vineri, 8 august 2014

Participanții la Summer Well primesc 2 euro reducere la călătoria cu taxiul plătită prin intermediul aplicației Clever Taxi

Orange Romania a anuntat într-un comunicat de presă remis HD Satelit că începând de sâmbătă, 9 august 2014, cei care vor descărca noua versiune a aplicației Clever Taxi, vor avea posibilitatea să plătească contravaloarea cursei direct cu telefonul mobil, prin SMS sau folosind cardul bancar.

Astfel, în urma solicitării unui taxi care acceptă plata prin intermediul aplicației Clever Taxi, clienții Orange, fie că sunt abonați sau utilizatori de cartele PrePay, vor putea achita cursa prin SMS folosind butonul „Plătește cursa”. Costul total al SMS-ului se va regăsi pe factura următoare sau va fi retras din creditul disponibil pe cartela PrePay.

În plus, participanții la Summer Well vor avea ocazia să călătorească mai ieftin cu taxiul folosind opțiunea de plată în aplicația Clever Taxi. Atunci când ajung cu taxiul în perimetrul Summer Well definit automat de aplicație, clienții vor primi 2 euro reducere care se aplică automat la costul total al cursei platite prin SMS.

De asemenea, în cadrul festivalului Summer Well clienții Orange vor primi un cod de reducere de 2 euro reducere care se va aplica automat cu ocazia următoarei călătorii cu plata prin aplicația Clever Taxi după terminarea festivalului.

Plata prin aplicație este disponibilă în București și va fi extinsă în curând și în celelalte orașe unde funcționează aplicația Clever Taxi, respectiv: Brașov, Cluj-Napoca, Galați, Iași, Ploiești Sibiu, Târgu Mureș. Serviciul de plată direct cu telefonul este dezvoltat în parteneriat cu Clever Tech și NETOPIA mobilPay, mai anunta Orange Tv in comunicatul remis HD Satelit.


Niciun comentariu despre subiectul „Participanții la Summer Well primesc 2 euro reducere la călătoria cu taxiul plătită prin intermediul aplicației Clever Taxi”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile