automat in acel moment si AMC, fara alte probleme si modificari. In fine, nu conteaza, important e ca va fi mai bun.

Anonim

E corect, nu il inlocuieste cum zice al doilea anonim, E REBRANDIG. Asa anunta chiar AMC, in mod OFICIAL:

http://www.amcnetworks.com/press-releases/amc-networks-re-brands-mgm-channel-as-amc

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile