vineri, 5 septembrie 2014

Deutsche Telekom unifică telefonia fixă și mobilă și în Germania, prin pachetele Magenta Eins

Schimbarea care se produce prin unificarea activitatilor Cosmote si Romtelecom in Romania, sub brandul Telekom Romania, dar si prin campania Magenta, nu sunt doar la nivelul tarii noastre.

Compania mama Deutsche Telekom unifica de asemenea cele două rețele fixe și mobile, tranformandu-se in primul furnizor de telecomunicații integrate din Germania.

Prin portofoliul Magenta EINS, prezentat la IFA 2014, compania lansează astfel pachete unificate de servicii de telefonie, prin rețele fixe și mobile.

Clientii pot obține in acest mod toate serviciile ( telefonie, internet și televiziune ) dintr-o singură sursă, fie ca se afla la domiciliu sau la firma, fie in miscare.

Noile pachete Magenta EINS au ca variante subpachete S, M și L, oferindu-le clienților mai multe optiuni.

"Tot ceea ce facem, facem pentru clienții noștri. De aceea, vrem ca serviciile să devină mai simple, mai bune și mai integrate", a declarat Niek Jan van Damme, membru al consiliului de administrație de la Deutsche Telekom Germania.


5 comentarii despre subiectul „Deutsche Telekom unifică telefonia fixă și mobilă și în Germania, prin pachetele Magenta Eins”:
Anonim

Daca pana acum erau preturile mari la Romtelecom, sa vedeti explozie acum dupa rebrand-uirea asta.
Nici nu vreau sa ma gandesc :))))

Anonim

Ce explozie de preturi visezi? A spus clar Romtelecom ca nici nu cresc, nici nu scad preturile din cauza rebranduiriii. Doar se schimba numele. Nu v-ati plicitisit de atata propaganda de doi lei peste tot pe la comentarii ?

Anonim

romtelecom a scos canle de valoare mgm,nat geo hd ,nat geo wild hd si aduna gunoaiemulte . calitativ scade constant

Anonim

Fumigene de la Vodafone si Orange...scumpiri auzi

Anonim

Romtelecom a spus si pe Facebook la ei ca nu se scumpesc preturile, singura schimbare e denumirea.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile