joi, 11 septembrie 2014

Perioadă de testare de 2 ore a aplicațiilor Android cumpărate de pe Google Play, timp în care se pot returna banii plătiți

Începând de astăzi, aplicațiile cumpărate pe telefoanele cu Android, din magazinul Google Play, au o perioadă de testare de 2 ore, timp in care poate fi solicitată returnarea banilor plătiti, dacă nu sunteți multumiți de aplicația achiziționată.

Înainte, utilizatorii de telefoane cu sistem de operare Android aveau la dispoziție 15 minute pentru a decide dacă doresc să păstreze sau nu aplicatia cumpărată.

Acum optiunea de rambursare a banilor este afișate pe perioada a 120 de minute, după momentul descărcării inițiale a aplicatiei.

După această perioadă, butonul de rambursare este înlocuit cu butonul de dezinstalare.

Pentru a evita tentativele de fraudare, prin folosirea de mai multe perioade de test de câte 2 ore ( prin instalare, rambursare plată / dezinstalare si apoi iar instalare ), nu sunt permise restituiri multiple pentru aceeași aplicație.

După ce ați primit înapoi plata, dacă decideti să cumpărati din nou aceeași aplicatie, optiunea de rambursare a banilor nu mai este afișată.

Nu toate achizitiile efectuate prin Google Play sunt eligibile pentru rambursare ( de exemplu unele achiziții pentru diverse bonusuri din jocuri, deja consumate ).


Niciun comentariu despre subiectul „Perioadă de testare de 2 ore a aplicațiilor Android cumpărate de pe Google Play, timp în care se pot returna banii plătiți”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile