luni, 25 august 2014

RCS-RDS va introduce CAM CI+ la Digi Tv Cehia

RCS-RDS analizează posibilitatea de a introduce module de acces conditionat CI + în oferta DTH-ului ( televiziune cu plată prin satelit ) Digi Tv din Republica Cehă.

Aceste CAM-uri vor permite ca televiziunile din grila Digi Tv Cehia să poate fi receptionate in alt receiver de satelit compatibil cu CAM CI+ sau televizor compatibil cu acest standard ( daca are tuner de satelit). Atentie, este vorba despre compatibilitatea cu CAM-uri CI+, nu cu smartcarduri. CAM-uri si smarcardurile vor fi probabil imperecheate, nu se vor putea utiliza direct smartcarduri in diverse receptoare. Aceasta decizie a companiei urmează celei de a adăuga canale HD în oferta Digi TV Cehia, la începutul acestei luni.


Digi TV, care este operat de către RCS-RDS România, a fost prezent în Republica Cehă din 2006. Pachetul de bază, care costă 9,2 €, include acum canalele Digi Sport HD 1, Eurosport HD, Eurosport 2 HD și Nat Geo HD.

UPDATE 12 septembrie 2014: S-a confirmat: Digi Tv Cehia a început a ofere CAM-uri CI+ pentru serviciul său de televiziune cu plată prin satelit. Detaliile din oferta RCS-RDS le găsiți AICI.

UPDATE 16 aprilie 2015: RCS-RDS a vândut Digi Tv Cehia. Detalii găsiți AICI.


6 comentarii despre subiectul „RCS-RDS va introduce CAM CI+ la Digi Tv Cehia”:
Anonim

daca baga la dth la cehi inseamna ca urmeaza si digitv romania mai devreme sau mai tarziu
e pe drumul cel bun

Nick

nu inteleg de ce se chinuie atat, e mai simplu sa ofere aceasta varianta mai ieftina si pentru ei si pentru cei ce vor, ar trebui sa fie obligatoriu sa aiba si aceste echipamente, ar castiga clienti eu cred, adica daca ar avea Orange Romania asa ceva, maine as fi la usa la ei

Unknown

sa speram ca va da drumul si la noi ... eu unul as prefera camul in defavoarea
conservei

s0rin

DiGi CZ este cobaiul pe care se vor testa modulele CAM. Dacă totul merge conform planului se vor extinde și în RO, HU unde au cel mai mare număr de abonați. Țineți cont și că fostul DiGi HR (actualul ViP Net Croația) merge în paralel cu receivere și CAM-uri.

Anonim

Pai oricum pe piata nu prea sunt televizoare cu functia dvb-s.

Nicola

Serios? Ba sunt televizoare si cu DVB-S2. Eu am vreo 3 televizoare cu DVB-S2. :)))

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile