duminică, 7 septembrie 2014

SuperNet Vodafone

Vodafone se pregateste pentru lansarea SuperNet, foarte probabil chiar de mâine. Nu este specificat exact care este conceptul, dar există câteva explicatii pe o pagina internatională a Vodafone ( din Noua Zeelanda ), unde este prezentat astfel:

"In viață faceti diverse conexiuni. Noi vă ajutam să împărtășiți experiențe și emoții. Noi vă conectăm pentru a explora și pentru a descoperi. Noi vă conectăm pentru a face lucrurile să se întâmple.

Noi numim aceasta SuperNet, adica super conectorul final pentru interent in bandă largă, telefonie, televiziune, orice: apeluri telefonice, e-mail, Twitter, blog-uri, podcast-uri și multe altele, dar mai bine".
Repetăm, explicatiile de mai sus se referă la Noua Zeelenadă, e foarte posibil să nu aibă nici o legătură cu Vodafone SuperNet din România, dar e posibil să existe si o similitudine.

UPDATE 8 septembrie 2014, ora 12:20: Comunicat Vodafone:

Supernet™ reprezinta o inovatie in utilizarea serviciilor de Internet mobil, furnizata prin intermediul implementarilor majore din reteaua noastra.

UltraSpeed™ foloseste o tehnologie si o arhitectura exclusiva Vodafone, care asigura o conexiune autentica broadband, de viteza superioara.

XStream™ asigura o remarcabila experienta video, cu o conexiune instantanee, bazata pe stabilitatea superioara a conexiunii de Internet.

MaxProtect™ este o inovatie ce furnizeaza tuturor utilizatorilor o solutie completa de securitate la nivel de retea, ce protejeaza informatiile personale.

SecurityPro 2.0™ indeplineste cerintele de Securitate ale tuturor companiilor, permitand proprietarilor sa personalizeze utilizarea smartphone-urilor in randul angajatilor.

De astazi, Vodafone Romania lanseaza Supernet™, o inovatie in utilizarea serviciilor de Internet mobil, care asigura viteze ridicate, stabilitate crescuta si protectie completa, pentru o experienta superioara de utilizare.

“Supernet™ reprezinta cel mai bine puterea retelei noastre reconfigurate. Nu este un nou produs sau un nou plan tarifar, ci este cea mai recenta implementare, destinata sa ofere clientilor nostri o experienta remarcabila de utilizare a smartphone-urilor. Este felul nostru de a transforma smartphone-urile clientilor nostri in terminale si mai inteligente, fara costuri suplimentare. Supernet™ incepe cu viteze ridicate pentru toti clientii nostri, si continua cu o stabilitate superioara a conexiunii de Internet, pentru streaming si browsing optimizat. Supernet™ inseamna, de asemenea, si o solutie de securitate, localizata la nivel de retea, care furnizeaza protectie pentru utilizatorii Vodafone, clienti business sau individuali. Lansarea de astazi face parte din strategia noastra permanenta, ce are ca rol furnizarea celei mai bune experiente clientilor nostri”, a declarat Ravinder Takkar, Presedinte si CEO, Vodafone Romania

UltraSpeed™, unul dintre pilonii principali ai Supernet™, foloseste o tehnologie si arhitectura exclusiva Vodafone, care asigura o experienta broadband autentica, de viteza superioara. Astfel, incepand de acum, toti utilizatorii Vodafone beneficiaza de viteze ridicate de transfer: vitezele 3G cresc substantial, pana la 43,2 Mbps, iar utilizatorii serviciilor 4G beneficiaza de viteze de download de pana la 300 Mbps.

XStream™ furnizeaza o experienta video desavarsita, cu o conexiune instantanee, bazata pe stabilitatea superioara a conexiunii de Internet pentru browsing, descarcare de fisiere si streaming. XStream™ functioneaza prin intermediul unui algoritm exclusiv Vodafone de optimizare, precum si prin reteaua All-IP a Vodafone, ce asigura o experienta superioara de streaming.

MaxProtect™ este o inovatie ce furnizeaza tuturor utilizatorilor o solutie completa de securitate la nivel de retea, pentru orice terminal: smartphone, tableta, laptop sau PC, numai in reteaua Vodafone. MaxProtect™ este disponibil tuturor clientilor Vodafone, fara a necesita eforturi suplimentare de instalare a vreunei aplicatii. Serviciul asigura protectie antivirus, anti-phishing, si antimalware pentru traficul de Internet efectuat prin reteaua Vodafone. MaxProtect™ este disponibil gratuit pentru toti abonatii RED, pe intreaga durata contractuala. Si pentru ceilalti abonati, serviciul este gratuit, pentru o perioada de sase luni.

SecurityPro 2.0™ indeplineste cerintele de Securitate ale tuturor companiilor, permitand angajatorilor sa personalizeze utilizarea smartphone-urilor in cadrul companiilor, in reteaua Vodafone, certificata pentru Managementul de Continuitate a Afacerii. Companiile primesc Solutia de Securitate direct din reteaua Vodafone, iar conexiunea de date este protejata, pentru a asigura securitatea tuturor terminalelor conectate. Angajatii vor putea, de asemenea, sa navigheze pe Internet fara grija virusilor sau a pierderii datelor companiei.
Campania de comunicare a lansarii Supernet™ se desfasoara in mediul print, TV, radio, online si outdoor. Campania are ca protagonisti membrii unei familii obisnuite, care descopera, rand pe rand, beneficiile Supernet™. Mai multe informatii despre noua campanie de comunicare sunt disponibile la www.vodafone.ro.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 435 de milioane de clienti, la 30 iunie 2014. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume.


7 comentarii despre subiectul „SuperNet Vodafone”:
Anonim

cred ca le ofera compensatie si rcsul reteaua de fibra
poate va fi ceva colaborare daca vor sa ofere aceleasi optiuni ca in noua zeelanda
hd voice au bagat in unele zone deja cred ca dupa lansare va fi hdvoice mai peste tot
tv va fi ori de la rcs ori de la seenow pe telefoane, daca va fi
internet fix poate sa dea prin rcs daca tot colaboreaza
maine se lanseaza oferta ! vedem exact ce si cum

Anonim

Anonim, nu vor fi exact ca in Noua Zeelanda, dar vor fi probabil unele dintre ele.

Anonim

eu cred ca va fi internet de viteza mai mare prin cablu, nu prin mobil, ca 3G ce are Vodafone nu duce atat, nu duce banda de mai multde 14 MB / secunda
dar daca se foloseste de fibra RCS poate sa ofere si 1 GB
asta daca nu cumva baga 4G

Anonim

Tin sa precizez Vodafone a cam tras fibra optica in mai toate orasele din Romania cine stie la ce sa ne asteptam in viitor un competitor a lui RCS ? Ramane de vazut

Anonim

Nu inteleg de ce avea nevoie Vodafone de aceasta asociere cu Rds-ul. In ultima vreme, cei din trustul rcs-rds sunt vazuti din ce in ce mai prost in piata, chiar daca vin cu tot felul de oferte. Tocmai asta e problema, ofertele lor sunt la nivel declarativ iar abonatii se simt inselati. La telefonie nelimitatul nu e chiar nelimitat, la televiziune au scos posturi din grila de programe o gramada si asa mai departe

HD Satelit România

Am updatat articolul cu informatii concrete, inclusiv comunicatul Vodafone in privinta Supernet.

Anonim

pe mine ma intereseaza nelimitat , cat trafic iti da ei e putin .

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile