marți, 12 august 2014

Romtelecom DTH a introdus Look Tv HD și SD în grila de programe. Sport.ro HD a fost eliminat din grila DTH.

Romtelecom DTH ( fostul Dolce Tv) a introdus Look Tv HD ( poziția 147 ) și Look Tv SD ( poziția 145 ) în grila de programe, dupa ce anterior readăugase Look Plus SD ( poziția 146 ).

Momentan nu se mai regasește în grila Romtelecom DTH televiziunea Sport.ro HD, însa există varianta Sport.ro SD.

Look Plus HD este transmis pe frecvența pe care era difuzat Sport.ro HD, respectiv 11012, polarizare verticala, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK.

Pentru a putea viziona Look TV si Look Plus HD, abonatii Romtelecom DTH trebuie sa se cumpere extraoptiunea "Extra Liga 1", la prețul de 1,7 euro fără TVA. In lipsa achizitionarii acestui extraoptiuni, Look Tv si Look HD nu sunt decriptate, fiind afișat grafic un lacăt, precum cel din imaginea de mai jos. Detalii despre achizionare extraoptiunii "Extra Liga 1" găsiți AICI.

Update 13 august 2014, ora 11:00 - Nextgen, companie Romtelecom, a anunțat extraopțiunea Fan Fotbal. Detalii găsiți AICI.

Update 13 august 2014, ora 14:00 Romtelecom a precizat pe forumul propriu că televiziunea "SPORT.RO HD a fost eliminată din grilă pentru introducerea canalului LOOK TV HD, ca urmare a lipsei spațiului pe satelit." Nu se specifica exact dacă eliminarea este definitivă sau temporară, dar probabil prima varianta este mai plauzibilă. Mai multe detalii AICI.

Update 14 august 2014, ora 16:00 - Romtelecom a mai precizat că "începând de astăzi, puteți activa opțiunea Extra Liga 1 și prin apel interactiv la TELVERDE 0800 800 825 și MyAccount (ramura Serviciile mele – butonul Opțiuni aferent serviciului TV). Solicitările pot fi preluate, în continuare, inclusiv prin call center și în magazinele companiei.

Reluăm următoarele informații:
- Canalul Look Plus este disponibil pentru toate abonamentele de bază de televiziune de la Romtelecom.
- Pentru a avea acces la canalele Look TV și Look TV HD este necesar să activați opțiunea Extra Liga 1, la prețul de 1.7 euro fără TVA, 9.5 RON cu TVA.
- După activare, pachetul suplimentar trebuie păstrat pe o perioadă minimă de 3 luni. Pentru a avea acces la conținut HD, trebuie să dețineți un STB HD."


24 de comentarii despre subiectul „Romtelecom DTH a introdus Look Tv HD și SD în grila de programe. Sport.ro HD a fost eliminat din grila DTH.”:
Anonim

bine ca le au bagat in sfarsit !! sper sa bage la loc si sport ro hd !!

Anonim

Aştea nu bagă o lună gratis aşa cum a făcut UPC ?
M-am uitat la ei pe site dar nu apare încă pachetul "Extra Liga 1". Deci cine poate vedea momentan Look-ul ?

Anonim

Cine poate vedea ? Toti care se aboneaza telefonic e singura cale pina in prezent

Anonim

ma doare in cot de rtc. ca am plecat de la dth lor

Anonim

Si eu m-am mutat la Focus Sat ca sunt ceva mai ieftini.

Anonim

RTC nu o sa transmita Look Plus HD. Nu stiu de ce naiba. Vor da insa Look Plus SD. Teoretic pe Look Plus sunt 3-4 meciuri pe etapa din Liga 1.

Anonim

Sunt un pic cam scumpi astia de la Romtelecom insa la RDS nu mai stau daca nu dau liga 1. Intre ei si UPC am sa aleg.

Anonim

Un pic cam scumpi e putin spus. Sunt cei mai scumpi.

Anonim

Luati-va un media player HD (Egreat de ex), il conectati la net si cu upgrade-ul potrivit puteti vedea mii de posturi online, inclusiv Lookul lor de 2 lei pentru 0 lei.
www.egreat.ro

Anonim

Egreat ala e gratis? Sau costa cat pachetul Romtelecom cu Liga 1, platit complet pe 2-3 ani ? Plus stres, nevoia de pricepere tehnica, linkuri care se schimba mereu, bufering continuu si delay de minute, plus calitate scazuta? Nu e vina egreat pentru asta, ci a celor care posteaza linkurile pirat. Deci ma lipsesc.

Un pachet de tigari lunar e foarte scump, asta e adevarul... Fac pariu ca foarte multi fumeaza intr-o luna de 20-30 de ori mai mult bani decat costa lunar pachetul asta de sport de la Romtelecom.

Anonim

În sfârşit după atâta timp în care au negociat, au scos, au reintrodus pot să vad relaxat dupa 7 ani Steaua -DINAMO in liga 1 brv romtelecom

Anonim

Romtelecomul intra iarasi pe un teren minat. De ce se toata joaca cu programele, cel putin astea de sport. Baga unul in grila, mai scot doua, dupa aceea se razgandesc. HAOS.
Sa faca si ei acelasi pachet cum a facut Upc, fara sa scoata alte posturi si nu o sa mai comenteze nimeni nimic.

Anonim

am plecat de la o firma mai mica si am venit la astia aceasi marie cu alta palarie am facut rahatul praf

Anonim

Celor din romtelecom, dolce sau cum le-or mai zice le cam place sa se joace asa cu nervii abonatilor. Chiar nu reusesc sa inteleg numarul asta foarte mare de permutari in grila de programe din ultimele saptamani. Ce urmaresc, care este scopul lor? Au marit cu 0,62 E abonamentul luna trecuta, acum mai baga iarasi vreo 2 si ceva...Dumnezeu stie cu cat se mai majoreaza si luna viitoare

Anonim

Romtelecom isi taxeaza abonatii prea scump pentru serviciile pe care le ofera.

Anonim

De unde are Romtelecom satelit? De la chinezi? Asta a fost la fel de tare ca aia cu directorul in vacanta. Oare pentru Sport.Ro.HD nu plateau bani? Isi bat joc de clienti ca sa le creasca lor profitul. Jenant.

Cosmin

Anonim, esti in ignoranta totala. Satelitul Hellas Sat 2 nu mai apartine de OTE, cei care detin Romtelecom. L-au vandut la arabi.

Anonim

Cosmin era o intrebare retorica. Asta este o scuza de doi lei ca sa mai faca ei niste economii. Sport.RoHD era inclus in abonament si ei trebuiau sa plateasca o taxa pe cand pentru LookTv HD trebuie sa plateasca abonatul daca doreste sa il receptioneze.

Anonim

Nu as mai face greseala sa revin la Romtelecom nici daca vor juca fotbal la mine in sufragerie, live.
Te duc cu zaharelul de la o zi la alta, cand suni la ei sa intrebi nu-ti ofera niciun raspuns concret, dar facturile le trimit cu regularitate, acolo nu au gresit niciodata.
Ce-am facut eu, motivat de acest tratament al lor? M-am dezabonat, m-am mutat cu toate serviciile la Upc si am certitudinea ca voi urmari Liga 1. Ce mi s-a parut tare? Upc-ul iti trage doar un cablu prin care iti ofera si net si tv..mai putin deranj in casa :)

Anonim

Cam nasol. Au scos un post gratis Sport.ro si au bagat unul cu bani Look TV.

Anonim

Intre RTC si UPC aleg UPC oricand .... cu sau fara Dolce

Anonim

http://www.romtelecom.ro/televiziune/pachete-suplimentare-satelit/extra-liga-1.html

Ionut

La romtelecom Look TV se prinde prin analogic sau prin DVB-C cu mediabox ca la UPC? Stie cineva ceva detalii despre asta? Multumesc anticipat.

Anonim

Pai daca e canal din pachet cu bani, logic ca nu se prinde Look Tv pe analogic, unde nu exista criptare. Iti iei mediabox digital si il vezi pe orice televizor, chiar analogic cu tub.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile