joi, 21 august 2014

Fiber Power 500 Mbps, un nou abonament de internet UPC

UPC România, unul dintre cei mai mari operatori de pe piaţa locală de telecomunicaţii, a lansat astăzi abonamentul de internet de mare viteză Fiber Power 500 Mbps.

“Preţul serviciului de Internet Fiber Power 500 Mbps pentru un client nou este 70 lei cu TVA şi include WiFi gratuit şi abonament la cablu gratuit pe toată perioada contractuală. Clienţii existenţi se pot abona la Internet Fiber Power 500 Mbps în curând, iar preţul este 25 lei, respectiv 35 lei cu TVA, în funcţie de tipul abonamentului de internet al clientului. De asemenea, WiFi este oferit gratuit. Odată cu noua campanie de toamnă, vom lansa noi oferte mult mai avantajoase care includ şi Internet Fiber Power 500 Mbps”, au declarat oficialii companiei pentru Capital.

În prima fază, produsul va fi disponibil în 8 oraşe - Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Constanţa, Ploieşti, Iaşi, Galaţi şi Alba Iulia. Toţi cei care locuiesc în zonele acoperite cu servicii UPC din aceste 8 oraşe se pot bucura acum de viteza de 500 Mbps, datorită reţelei şi tehnologiilor de ultimă oră implementate de UPC.

“Avem o reţea solidă, capabilă să susţină tehnologii de ultimă oră şi produse digitale superioare. Oferim viteze mari de internet, de până la 500 Mbps, dar şi o stabilitate crescută, ceea ce înseamnă o experienţă de navigare excelentă, confirmată de clienţii noştri – peste 90% sunt foarte mulţumiţi de produsul nostru de internet. Disponibilitatea produsului este esenţială – în toate oraşele în care avem internet Fiber Power, inclusiv 500 Mbps, oferim aceste viteze tuturor celor din zona de acoperire. Cu Fiber Power 500 Mbps adresăm acel segment de clienţi care foloseşte intensiv internetul pentru activităţi consumatoare de bandă. Pe măsură ce numărul dispozitivelor WiFi evoluează, creşte şi nevoia utilizatorilor de viteze mai mari. Ne dorim să le oferim tuturor clienţilor opţiuni şi servicii care să se potrivească obiceiurilor lor de consum”, declară Robert Redeleanu, Chief Marketing Officer UPC România.

Fiber Power 500 Mbps este disponibil tuturor clienţilor UPC din cele 8 oraşe, datorită reţelei de ultimă generaţie a companiei, care are la bază tehnologia Eurodocsis 3.0. Toţi clienţii UPC din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Constanţa, Ploieşti, Iaşi, Galaţi şi Alba Iulia pot avea viteze de până la 500 Mbps în mediul online şi o conexiune stabilă, excelentă.

“Am revoluţionat în 2013 experienţa utilizatorilor prin lansarea Fiber Power 200 Mbps, viteza optimă pentru nevoile actuale ale unei familii, într-un moment în care pe piaţă existau doar produse cu viteze de până la 100 Mbps. Acum, demonstrăm încă o dată puterea reţelei UPC şi lansăm viteze mai mari, pentru utilizatorii care îşi doresc şi mai mult de la conexiunea lor la internet”, adaugă Robert Redeleanu.

Noutatea majoră o reprezintă modemul Hitron CGNV4 de tip WiFi eMTA, un echipament premium ce poate recepţiona viteze de până la 1 Gbps şi care integrează cel mai nou standard wireless, AC. Acest echipament, adus pe piaţa din România exclusiv de UPC, este oferit gratuit, în custodie, iar clienţii vor beneficia şi de WiFi inclus. Modemul este compatibil şi cu serviciul de telefonie.

Fiber Power 500 Mbps este disponibil în această primă fază în 8 oraşe şi poate fi testat şi achiziţionat din orice magazin UPC din orasele mentionate anterior.


50 de comentarii despre subiectul „Fiber Power 500 Mbps, un nou abonament de internet UPC”:
Anonim

UPC sunt cei mai buni ,corecti si seriosi ,BRAVO lor

Anonim

Nu intelege unde se merge cu razboiul asta al Mbps. Pentru utilizatori caznici e mai mult decat suficient 50Mbps. RDS a ajuns sa dea viteze pe care nu le suporta 95% din computerele din Romania.

Anonim

Cum sa fie 50 MB suficient? Hai sa fim seriosi. Orice jaf de PC si orice jaf de router are placa de 100 MB. Daca ai spune ca 100MB e suficient pentru utilizatorii casnici, atunci ar fi OK - Dar 100MB upload/ download. Atunci da, ar putea sa se intrerupa aceasta lupta a MB-itilor.

Anonim

Upc avea si inainte de aceasta lansare cea mai mare medie la viteza de internet dintre toti operatorii din Romania. Acum a facut doar sa isi imbunatateasca aceata performanta

SANDU

adevarata viteza a internetului in Romania la orice firma de net se face pe un server extern de exemplu www.ip-adress.com abonamentele astea specificate de ei cu sute de mega viteza sunt i simpla teapa numita viteza intranet

Anonim

Aia s-o crezi tu. Ala e server limitat la 30 MB. Nu poti testa corect o conexiune de 500MB de la UPC.

SANDU

atunci incearca pe un server din SUA si vezi cat obtii pe extern (viteza din afara Romaniei).
Testele de viteza din Romania sunt considerate Intranet National prin tehnologie FTTB, toti operatorii de net din Romania sunt legati la reteaua nationala de net... deci Intranet

Anonim

Atata timp cat iau filme de pe torrente din Romania cu 50 MB real pe secunda, ca am 100 de parteneri de la UPC pt acel downlaod, si iau un film DVD RIP de 700 MB in 12 secunde crezi ca imi pasa mie ce viteza am pe nu stiu ce server din America sau Honolulu ? :-)))) Ca pentru asta trebuie viteza, pentru torrente, ca pe pagini oricum e suficient 10 MB/s. Deci, sa vorbim de utilitate. Iar utilitatea e downloadul de pe torrente. Si aici conteaza cu adevarat banda de 500 MB pe secunda, din intranetul ala super national de care zici tu, unde gasesc tot ce vreau. Iar pentru Honolulu imi ajunge 10 MB.s. Chiar si 1MB/ s ajunge sa vad o pagina cu o bastinasa care si-a pus poza cand danseaza.

Anonim

Eu sunt multumit de net-ul de la UPC.

SANDU

Anonim din 23 august 2014, 15:02 nu confundati viteza de pe torente cu viteza de internet, sunt 2 lucruri total diferite, daca iei un film cu 50 de MB/s de pe un torent nu inseamna ca ai viteza la internet de 50MB/s, mai ales de pe tracker-ele din Romania.... aia e viteza intranet, retele locale ale providerilor de net sunt legate la reteaua nationala si c-am tot ce-i bagat in vitezele din Romania sunt considerate Intranet sa zicem... National ca-i in interiorul retelei de fibra optica a Romaniei... iar aceasta retea la randul ei este legata cu EXTERN-ul care de fapt c-am de acolo incepe adevarata viteza internet.
Si eu dunt multumit de netul de la UPC, este mult mai stabil si parca oleaca mai mare pe extern decat in alta parte, am fost la RCS@RDS si am plecat de la ei ca ma enerva treaba cu logarea aia la PPPoE ca sa am net, devenea enervanta fara sa mai iau in calcul si erorilor lor de conectare

Anonim

Multe comentarii de la multi "anonimi care lauda marea companie upc. Cum naiba sa aibe upc net mai bun decat rds, cand aia dau 3 servicii de o ruginatura de fir, iar rds da prin fibra optica net prin 6 sau 8 fire in functie de viteza netului. Ca sa ai viteze de peste 100 de MB trebuie sa fii conectat la toate 8 firele , iar upc se lauda ca va da 500 de mb prin o sarma.....:)))

Anonim

Este un articol despre UPC asa ca e normal sa se vorbeasca mai mult despre ei. Eu personal consider ca o viteza de 100Mbps este mai mult decat suficienta pentru un utilizator casnic. Nu neaparat viteza face diferenta ci mai degraba calitatatea serviciului.

Anonim

Bravo ma ... ne-ai convins. Esti expert in telecom daca folosesti termnei de genul 'sarma' si 'fire'. Eu unul am net si de la UPC si de la RDS. Din punctul meu de vedere merg ambele foarte OK. La RDS pica ceva mai des insanimic care sa deranjeze. A fost picat de vreo 3 ori intr-un an, deci nesimnificativ.

Anonim

Pai cand spune sârma, cred ca are dreptate. UPC foloseste chiar sârme, nu are fibra optica.

MIRCEA

pentru Anonim din 23 august 2014, 16:58 netul nu se da prin 6 sau 8 fire la RDS c prin 4 si 6 deoarece 2 fire sunt rezervate pentru portul de voce ... telefonie:)) ... referitor la cablurile alea "ruginte" ale UPC-ului alea sunt terminalu retelei ca sa-ti ofere cele 3 servicii pe un singur cablu, urmeaza niste "adaptoare" care te duc pe fibra optica deoarece traficul de date se face tot prin fibra optica , mai invata retelistica si pe urma bagate in seama
Am facut si eu test de viteza pe extern la UPC si RDS si intradevar pe server de new-york rds-ul a scos un "rasunator" 7.8Mbps in timp ce UPC a scos 12.6Mbps, stau mai bine UPC-ul pe conexiuni externe si nu ma mir deoarece fac parte din reteaua Liberty nu RDS regionala in aceasta parte a Europei

Referitor la vitezele de net folosite ar trebui sa intervina ANPC-ul deoerece vitezele spuse de firmele de net la abonament sunt viteze intranet si nici de cum internet asa cum se lauda ca au in ofertele lor, sa se specifice clar de exemplu ca la RDS viteza maxima pe intranet este de 1Gbps si pe internet undeva la maxim 20Mbps

PS - eu stiam ca fierul rugineste nu cupru :))... asa ca n-am auzit de cabluri coaxiale din fier

Cosmin

Sau server din Washington, tot US....

[img]http://www.speedtest.net/result/3710242167.png[/img]

Acum puneti si voi teste pe servere din SUA, de la UPC-ul vostru care e mai tare pe extranet...
De la UPC vreau, ca de la RDS le-am pus eu si pot sa fac teste, eu vreau sa va vad cu UPC-ul :)

Cosmin

Si un server din Kansas, tot SUA, deci tot de pe alt continent, peste ocean :)

[img]http://www.speedtest.net/result/3710265430.png[/img]

Restul e bla, bla, bla...

Cum mai stau in picioare afirmatiile voastre ca RCS duce doar 7,8 MB banda, cand eu cu un amarat de abonament de 100 MB, obtin download 40 MB/ s ?

Astept in continuare testele voastre de la UPC pe servere din US... :)

Am pus testele ca pe viitor sa nu mai faceti afirmatii mincinoase si offtopic despre RCS RDS, la comentariile unui articol despre UPC.

MIRCEA

pe UPC scoti mai mult decat ai scos acolo si-ti spun si de ce? este companie americana, iar ce ai pozat acolo a fost doar floodul la ping peste 100 ms n-ai cum sa obtii vitezele alea deact daca a dat eroare serverul...
Te-ai mai chinuit si ieri sa faci teste de net pana ti-au sters adminii commurile ca erau pe intern si te-a mai injurat si unu ca cresteau hormonii RDSului in tine :)) si cred ca ar trebui sa-ti pui pozele pe filelist ca acolo se dau aia grauri cu ce teava au la net sau in aria rcs
UPC a fost, este si ramane cel mai stabil net din Romania nu cum este porcaria de RDS care stai sa bagi ca papagalu de mii de ori PPPOEul ala ca sa ai si tu net

Anonim

am facut si eu test pe SUA Washington si mai mult de 20MBps n-am scos la RDs, nu stiu cum a scos Cosmin voiteza alora

http://www.speedtest.net/my-result/3710502948

Anonim

[URL=http://www.speedtest.net/my-result/3710502948][IMG]http://www.speedtest.net/result/3710502948.png[/IMG][/URL]

Anonim

cine are UPC bagati poze cu viteza pe state sa se convinga si Cosmin ca eu n-am acasa asa ceva

Anonim

De unde stiu ca testele pe care le postati voi sunt la abonamente de 100Mbps si nu de la 1000Mbps? Eu am facut testele pe aceleasi servere si nu am obtinut valori mai mari de 5 Mbps la un abonament de 100 la Rtc IPTV.

Anonim

abonamentele alea de 100 si peste sunt cu viteza intranet, pe internet mai mult de 20-30 Mbps n-ai sa scoti in veci :))

Cosmin

Ai dovezile in fata. Restul e bla bla bla.. Astept in continuare testele UPC pe ce server american vreti voi sa le faceti, la ce abonament vreti voi, si te 1 TB /secunda, teste care se pare ca nu apar :)))) Asta e , oftica mare, mai ales cand aveti dovada in fata si voi nu puteti pune una similara de la UPC. Deci ???? SA VAD TESTELE UPC PE SERVER DIN AMERICA :)))))))))) DE ABIA APOI mai discutam.

Cosmin

Si pentru cel care comenteza ca am net de 1GB de la RDS, uitati DOVADA ca am de 100 MB, cu test facut pe intranet pe serverul RCS:

[img]http://www.speedtest.net/result/3710570203.png[/img]

Daca aveam de 1GB, erau de 5-10 ori mai mari valorile pe intranetul RCS.

Upssss, iarasi ati fost invinsi de purul adevar ! :))))

Cosmin

@MIRCEA 24 august 2014, 14:23, eu nu am bagat parola la PPPoE de la RCS de 2 ani... Am bagat-o o singura data in router,data cand am schimbat routerul. De atunci, parola si userul a ramas aceleasi. Se conecteaza automat routerul cand e introdus in priza sau cand ii dai restart si cu orice ocazie cand se alimenteaza. Pe PC e conexiune simpla. pornesc PC si se conecteaza automat la internet prin router, fara sa fac eu nimic.. Constat ca discut cu amatori, imi cer scuze ca mi-am pierdut timpul... :-)

Anonim

chiar ca care aveti upc dc nu faceti testele pe care le spune omu pe srv ale de america?

ca sunt si eu curios

altfel devin suspecte comenturile fara argumente

astept si eu testele daka tot at deschis vorba

ca vreau sami pun net da vreau sa vad si eu testele alea upc sa vad care e mai bun pe srv de americani ca rds

tx

Anonim

pentru Cosmin, cine esti tu ma rds-ist sa ma apuc eu acum sa-ti fac tie poze cu netul la UPC

Moderator edit: eliminat din comentariu limbajul licentios.

Anonim

aici este vorba despre UPC , ramaneti la RDS, ati ramas fara programee discovery, o sa ramaneti din toamna si fara eurosport si chiar fara protv ca deja au bagat regionalele pe digital ca pe satelit le-a picat licenta :))
si intradevar UPC e mai tare decat Digi, in orice, stabilitate net, calitate programe, etc

Moderator edit: eliminat din comentariu limbajul licentios.

Cosmin

Anonimilor si altii, pai daca aici la articolul asta e vorba despre UPC, atunci nu mai atacati cu minciuni pe RDS la comentarii. Eu doar am demontat, ca reactie la atacul vostru initial asupra RCS, minciunile privind viteza de doar 7,8 MB pe care spuneati ca o are RDS pe servere din ceea ce numiti voi "extranet". Pentru aceasta am postat teste pe servere din SUA, doar pentru a demonstra contrariul afirmatiilor voastre, aratand ca RDS are in testele pe servere din SUA mai mult 7,8 Mbps, adica chiar peste 40Mbs pe serverul din US, Kansas City, prin care va recomand si voua sa postati teste prin netul de la UPC, pentru ca veti obtine cele mai bune rezultate pe un server din "extranetul" US. Daca nu vreti sa postati teste similare pentru UPC, in care sa dovediti cealalata parte a afirmatiile voastre, prin care spuneati ca UPC are pe serverele din US viteza mai mare decat RDS, nu e nici o problema, consider ca e o recunoastere tacita a neadevarului afirmatilor voastre, postate fara dovezi.

In concluzie, minicuna are picioare scurte. Insa trebuia demontata. Nu pentru voi am demonstrat, ca voi stiti deja ca afirmatiile voastre sunt malitioase, interesate si mincinoase, ci pentru ca in viitor comentariile voastre de aici vor fi citite si de altii, iar respectivii trebuie sa afle realitatea, pe care am dovedit-o cu teste, nu cu afirmatii gratuite.

Vad ca mesajele v-au fost si editate pentru limbaj licentios. Nici nu vreau sa stiu ce limbaj ati folosit impotriva mea. Dar eu zic ca atunci cand v-am prins cu minciuna, frumos era sa va cereti scuze, nu sa injurati.

Cosmin

Nu este nicio eroare. Vezi foarte bine ca URL-ul imaginii rezultatelor testului este original, cel de pe speedtest:

http://www.speedtest.net/result/3710265430.png

Fa testul si tu pe Kansas City MO, pe cel numit Layered Server de exemplu, cum am facut eu acum din nou:

http://www.speedtest.net/result/3712615177.png

[img]http://www.speedtest.net/result/3712615177.png[/img]

Invit si pe cei de la UPC sa faca testul pe acelasi server, dureaza 1 minut maxim :)

Nu faceti pe servere proaste, care au banda de maxim 20 MB. Faceti pe cel indicat de mine, care are banda maxima cam 60 MB.

Cosmin

Si hai sa ma fac teste, ca sa fie si mai dovedita realitatea:

[img]http://www.speedtest.net/result/3712630268.png[/img]

[img]http://www.speedtest.net/result/3712635611.png[/img]

[img]http://www.speedtest.net/result/3712640328.png[/img]

[img]http://www.speedtest.net/result/3712644477.png[/img]

http://www.speedtest.net/my-result/3712637917

Cosmin

Sau faceti in Houston , TX, adica Texas, server tinut de firma Softlayer Tehnology Inc:

[img]http://www.speedtest.net/result/3712676241.png[/img]

Cosmin

@GABI, pingul mai mare nu inseamna neaparat ca viteza de download nu poate fi mare. Dupa 2003, multi ISP au inceput filtreze mesajele ICMP Type 8 (echo request) la marginea externă a rețelelor. Aceasta nu inseamna ca abonatii nu aveau internet sau altii nu puteau sa downloadeze sau sa uploadeze la ei. Sa nu incurcam merele cu perele, adica un ping, care e un instrument, cu banda de internet. Dar asta e alta discutie. Oricum, un ping de 150-200 ms din Romania catre alt continent e foarte bun. Sunt curios cat scoate UPC la ping pe serverele din US pe care am facut testele.Totusi, ma surprinde ca atat de multi discuta despre UPC si arata ca au UPC, care afirma ca e mai bun decat RCS si ca RCS nu scoate decat 7,8 MB ( acum vad ca la unii a crescut la 20 MB totusi pe extern american :-))) ). dar nu sunt in stare sa faca un simplu test si sa puna aici rezultatele.Totusi, ei pun teste tot de la RCS :-)))Tare ciudat. Deci, cine pune test de la UPC? Chiar sunt curios de rezultatele downloadului, UPLOADULUI si pingului pe acele servere din USA.

Anonim

lasa i cosmin ca au amutit postaticii upcisti cand sa aratat ca erau cu mata in sac
bine le ai facut ca ai aratat ca ataca la misto rcsu si nu e adevarat cez zic ei
cand ajung acasa ca acus pe telefon fac si eu un test de ala pe americani
iar cei care fac pe rcs teste poate au ei rutere super slabe placi de pc defecte windowsuri virusate sau mai stie ce probleme ori pcuri de acum 10 ani de nu le merge bine la unii pe rcs

Anonim

gata am facut !!!

[URL=http://www.speedtest.net/my-result/3712783397][IMG]http://www.speedtest.net/result/3712783397.png[/IMG][/URL]

Anonim

si uite si de pe softpedia de la unii care au net de 1gb de la rcs
deja scrie game over la aia care zic ca merge prost netu la rcs cand testezi la americani

http://forum.softpedia.com/topic/947485-aa-merge-un-abonament-gigabit-de-la-rds/page__st__540

http://www.speedtest.net/result/3708016186.png

Anonim

405 MB download 48 upload in washinton prin net de 1gb rcs !!!!
na ce mai ziceti acum ??
nici n ati mai avea ce !

Anonim

pe voi va doare capul? :)) adminii forumului va lasa sa va certati ca chiorii despre RDS pe un subiect cu UPC =)) ??? wow foarte tare frate un amarat de 50 de mega este ultra suficient pentru un simplu navigator :D

Cosmin

Au mai sters ieri adminii vreo 20 de comentarii, cu aceeasi poveste si injurii aduse mie. Unii sustineau ca nu are RDS decat 2-8 MB pe extern. Eu am demonstrat contrariul si minciuna. Au fost sterse toate comentariile, inclusiv ale mele, fiindca intradevar, erau oftopic

Cand cei care sustineau minciuna au vazut ca au disparut minciuna, dar si comentariile care o contracarau, au postat iarasi aproape aceeasi minciuna. Eu am contrariat minciuna din nou.

Nu cred ca are rost sa le mai stearga cineva, fiindca fenomenul se va repeta.Este o lectie din partea mea pentru cei care lucreaza la concurenta unei firme si denigreaza alta firma, offtopic, asa cum spui tu. Din pacate pentru ei, adevarul a fost a doua oara de partea mea. Ei spera ca vor fi sterse iarasi comentariile, fiindca au vazut ca nu le-a iesit manevra. Sper sa nu se intample, pentru ca dreptul meu la replica este motivat si am muncit sa il argumentez. Reactia mea nu ar fi existat daca minciuna acelor anonimi sau anonim cu mai multe nume nu ar fi existat.

Anonim

Cosmine vezi frate ca ai gresit aria, baga-ti testele RDS pe aria lor sau du-te pe forumurile cu torenti ca aia se dau grauri acolo cu ce viteze scot pe teava.
Referitor la netul de la UPC este cu mult mai stabil decat al RDS-ului, La RDs ca sa nu te chinui cu dracovenia aia de PPPoE trebuie sa-ti iei din banii tai router sau sa-l inchiriezi ca sa nu mai stai sa bagi ca papagalu mereu userul si parola aia
Am fost si la aia si la aia si mi s-a parut net superior ca calitate si stabilitate conexiunea UPC-ului, viteza habar n-am de asa ceva da' daca downloadez cu peste 50mega mi se pare o viteza mai mut decat decenta pentru un utilizator de rand

Cosmin

Din nou aceeasi minciuna din partea ta, repetata. :-)) Deja se simte disperarea :-)) Repet a doua oara si eu, nu te gandi ca las sa te arunci minciuni necontracarate.

La RCS nu trebuie sa introduci userul si parola de fiecare data. Se introduc o singura data in routerul pe care il folosesti, iar conectarea se face automat cand porneste routerul sau PC-ul. Doar le pornesti.

Astept in continuare testele de la UPC pe servere americane. Stiu, e dura lectia pe care v-am dat-o. Dar testele mele sunt elocvente, ale voastre de la UPC vad ca nu aveti curajul sa le postati. Doar sa faceti afirmatii fara dovezi, adica minciuni, atat mai puteti. Ma voi opri din contracarat minciuni doar cand minciunile contra RCS vor inceta. Ma surprinde ca nu ati inteles asta.

GINO

Cosmin esti dus prietene cu "cabessa" ti-a spus cineva mai sus ca atunci cand termina omul cooncediu si ajunge la munca o sa-ti puna pe site poze si cu vitezele alora. Ce mai vrei? Ori nu ti-ai luat banii de reclama de la RDS? :))
Ps - vezi ca exista un program netspeed fake e virus, daca te risti sa bagi winu iar, bagi in programelu ala ce viteza vrei la net si-ti scoate exact imaginea pe care o vrei tu la net :))
ORI IL AI? ca, cateva ori ai lipsit de pe net, bagai Windows-ul? :))

MILEA IULIAN

pentru incepatori https://www.youtube.com/watch?v=qKmhI5-Z3Kw cum se falsifica viteza REALA la net :)), un SINGUR lucru nu poti sa modifici PING-ul :)). Un PING mare n-are cum sa scoata viteza mare.
Sunt cateva programe pe net, majoritatea virusate in care disperatii baga ce date vor la net si le scoate poza finala cu asa zisa viteza la net

Cosmin

1. Nu inteleg de ce scrii cu mai multe nume, cand esti aceeasi persoana.
2. Testele sunt reale, daca tu crezi ca sunt false , e treaba ta. Daca tu te crezi in stare sa pacalesti serverele speedtest.net, chiar te rog sa faci asta si sa postezi viteza ta fenomenala la UPC, manevrata cu programul acela de care spui tu.
3. Nu lucrez la RCS, asta e argumentul celor care nu mai au argumente. Nici nu am UPC in judetul unde locuiesc, ca as merge la cineva sa fac teste.
4. Astept in continuare testele voastre prin UPC.
5. Deci testele acelea realizate pe linkul pe care l-a dat cineva mai sus, pe forumul Softpedia, sunt toate false? Adica sute de oameni care le-au postat acolo, toti le-au trucat? Credeam ca discut cu persoane mature, nu cu postaci UPC fara capacitate de acceptare a realitatii:

http://forum.softpedia.com/topic/947485-aa-merge-un-abonament-gigabit-de-la-rds/page__st__540

6. Daca ma mai jignesti o singura data, inchei discutia si te las sa iti continui linistit campania de promovare a UPC prin agresare cu minciuni a serviciilor RCS, mai ales pentru ca nu imi place sa discut cu persoane care nu isi respecta interlocutorul. Oricum, am dovedit ce era de dovedit, oricine a avut rabdare sa citeasca discutia pana in acest punct poate discerne adevarul si minciuna. E suficient.

IULIAN

deja plang ca nu ma mai bagi in seama cu testele tale RDS fake facute pe o arie de UPC, pute youtube cu teste fake cum sa-ti apara net mai mare decat ai in poze si vii sa ne prezinti ca ai descoperit apa calda. da cu goagal speedtest fake si vezi acolo cum din 20Mbps la abonament scoti net de 1Gbps pe extern daca vrei, te da de gool in poze ... PING-ul

nos5k

500Mbit. Cel mai "bun net" UPC :) Ultimul test de viteza UPC : download 26,9 mbit/sec , upload 6,5 mbit/sec , ping 57 ms . Ultimul test de viteza Vodafone : download 30,0 mbit/sec , upload 19,4 mbit/sec , ping 17 ms . Concluzie : Abia astept sa expire perioada contractuala cu UPC ul asta mult laudat .

Anonim

Va certati degeaba viteze alea de peste 100Mbps sunt viteze intralan, eventual pe servere romanesti.

Anonim

Pe server Washington ( nu e in Romania, ba chiar e pe alt continent ):

http://www.speedtest.net/my-result/4819770907

[img]http://www.speedtest.net/result/4819770907.png[/img]

Anonim

Si inca o data, cu rezultate si mai bune:

http://www.speedtest.net/my-result/4819777319

[img]http://www.speedtest.net/result/4819777319.png[/img]

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile