miercuri, 13 august 2014

Look TV, Look Plus HD și Look TV HD la Nextgen, în pachetul Fotbal Fan

"Veste bună pentru toţi microbiștii. Liga 1 se vede la NextGen", anunță într-un comunicat compania deținută de către Romtelecom.

Cele două posturi care transmit meciurile din campionatul intern de fotbal sunt acum disponibile pentru abonaţii la televiziune digitală NextGen Communications. Look TV şi Look Plus sunt cele două posturi care asigură transmisia meciurilor din Liga I, după ce au achiziţionat drepturile pentru următorii 5 ani.

Din această săptămână, Look Plus este disponibil în grila de bază pentru toate abonamentele TV Digital si Analogic de la NextGen. Astfel, toți abonaţii pot urmări meciurile din Liga 1, în direct.

Pentru fanii înfocați care nu ratează niciun meci de fotbal, compania de telecomunicaţii a pregătit şi o nouă opțiune. Aceasta se numeşte Fotbal Fan şi include posturile Look TV, Look Plus HD* și Look TV HD* și poate fi contractată pe o perioadă de 1 sau 2 ani, costul lunar fiind de 9.5 lei (TVA inclus).

*Canalele in varianta HD sunt disponibile doar la achizitionarea pachetelor tematice FOTBAL FAN si HD TV.

Look Plus va transmite 4 din cele 9 meciuri dintr-o etapă, iar postul Look TV va transmite restul de 5 meciuri din fiecare etapă.


6 comentarii despre subiectul „Look TV, Look Plus HD și Look TV HD la Nextgen, în pachetul Fotbal Fan”:
Anonim

unde bre ca nu e look tv hd inca !

Anonim

Poate nu o fi la tine. Poate la altii o fi. Poate nu au activat la toate sucursalele. Sau poate nu ai dat tu rescanare. Am verificat si eu si in oferta asa apare, tot ca in comunicat.

Anonim

gata,ieste si kknald hd

Anonim

Unde este Kanal D HD ?

Anonim

la next in grila,de azi

Anonim

Optiunea HD cat costa?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile