vineri, 22 august 2014

Închisoare cu executare de 33 luni pentru un bărbat care a filmat "Fast and Furious 6" în sala de cinema

Un bărbat a fost condamnat la închisoare cu executare de 33 de luni, din cauză că a înregistrat filmul "Fast and Furious 6" de pe scaunul din spate al unui cinematograf din Anglia.


Un judecător a arătat că bărbatul în varsta de 25 ani a încărcat apoi pe internet filmul menționat, care a fost ulterior descărcat de 700.000 de ori.

Federation Against Copyright Theft (Fact) a afirmat că fapta inculpatului a însemnat "pagube de milioane de lire sterline" pentru Universal Pictures, care este distribuitorul filmului.

Un alt barbat, fostul iubit al surorii celui care a filmat producția cinematografică in sala de cinema, a fost de asemenea condamnat la 120 de ore de muncă fără plată in folosul comunitatii, instanța arătând că a participat la uploadul filmului pe internet, dar si că s-a oferit să vândă copii ale filmului, folosind profilul său de Facebook.

Politia a declarat: "Am asistat FACT pe parcursul anchetei pentru mandatele de percheziție, dar și pentru forțarea intrarii la adresele de domiciliu și pentru efectuarea arestărilor. Ofițerii au fost capabili să-l detecteze pe inculpat după ce a folosit numele de utilizator la un comentariu, pe un cunoscut site de filme piratate".


Niciun comentariu despre subiectul „Închisoare cu executare de 33 luni pentru un bărbat care a filmat "Fast and Furious 6" în sala de cinema”:

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor. Pentru discuții despre alte subiecte, utilizați funcția de căutare.


AKTA (52) Digi (414) Focus Sat (218) FREESAT (22) iNES (17) Nextgen (68) Orange (174) Telekom (261) UPC (230) Vodafone (47)