marți, 2 septembrie 2014

OFICIAL: HBO Comedy HD, Cinemax HD și Cinemax 2 HD, disponibile în România de la 1 septembrie 2014

Începând cu luna septembrie, programele HBO Comedy, Cinemax și Cinemax 2 vor putea fi urmărite și în rezoluție High Definition, anunță compania intr-un comunicat, confirmând informația publicată de către HD Satelit la sfârsitul lunii trecute.

In acest moment, HBO ofera in Romania, pe langa variantele SD, un total de patru canale High Definition.

Abonații HBO se vor putea bucura de o experiență cinematografică completă, cu blockbustere și producții originale HBO în format HD, 24 de ore pe zi.

Semnalele HD oferă o calitate de cinci ori mai bună decât televiziunea standard (SD). Canalele HD permit sunet surround 5.1 Dolby Digital și oferă aceeaşi calitate a sunetului precum în cinematografe, se mai precizeaza in comunicatul HBO.

Ca și în cazul HBO HD, programele celor 3 canale, HBO Comedy HD, Cinemax HD, Cinemax 2 HD, coincid cu cele ale canalelor SD.

În acest moment, canalele în format HD sunt disponibile pentru abonații operatorului iNES, dar de asemenea si pentru operatorii care doresc să le distribuie in urma unor acorduri.


14 comentarii despre subiectul „OFICIAL: HBO Comedy HD, Cinemax HD și Cinemax 2 HD, disponibile în România de la 1 septembrie 2014”:
Anonim

Sper sa fie introduse si la RCS-RDS pe cablu digital! Cinemax SD si HBO Comedy SD sunt deja pe cablu digital de cativa ani mai trebuie Cinemax 2 si versiuniile HD!

Anonim

ooo daaa, numai cu aberatiile alea de programe nu mai incarcau grila si-n plus digifilm-ul lor are filme mai noi si mai bune decat aberatia aia de HBO Romania care fie vorba intre noi din toate versiunile pe Europa este cel mai slab

Anonim

Pai ce are daca le baga? Pot sa bage sute de canale pe cablu daca vor, fara sa scoata altele digitale, ca nu e banda atat de limitata ca la satelit. Pot sa scoata o aberatie de canal analogic si sa introduca 4 canale HD.

Doru

Ii asteptam si in grila Orange tv!

Anonim

Ar fi frumos din partea lui Digi sa le introduca in grila daca tot nu avem Liga 1 :D

Anonim

Orange, ce naiba faceti de nu introduceti aceste programe in grila?

Anonim

De astazi aceste canale tv se pot vedea si la UPC!!

Anonim

Colegu ai uitat sa spui anul;))))))))

Anonim

Faceti o scanare si la portocala! Sunt in texte !

Anonim

Le vad si eu ,bravo !!!

Anonim

Unde le vedeti si pe ce frecvente sau canale la Orange Tv si UPC ?

geo

Stai linisit, ca nu sunt aceste canale in acest moment. la UPC sau Orange, s-a tinut respectivul anonim de glume. Poate vor fi in viitor.

golut

unde sunt eu nu e loc pe satelit asa ca ...

Cristy

la RCS-RDS sa introdus deja !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile