vineri, 15 august 2014

TELEKOM TV, noua denumire pentru serviciile de televiziune cu plată ale Romtelecom ?

Romtelecom a depus in data de 5 august 2014 o solicitare la OSIM pentru marca TELEKOM TV, care va fi probabil utilizată ca nouă denumire pentru serviciile de televiziune prin satelit ( Dolce TV / Romtelecom DTH ), cablu Tv si /sau tv prin protocol IP.

Logo-ul este de culoare roz, specifică brandului detinut de Deutsche Telekom.

De asemenea, este posibil ca noul website sa aibă ca nume de domeniu telekomtv.ro.

Acest domeniu a fost rezervat pe 11 august 2014 de către Deutsche Telekom AG, Germania.

Romtelecom şi Cosmote România au anunțat ieri că îşi schimbă denumirea legală în Telekom Romania Communications, respectiv Telekom Romania Mobile Communications şi vor activa, începând cu jumătatea lunii septembrie, sub brandul Telekom Romania: "De la mijlocul lunii septembrie, Romtelecom şi Cosmote Romania vor comunica sub acelaşi brand: Telekom Romania - o experiență nouă și fascinantă, odată ce trecerea la "T" va fi încheiată. Nu vor exista discontinuități în serviciile pe care le oferim, iar întregul proces nu va necesita acțiuni suplimentare din partea clienților. După finalizarea proiectului, toate produsele și ofertele actuale vor fi continuate și vor fi înlocuite, treptat, de produse sub brandul “T”. Tarifele aferente serviciilor/ pachetelor de servicii/ abonamentelor/ extraopțiunilor curente din portofoliile Romtelecom și COSMOTE, precum și calitatea și modalitatea de furnizare a acestora vor rămâne neschimbate", precizează Romtelecom.


27 de comentarii despre subiectul „TELEKOM TV, noua denumire pentru serviciile de televiziune cu plată ale Romtelecom ?”:
Anonim

Este posibil ca dolcetv.ro sa se transforme in urmatorea perioada in telekomtv.ro conform rotld.ro acest domeniu a fost rezervat de Deutschland Telekom in 11 august 2014.

Anonim

Lupul isi schimba parul dar naravul ba :) :) :) .

Anonim

e naspa logo-ul prin faptul ca nu reprezinta absolut nimic...oricum fontul acesta e folosit in toata Europa de vreo 2 ani la toate produsele Telekom asa ca nu avea cum sa fie altfel la noi, dar sper sa nu renunte la fonturile Deutsche Telekom din 1995 pentru ca ar fi mare mare pacat...ar fi ca o familie care si-a pierdut identitatea

Anonim

si cosmote cum o sa se numeasca ? daca romtelecom o sa se numeasca telekom tv.

Anonim

Dolce Tv, Romtelecom IPTV si Romtelecom cablu tv se vor numi Telekom Tv.
Romtelecom se va numi Telekom Romania Communications.
Cosmote se va numi Telekom Romania Mobile Communications.

Si toate trei de mai sus vor opera sub brandul Telekom Romania.

Anonim

Cosmote se va numi Telekom balarie vesteda (isi schimba culoarea).

Anonim

Partea proasta e ca o sa aiba call center comun. Cred ca o sa stai 10 minute sa asculti robotul pana termina de prezentat meniul si inca o jumatate de ora pana te preia un operator.

Anonim

Faptul ca ofertele vor fi inlocuite treptat de altele cu brandul "T" nu cred ca presupune o micsorare a preturilor ci din contra.

Anonim

Nemtii o sa vina mai intai cu preturile si apoi cu calitatea. Asa au facut toti.

Anonim

dolce sport 1 -se va numi Telekom sport 1 ?

Anonim

Dolcesport se va numi tot Dolcesport. Nu si-a schimbat denumirea nici cand Dolce TV s-a redenumit ca Romtelecom DTH.

Anonim

La slovaci si unguri se numeste Magio TV

DTH Fan

Magio Tv apartine de Slovak Telekom, la care au actiuni si nemtii de la Deutsche Telekom. De asemenea, Slovak Telekom a cumparat Digi Tv Slovacia de la RCS RDS Romania, DTH care a pastrat in continuare tot denumirea de Digi Tv. Deci la ei e o obisnuinta sa le pastreze denumirile, ca denumirile nu au in componenta denumirea anterioara a unei firme mama, denumire care s-ar fi schimbat.

La Romtelecom nu va fi la fel denumirea, pentru ca dispare denumirea de Romtelecom si deci nu mai poate fi folosit la Romtelecom DTH. Ca asa se numeste, nu Dolce Tv. Nu se mai numeste de mult timp Dolce Tv. Doar ca mai folosesc denumirea aceasta unii oamenii neinformati.

Anonim

OTE a vandut epavele numite Romtelecom si Cosmote.Serviciul de telefonie Cosmote este cel mai prost din Romania.Intrebata de ce mesajele la un numar special ajung cu intarziere mare, o operatoare Cosmote mi-a zis ca este normal ca un mesaj sa ajunga in 72 ore la destinatie.Bravo ,asa se face in sec 21.Intamplarea m-a facut sa plec de la ei rapid cu toate abonamentele de pe firma !
Romtelecom detine serviciul tv(aproape falimentar),un inernet mizerabil in zonele rurale (2-4 Mb/s) si un inexistent serviciu de telefonie fixa.
Daca nu era Ceausescu sa dezvolte reteaua de "sarme" din tara,astia erau demult istorie !

Anonim

Ai mai uitat ceva: Preturile foarte mari.

cristi7

Pai daca nu mai esti abonat la ei, ce te mai stresezi atat? Stai linistit, ca nu iti face bine sa te stresezi pe unde apuci ! Sau sunt "alte" motive ale virulenței tale? :-))))) Stii, nu mai prind comentariile astea de trolling. Poate doar la copiii de 5 ani.... Dar acei copii nu isi incheie abonamente, deci te obosesti degeaba...

Anonim

Nu ma stresez,stau linistit,sunt obiectiv.Sunt client bun platnic ,cu putere financiara peste medie,in concluzie imi doresc servicii de calitate.
Ce produse de calitate ofera Romtelecom ?
Noi comentam la subiect.In loc sa comentezi pe baza comentariului scris mai sus,revizuieste-ti limbajul,incearca sa mai mergi la scoala.Putina gramatica nu iti va dauna la "intelect".Te-ai "americanizat" in scrierea limbii romane ?
Pune-ti mintea la contributie si scrie ceva util(parere pozitiva sau negativa) ,legat de transferul actiunilor Romtelecom catre Deutsche Telekom

cristi7

Pai daca tu faci trolling, cum sa scriu ? Asa se numeste ceea ce faci tu, atacand o companie la care nici macar nu mai esti abonat, la un subiect care este despre schimbarea denumirii companiei. Trolling este termen din netetiquete si nu are corespondent in limba româna. Mai sunt sinonime flame, flamer, flaming. Gramatica mea este foarte buna, in schimb tu rămâi un flamer si un troll in continuare, accentuand flamingul prin tentativa eșuata de jandarm gramatical anonim.

Claudiu

@Anonim 20 august 2014, 18:26

De unde stii tu ca televiziunea romtelecom e falimentara ? Te-ai uitat la statistici ? Numarul abonatilor TV creste in continuare, nu a stagnat niciodata. La ce te referi cand spui ca telefonia fixa e inexistenta ? Poate in visele tale.

@Anonim 21 august 2014, 13:48 Ia pune tu mana si scrie ceva legat de transferul actiunilor de la o companie la alta, ca tot a fost ideea ta. In loc sa ataci lumea, mai bine ai pune-o pe maica-ta sa te invete sa iti pastrezi calmul.

Anonim

Daca nu as sti,nu as vorbi.Inainte de toate va mai spun :Sunt obiectiv !
Dar pana sa va duca pe voi mintea,la lucruri elocvente va spun ca deocamdata ,de la RTC ne vin lunar liste de rezilieri pe segmentul DTH,liste ce reprezinta peste 60 % din numarul total de abonati din judet.Le merge bine nu ?

Degeaba se face crestere,daca retentia este la mai mult de jumatate din numarul clientilor.Evident nu este aceeasi situatie in toate judetele ,dar nici foarte departe nu sunt.
Deci ganditi profund:Lucrez in bransa telecom de 10 ani ,actualmente pentru 3 provideri DTH,2 provideri telecom prin satelit(servicii internet) din Romania.
@claudiu:Pastreaza-ti sarmul de locatar al blocurilor comuniste si nu prolifera atacuri la persoana.Cu atat mai mult la persoanele apropiate cum a r fi mama.
Sunt convins ca intr-o confruntare "face to face" esti atat de slab pregatit intelectual si profesional,incat orice tehnician experimentat,angajat de-al meu,te poate umili intr-o secunda ! Cu atat mai mult,nu-mi pierd timpul cu tine.Te-as putea jigni iremediabil !
@cristi 7: Ca sa joc rolul de "jandarm" al limbii romane,te fac putin de ras.Cunostintele tale de gramatica sunt la nivelul unui repetent."flamingul" se scrie corect flaming,adica in flacari.Ai adaptat cuvinte eronate din limba engleza,(flamer,troll)prostind limba romana.Vrei sa pari inteligent,dar esuezi lamentabil !Cuvantul troll (substantiv)in traducere libera din engleza inseamna "revenire".
Invata limba romana.Pariez ca daca postezi notele finale de absolvire la Limba si Literatura Romana,rade si saracul Pruteanu din mormant !

Cosmin

@anonim, ce iti mai place sa faci flaming. Asa este, se vede de la o posta. In concluzie, nu cred nimic din ce scrii, mai ales ca vad ca vorbesti mereu nerespectuos. Ceilalti au dreptate. Comentariile tale sunt clar ale unui flamer, degeaba te ascunzi dupa deget, folosind argumente pe care le crezi doar tu argumente, dar nimeni altcineva.

Si mai esti si mincinos, dar unul care se da de gol:

Pe data de 20 august 2014, 18:26 ai scris : ".Intamplarea m-a facut sa plec de la ei rapid cu toate abonamentele de pe firma !"

Acum ai scris : "deocamdata ,de la RTC ne vin lunar liste de rezilieri pe segmentul DTH".

Cum adica, ai reziliat de la EI, de la Romtelecom, dar TU lucrezi la Romtelecom, ca va vin rezilieri lunar ?Pai hotaraste-te, ori faci parte din EI, cei de la Romtelecom, ori nu faci parte, si atunci nu esti intradevar "ei", dar nici nu mai ai de unde sa ai informatiile acelea "obiective"? :-))))

Claudiu

@Anonim Daca ai fi cu adevarat angajat al Romtelecom (ceea ce nu esti), te-ai uita putin prin "dosare" si ai vedea ca numarul noilor clienti este mai mare decat cel al rezilierilor.
Nu ai cum sa lucrezi pentru 3 DTH-uri decat daca esti instalator, iar un instalator nu are acces la baza de date ale unei firme decat printr-un angajat. Romtelecom are parte de sute de cereri din toata tara pentru DTH. Consider mesajele tale drept anti-reclama in slujba concurentei, atat. Ma poti jigni cum vrei si cat vrei, vorbele nu fac doi bani pentru mine. O seara placuta !

Anonim

eu locuiesc in SPANIA si de o saptamana un mai prind nici un canal,sunt la DOLCE,nu stiu ce se intampla ,daca au schimbat frecventa satelitul sau ce,dar o sa o termin cu ei..

Anonim

Nu au schimbat nimic, ti s-a dereglat tie antena sau s-a defectat receiverul.

Unknown

Merge super bine dolce chiar dacă au puțin preturile mai mari ai parte și de calitate mai buna .eu sunt mulțumit funcționează impecabil internetul îl am la tara 20 mb nu a căzut niciodată de 4 ani.

Unknown

Buna ziua asi vrea sa stiu si eu :am avut antena Dolce tv si acu au venit cei de la telecom si mau intrebat daca vreau sa instaleze cablu si internet?Intrebarea mea este apartine de aceasi firma ori imi vor veni doua facturi una de la Cablu si alta de la Dolce?

Anonim

Dolce Tv nu mai există, si-a schimbat numele in Telekom, deci e aceeasi firma.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile