luni, 8 septembrie 2014

Prima Tv: "UTOPIA, cel mai mare fenomen din istoria televiziunii"

Prima Tv va lansa in aceasta toamna reality-show-ul UTOPIA, pe care il caracterizeaza ca fiind "cel mai mare fenomen din istoria televiziunii".

Show-ul a fost deja lansat ieri, 7 septembrie 2014, la televiziunea Fox. Din promo-ul acestui reality-show gasiti cateva imagini mai jos. Noua emisiune a fost lansata la americani impreuna cu o aplicatie pentru telefoane mobile, care ofera acces la sute de imagini live de la camerele din locatia showului.

Deja au inceput preselectiile si pentru show-ul de la Prima Tv, creat pentru participantii care "cred că pot schimba lumea" si care va trebui transmis in format High Defintion, conform cerințelor proprietarilor noului format de televiziune. Urmatoarea preselectie este la Hotel Bellaria din Iasi, pe 13 si 14 septembrie, incepand cu ora 10:00.

Selectia a inceput la data de 30 iunie 2014 si se estimeaza a inceta la finalul lunii noiembrie 2014 (data exacta urmeaza sa fie comunicata public de Organizator la momentul ales de acesta). Organizatorul isi rezerva dreptul sa decida prelungirea sau scurtarea duratei selectei, la libera sa alegere.

"Este posibila o lume mai buna? Noi spunem ca da! Vino sa faci parte alaturi de noi din cel mai mare fenomen din istoria televiziunii! Evolutia omenirii are nevoie de o noua revolutie! PrimaTV provoaca 15 temerari sa remodeleze lumea dupa propria lor viziune intr-un show de televiziune cum nu s-a mai produs in Romania: Utopia!" precizeaza Prima Tv.

15 oameni au la dispozitie un an pentru a crea o societate ideala sau… un haos absolut. La aceasta revolutie, un experiment social fara precedent, participa doar cei care au curajul si priceperea de a guverna dupa propriile reguli, fara influenta prietenilor sau a familiei, intr-o lume construita de la zero.

“Utopia” este lumea pe care poti s-o creezi chiar tu, cu abilitati fizice sau plin de idei vizionare, dar, mai ales, stapan pe emotii intr-un mediu ostil si plin de imprevizibil. Inscrie-te pe utopiatv.ro si pregateste-te sa fii mai mult decat un supravietuitor aflat departe de confortul vietii obisnuite. Zi de zi, sub ochii telespectatorilor PrimaTV, trebuie sa demonstrezi ca esti indispensabil grupului, ba chiar mai mult decat atat, ca ai abilitatile unui lider.

Cei care ajung in “Utopia” trebuie sa isi depaseasca limitele, sa fie inventivi avand la dispozitie mijloace minime de supravietuire si sa faca fata obstacolelor inerente. Banii nu se fac usor dar efortul si priceperea vor face ca profitul sa fie pe masura. Atentie, insa! Suma poate aduce fericirea la fel de bine precum poate da nastere conflictelor, arată Prima Tv.

Ai puterea de a schimba lumea in care traiesti? Stii cum sa faci ca regulile tale sa fie baza unei noi societati? PrimaTV te vrea in “Utopia”! Fii unul dintre cei 15 alesi!", mai anunță Prima Tv.


Regulament de inscriere, conform utopiatv.ro:

Inscrierea pentru Selectie este permisa tuturor persoanelor care au implinit varsta de 18 ani si au deplina capacitate de exercitiu. In cazul in care inscierea pentru Selectie s-ar face de catre un minor sau de catre orice alta persoana aflata in responsabilitatea legala a unui adult, Organizatorul nu isi asuma niciun fel de responsabilitate. Toti cei care au acces la prezentul Regulament si sunt legal responsabili pentru minori sau persoane lipsite de capacitatea de decide singure in probleme de natura celor ce fac obiectul prezentului Regulament, sunt rugate sa ia toate masurile necesare pentru a restrictiona accesul minorilor si/sau respectivelor persoane la inscrierea pentru Selectie.

Procedura inscrierii pentru Selectie presupune parcurgerea urmatorilor pasi prealabili:

Pasul 1: Participantul verifica lista criteriilor de eligibilitate pentru a se asigura ca poate participa la Selectie. Astfel, in cazul in care indepliniti conditiile si sunteti interesat sa dobanditi calitatea de participant, sunteti rugat sa verificati daca indepliniti inclusiv urmatoarele conditii de eligibilitate:

a) nu sunteti salariat sau colaborator al Organizatorului (PRIMA TV) si/sau al Casei de productie Paprika Latino Production S.R.L., si/sau al Talpa International B.V. (titularul formatului Emisiunii);

b) nu sunteti salariat sau colaborator al unui alt radiodifuzor din Romania si/sau entitatilor afiliate acestuia;

c) nu ocupati o functie publica si nu sunteti in procedura de ocupare a unei functii publice (interdictia este valabila pentru cel putin un an dupa prima difuzare a episoadelor Emisiunii pentru care ati fost selectat si la care ati acceptat sa primiti un Rol/Personaj;

d) aveti cetatenie romana sau rezidenta permanenta in Romania la data la care incepe productia Emisiunii;

e) sunteti disponibil pe toata durata productiei episodelor Emisiunii pentru care ati acceptat un Rol/Personaj (perioadele de productie urmand sa fie stabilite de Producatorul Emisiunii);

f) sunteti disponibil inclusiv pentru a calatori si a va stabili temporar in locatia indicata de Producatorul Emisiunii, ca parte din casting-ul (distributia) episoadelor Emisiunii pentru care ati acceptat un Rol/Personaj, pentru o perioada aproximativa de un 1(un) an, cu precizarea ca este posibila prelungirea sau scurtarea perioadei aici precizate, conform celor ce urmeaza a fi decise de Producator;

g) nu sunteti si nici nu aveti stiinta ca ati putea fi implicat intr-o disputa, cauza litigioasa sau orice alta situatie ce v-ar putea aduce prejudicii de imagine, cu posibile consecinte negative si asupra Rolului/Personajului Dvs. din Emisiune. Producatorul si/sau Organizatorul au dreptul sa elimine din Emisiune orice persoana (inclusiv Participantul selectat sau oricine avand legatura cu acesta), la discretia exclusiva a Producatorului si/sau Organizatorului, care este suficient de implicată in Emisiune sau in oricare dintre lansarile si evenimentele relationate cu Emisiunea, daca participarea respectivei persoane ar putea afecta integritatea Emisiunii si/sau imaginea Organizatorului. De asemenea, Producatorul si/sau Organizatorul au dreptul de a permite oricarei persoane participarea Emisiune sau in oricare dintre lansarile si evenimentele relationate cu Emisiunea, la libera alegere a acestora, daca acestia stabilesc ca implicarea respectivei persoane in Emisiune nu afecteaza si nu va afecta integritatea Emisiunii si/sau imaginea Organizatorului. Aceste decizii vor fi finale si nu vor putea fi contestate de Participanti.

Pasul 2: Participantul completeaza formularul de participare in Selectie “aplica acum”, incarca apoi fotografia proprie si materialul video anterior creat si pentru finalizare apasa butonul “accept si trimit”.

Mai multe detalii si formular de inscriere gasiti pe utopiatv.ro.


9 comentarii despre subiectul „Prima Tv: "UTOPIA, cel mai mare fenomen din istoria televiziunii"”:
Anonim

Va fi un show super, numai sa il faca la nivelul cum l-a facut cei de la Fox sau macar pe aproape si atunci va avea MARE succes !

Anonim

un fel de "nora pentru mama", o aberatie la care stai lipit cu ochii pe tv pana faci groapa in pat

Anonim

Nu e DELOC gen Nora pentru mama, nu ai inteles nimic. E ceva gen Big Brother, dar nu doar intr-o casa, ci si afara, fara resurse alimentare, lupta pentru supravietuire, camere ce transmit live, lupta pentru cine va conduce etc.

Anonim

Cum s-ar descurca "vedetele" de la emisiunea Mireasa pt fiul meu in acest show, fara nimic dat fiind faptul ca in acea casa au absolut totul ?Luati aminte pe viitor antena1!!!

Anonim

Am vazut o emisiune similara la Discovery parca. Era o porcarie regizata. Ca sa fie pe bune unii trebuiesc sa fie lasati sa moara sau sa se bata pana-si rup unul altuia capul. Atunci e reality cu adevarat. Sunt convins ca totul va fi regizat pentru a se mari audienta. Ca la show-ul ala Din dragoste care era cu actori amatori de proasta calitate.... nimic nu era real chiar spunea la sfarsitul emisiunii ca totul e fictiune si ca totul e o inscenare... nimic real dar nu dura mai mult de 1 secunda cadrul cu mesajul. Asa ca... poate ne traim si noi vietile NOASTRE in cel mai mare REALITY SHOW care este viata noastra si lumea in care traim! Haideti sa nu mai traim vietile altora ci pe ale noastre asa cum vrem si simtim noi nu cum ne spun altii. Parerea mea desigur subiectiva...

Anonim

Hai cu Prima in HD!

Anonim

Se pare ca tu intelegi gresit termenul "show"... Reality-show inseamna un spectacol despre realitate, nu inseamna realitate ...

Anonim

Ok poate ca ai dreptate. Dar atunci care-i diferenta intre o piesa de teatru inspirata din realitate transmisa live la tv si un reality show?
Ca tot despre realitate este vorba...
Mai mult reality decat show este chiar si la o banala camera pusa pe strazile unui oras... care arata realitatea in timp real, oameni in timp real, accidente in timp real, crime si lucruri frumoase in timp real! O sa fie un alt show regizat... cu pretentia de reality... de fapt mai corect 24 din 24 live show... nu reality... Chiar faptul ca aia sunt alesi si se face preselectie e din start o anulare a ideii de utopia si o lume mai buna. Se induce ideea ca doar unii alesi (preselectati) au dreptul sa refaca lumea dupa un razboi sau catastrofa. Ideea masonica cum ca oamenii sunt prea multi si trebuiesc omorati pana raman doar 500 milioane de oameni pe Pamant.... si probabil ca doar unii alesi vor reface lumea...

Anonim

oricum, sa asteptam sa vedem... nu pot emite opinii pana nu vad clar ce si cum va fi

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile