luni, 25 august 2014

RCS-RDS achiziționează complet firma de cablu Canal 7 din Baia Mare

RCS&RDS va prelua de la firma de cablu Canal 7 din Baia Mare întreaga bază de clienţi şi infrastructura de comunicaţii aferentă, care vor fi transferate într-o nouă firmă, care va fi înfiinţată până la sfârşitul acestui an, conform informaţiilor publicate de operator în Monitorul Oficial, citate de catre zf.ro. RCS-RDS deţinea deja 51% din pachetul de acţiuni al companiei, însă operatorul a preluat de la celălalt asociat - Majoros Andrei Csaba - un nou pachet de acţiuni, pentru un preţ nespecificat, operaţiune în urma căreia va fi realizat şi transferul abonaţilor şi reţelelor de cablu, conform documentului din Monitorul Oficial.

„Asociatul RCS-RDS va dobândi în mod universal o parte din patrimoniul social al Canal 7, în cadrul unei noi societăţi ce se va constitui ca urmare a divizării şi în cadrul căreia va avea calitatea de asociat unic sau asociat majoritar, alături de o terţă persoană ce o va nominaliza la momentul respectiv. În urma divizării, noua societate astfel constituită va dobândi în patrimoniu întregul fond de comerţ al Canal 7 afectat activităţii de telecomunicaţii din localităţile Baia Mare, Baia Sprie, Tăuţii-Măgherăuş, Băiţa, Buşag, Merişor, Satu Nou de Sus, Tăuţii de Sus, Chiuzbaia, Colţău, Catalina, Sasar, Mocira şi Lăpuşel, reţelele de comunicaţii din localităţile sus-menţionate, reţelele de transport magistrale dintre aceste localităţi, echipamentele head-end şi celelalte mijloace fixe aferente activităţii de telecomunicaţii“, potrivit sursei citate.


6 comentarii despre subiectul „RCS-RDS achiziționează complet firma de cablu Canal 7 din Baia Mare”:
Anonim

Deci Rds ii lasa pe baimareni fara Liga1.

Anonim

Ca fapt divers in zona mai exista si alte firme de cablu? Ca altfel cred ca e o problema de consiliul concurentei.

Anonim

Rds incearca sa compenseze pierderile de abonati ca urmare a nedifuzarii meciurilor din Liga1.

Anonim

Abonatii au semnat un contract pentru o grila de programe si acum se trezesc cu alta? Daca nu iti convine grila Rds ce faci?

Anonim

Nici o firma din Romania si din lume nu garanteaza prin contract stabilitatea unei grile de programe. Asta e o problema generala la toti, si la Romtelecom, si la RCS, UPC, Orange si la care mai sunt. Unii dintre ei mai garanteaza un numar minim de canale, dar numai atat.

Anonim

Poate o sa le dea noilor abonati telvizoare si tablete pentru ca Liga1 sigur nu le da.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile