marți, 2 septembrie 2014

Televiziunile Antena Group se pregătesc de ieșirea din lista must-carry

Canalele Antena Group se pregătesc de ieșirea din lista must carry: cel putin aceasta se deduce din titlul titrat pe siteul antena3.ro.

Asadar, Intact Media Group are intentia, confirmata oficial, de a retrage din lista must-carry propriile canale, ceea ce ar echivala cu lipsa obligativitatii operatorilor de tv cablu de a retransmite aceste canale.

Mentiunea a fost strecurată in momentul in care s-a anuntat introducerea in grila DTH-ului Focus Sat a canalelor Antena Group, despre care am anuntat anterior pe HD Satelit, in articolul de AICI.

Confirmarea oficială a intentiei de a iesi din lista must-carry este reconfirmată si in textul comunicatului, din aceeasi sursă:

Intact Media Group anunta semnarea unui parteneriat comercial multi-anual cu UPC/Focus Sat, conform cu strategia companiei de iesire din must-carry.

Parteneriatul intra in vigoare incepand de la 1 septembrie si include, pe langa distributia posturilor Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Euforia , ZU TV si platforma online Antena Play.

Telespectatorii televiziunilor noastre abonati la UPC Focus Sat vor putea urmari, astfel, o oferta irezistibila de programe de televiziune, reunite si in varianta online, prin intermediul Antena Play.

Iesirea din lista must-carry poate presupune si necesitatea incheierii unor noi acorduri cu operatorii de cablu si a platii unei taxe / abonat, negociabila probabil in functie de numarul de abonati ai operatorului respectiv.

Pentru Intact Media Group există de asemenea riscul ca unii operatori sa refuze plata unei eventuale taxe pentru redistribuitia televiziunilor companiei si sa elimine din grilă canalele difuzate gratuit până in acel moment, in virtutea principiului must-carry.


20 de comentarii despre subiectul „Televiziunile Antena Group se pregătesc de ieșirea din lista must-carry”:
Anonim

s-ar putea ca unii sa refuze sa pastreze in grila canalele chiar fara nici o taxa, daca nu mai sunt obligatorii la retransmisie :-))
probabil iesirea va fi dupa alegeri
interesant e ca UPC va trebuie sa plateasca ca le difuzeaza si prin cablu tv

Anonim

Abia a asteptat RCS-RDS sa le scoata :)) si am mai auzit un zvon ca pana-n iarna or sa iasa si Eurosporturile ca, cica au fost preluate de Discovery si astia au "boala" pe RCS ca le-a scos posturile :))

Anonim

În următorii 3 ani nu au cum sa iasă Eurosporturile pentru ca este un contract semnat care a fost și el preluat de Discover... Nu mai presupune aaiurea

Anonim

Era normal ca UPC sa puna presiune la semnarea contractului.deocamdata ei sunt cei mai avantajati !
Iesirea din must carry,presupune venituri suplimentare pentru grupul Intact,ce pana acum nu se incasau.Antena grup urmeaza traseul initiat de Pro tv ce a iesit din must carry.
Acum sa vedem ce va urma.Cu siguranta la fiecare abonament catv se va pune 3-4 ron in plus !
RCS are cei mai multi abonati.Negocierea va fi extrem de dura pentru ei !Dupa obicei Antena Grup va cere cativa euro de fiecare abonat !Urmeaza AKTA si Nextgen.In primavara Romtelecom DTH.(atunci expira contractul pe DTH).Providerii CATV mici nu au asa mult de suferit !
Iesirea din grila must carry ,implica automat si codarea pentru semnalul terestru !

Magelan

Anonim, ce legatura are must-carry, care se aplica la tv cablu, cu transmisia terestră ?

Iesirea din must-carry NU "implica automat codarea pentru semnalulul terestru" :-)) De unde ai scos-o pe asta? :-))

Anonim

Gandeste: Tu furnizor de programe tv,ceri bani pentru programele tale.Ai de gand sa retransmiti gratis vreunul ? Eu client catv,nu am posturile antena in grila,dar am o antena cu 5 elementi si receptionez fara a plati posturile.Mai mult invat si catva vecini cum sa procedeze.
Cum iti va fi d.p.d.v finaciar ?Concluzionez dupa ce Pro tv nu se mai poate receptiona terestru in cateva judete,datorita iesirii din must carry.

Anonim

AKTA a pus 1 leu la abonamentul tv de ieri !

Anonim

buna ziua as dori sami spuneti si mie ce se mai aude de look tv lookplus le mai baga la rds anul asta sau asteptam sa treaca returul si sa vina turul la fotbal se spunea ca de la 1 septembrie le baga la rds sau sunt numai minciuni de ale lor numai sa ne minta ca astia asa au facut si cu canalele Discovery va multumesc anticipat

Anonim

in acest moment NICI O SANSA pt canalele LOOK la RDS, deoarece cei de la RDS nu vor sa plateasca si sunt si in tribunal cu o plingere. Ca sa mai incetineasca valul de debransari, cei de la RDS inca mai transmit clientilor ca o sa intre canalele. Pe citynews cei de la LOOK afiseaza in continuare mesaje de instiintare la faptul ca nu sunt negocieri de nici un fel cu cei de la RDS.

Anonim

Si Intact tot cu Upc semneaza, la fel cum a facut si Liga 1. Bai...toata lumea fuge de RDS frate, ca de ciuma. S-a stricat jmecheria de tot acolo

Anonim

stiu citiva cablisti care au Protv-ul si celelalte canale care NU le PLATESC ,ce mai ie si Antenele in plus ,dar problema e ca scumpesc abonamentul cica nul mai iau gratis.Sa apara cit mai repede DVB-T sa scapam de cablisti ,cite programe vor vi, dar sunt gratis

Anonim

ai o problema grava cu cablu .esti cumva restant,si numai ai semnal

Anonim

In orase ca Oradea nu exista concurenta catv doar RDS.
Prin ofertta Digimobil am prelungit majoritatea contractul cu2 ani au si cel mai bun net fx nu se debranseaza nimeni.

SANDU

Referitor la Antene daca ies din must-carry sunt convins ca RCS-RDS or sa aplice politica "programelor Discovery" cine vrea sa le vada sa plateasca suplimentar, singurul lucru ce-i mai facea sa le tina in grila de programe este exact must-carry ca erau obligati de CNA
PS - astfel scap si eu de "Mireasa pentru fiul meu" :)) ca m-au zapacit cu aberatia aia de emisiune, la ce au mai lansat antena play ???

Anonim

Daca RDS va scoate antenele din grila va pierde mult. Sa nu uitam ca Antena1 e pe locul 2 la audiente dupa ProTv. A comis-o o data cu Liga1, nu cred ca o va mai face si a doua oara.

Anonim

La Rds scot canale pe banda. Nu ar surprinde pe nimeni daca nu ar mai baga in grila Antenele. Eu m-am mutat de la ei ca sa vad Liga1.

Anonim

Anonim 3 septembrie 2014, 00:21
Spui numai aberatii ,Antena Group nu iese din grila RCS&RDS si este posibil sa intre si pe satelit !Liga 1 o sa intre in curand si la RCS&RDS cu un pret mult mai mic fata de concurenta !

Anonim

O sa ceara astia :D bani de la A3 :)) sa il vedem pe grila Digi Cablu :D is curios daca se va rezolva ceva cu Liga 1

Anonim

Cand vom sti daca antenele ies din grila de posturi de la rds?

Anonim

Pai a anuntat cineva ca ies? Sau ti-ai imaginat tu ? Daca ies din lista must-carry, nu inseamna ca ies obligatoriu de la anumiti operatori, ci doar ca e posibil, dar nu obligatoriu. Poate se inteleg si raman in continuare. Daca tragem concluzii absolute, desi ele sunt relative, nu dovedim o logica corecta. Cand nu vor mai fi la RCS, UPC, Romtelecom sau altii, vei observa ca nu mai sunt transmise. Simplu.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile