miercuri, 27 august 2014

LUDOGORETS - STEAUA 6-5. Steaua a fost învinsă de un român: dinamovistul Cosmin Moți

Meciul va fi televizat in direct, incepand cu ora 21:45, putând fi urmărită de către suporteri pe canele tv precum Digi Sport 1 ( SD si HD ) si Dolce Sport ( SD si HD ).

Steaua a invins cu 1-0 la București.

UEFA a anuntat numele arbitrilor care vor oficia la partida PFC Ludogorets - FC Steaua, contand pentru returul play-off-ului UEFA Champions League, de miercuri. Este vorba de o brigada din Spania, care va fi condusa de catre Alberto Undiano MalLenco, ajutat la cele doua linii de Roberto Diaz Perez del Palomar si Juan Carlos Yuste Jimenez. Asistenti suplimentari au fost desemnati Carlos Clos Gomez si Xavier Estrada Fernandez, in timp ce rolul celui de-al patrulea oficial i-a fost atribuit lui Pau Cebrian Devis. Delegatul UEFA pentru partida de la Sofia este germanul Bernd Barutta, in timp ce arbitrii vor fi supervizati de catre rusul Sergey Zuev. Alberto Undiano Mallenco este un arbitru spaniol in varsta de 40 de ani, din Pamplona, care a devenit cavaler al fluierului sub emblema FIFA in 2004. A fost singurul arbitru spaniol prezent la Campionatul Mondial din 2010 si a condus, in cariera, numeroase jocuri de UEFA Champions League si UEFA Europa League

Autoritatile bulgare au organizat un loc de intalnire pentru suporterii Stelei care vor veni la partida cu PFC Ludogorets, din play-off-ul UEFA Champions League, din aceasta seara, in zona catedralei Alexander Nevski. In piata respectiva, romanii vor avea posibilitatea sa-si parcheze masinile si sa plece spre stadion in mod organizat, in conditii de siguranta maxima.

Cristi Tănase va juca în meciul de miercuri, conform deciziei de ultim moment a antrenorului Costel Gâlcă.  Stelistii au efectuat, miercuri dimineata, traditionalul antrenament din ziua meciului, care a durat aproximativ 30 de minute. Sedinta de pregatire s-a desfasurat pe Stadionul "Balgarska Armia", care gazduieste partidele celor de la TSKA Sofia.

UPDATE: LUDOGORETS - STEAUA: 0-1 ( 1-1 scor total ) după încheierea minutelor de joc si a prelungirilor. Bulgarii rămân fără portar, iar la penalty a apărat pentru LUDOGORETS românul si dinamovistul Cosmin Moți.

După loviturile de departajare, scorul final al partidei a fost 6-5. Cosmin Moți a apărat două penalty-uri. Steaua nu s-a calificat în Champions League, dar va juca în grupele UEFA Europa League.


4 comentarii despre subiectul „LUDOGORETS - STEAUA 6-5. Steaua a fost învinsă de un român: dinamovistul Cosmin Moți”:
Unknown

fortza steaua !!!

Anonim

Steaua balarie, care forta?

Anonim

E ca mai iubita echipa din Romania sunt 90% Stelisti iar restu minoritati.A dracule vulpe a ajuns la strugurii

x360

cine vorbeste de minoritari cel care nu stie nici sa se exprime corect.
n-o fi 90% dar vreo 60% posibil sa fie.
Moti a facut fericiti cel putin vreo 4 mil de romani.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile