miercuri, 3 septembrie 2014

TELEKOM.RO va fi websiteul Telekom România Cosmote / Romtelecom)

Anterior, Cosmote si Romtelecom au anunțat ca vor avea un website comun pentru serviciile oferite, dupa schimbarea denumirilor ( Cosmote în Telekom Romania Mobile Communications, iar Romtelecom în Telekom Romania Communications ).

Cei doi operatori vor avea un singur call centre, un singur website şi o singură prezenţă în social media pentru toţi utilizatorii de servicii fixe sau mobile.

TELEKOM.RO va fi websiteul companiei Telekom România ( Cosmote / Romtelecom ), începând cel mai devreme cu 13 septembrie 2014.

Numele de domeniu este înregistrat la RoTLD de către Deutsche Telekom AG.

Aceeasi companie a mai inregistrat si domeniul telekomromania.ro, dar care probabil nu va fi utilizat, fiind neindicat de exemplu din cauza numarului mai mare de caractere ( poate eventual doar ca o redirectionare ).

UPDATE 13 septembrie 2014: Websiteul telekom.ro a afisat noile oferte.


22 de comentarii despre subiectul „TELEKOM.RO va fi websiteul Telekom România Cosmote / Romtelecom)”:
Anonim

De asteptat... exista telekom.de, telekom.at, telekom.hu.... de ce ar fi fost altfel in RO?

Anonim

Unii visau ca va fi t-mobile.ro sau tmobile.ro :)

Anonim

t-mobile.ro exista (de ceva vreme) si este redirectionat pe telekom.com ...

Anonim

alta marie cu alta palarie

Anonim

Alta marie, care suna a balarie.

Anonim

Acum e locul sa scapati de cosmote si romtelecom. In aceasta perioada este o ampla actiune de a obtine acordul clientilor de a accepta noile modificari contractuale prin urmare a trecerii la telekom, iar cei carecnu sunt de acord pot renunta. Atentie insa prezentarea sau daca cereti informatii aceste detalii nu sunt prezentate sau sunt infirmate pentru a nu pierede clientii. Insa sunt obligati conform legislatiei sa ceara aceste acorduri de la clienti, iar cei care semneaza o sa vada unde vor ajunge. Deci grija mare clienti.

Cosmin

Pai nu ma intereseaza sa "scap" de Romtelecom si Cosmote. Ce e propaganda asta anonim ? Ai vreun interes in asta?

Claudiu

@Anonim4 septembrie 2014, 00:38 Ai fumat ceva ? Iar ai venit cu anti-reclama ? Ce oameni...

Unknown

Anonim 00:38, iarasi vrei sa treaca lumea la digi?!

ravelomanga

Se pare ca pe grecii de la OTE i-au inghitit nemtii, asa c-o sa mearga ceva mai bine...

Anonim

digi are oferte bune la abonamente si la telefoane in rate, sa vedem ce aduce telekom ...

Anonim

apropo, sunt alt anonim ;) :D

DTH Fan

Daca nu vrei confuzie, alegeti un pseudonim, cat de greu este? Si scrii doar cu el...

Anonim

la preturi cosmote e printre primele cele mai bune, dar nu mai bun ca digi.
insa digi are dezavantajul acoperirii daca nu ai semnal te baga in vodafone roaming unde preturile sunt imense, voda e cel mai scump ever.
nu putem decat sa ne bucuram ca ne ia nemtii, calitate va fi nu gluma, sa vedem preturiile.

tataia

Mai....lumea s-a timpit in ziua de azi...pe nimeni nu mai intereseaza nimic alteva decit pretul...Dar calitatea serviciilor oameni buni? A venit digi cu oferte de dumping si toata lumea trece pe gigi...dar oare calitatea semnalului? Dar acoperirea? Dar....? T...este marca nemteasca si probabil nu vor veni cu oferte de dumping dar vor asigura o inalta calitate a serviciilor. Eu unul nu vreau sa "scap" de nimic si categoric nu fac parte din categoria celor care schimba operatorul deindata ce a aparut o oferta cu 20 de bani mai ieftina...

Anonim

Nici pe mine nu ma intereseaza pretul, daca e NESEMNIFICATIVA diferenta. Dar daca e de 4 ori mai ieftin, ma intereseaza.

geronimo72

taman ce dadui curs ofertei de a trece de pe cartela cosmote la abonament(min/sms in retea si nationale/internationale nelimitat, internet nelimitat=10 euro tva inclus/luna) si cu prima factura aflai ca ii cumpara nemtii...ce sa zic, sper sa fie de bine...caci asa mari sperante/asteptari am avut si cand vodafone a cumparat connexul...si stim ce s'a intamplat... :(
p.s.: cel putin pana in iulie 2016 sunt asigurat in baza contractului, pe urma mai vedem... :)

Taz

Orange a luat dialog, vodafone pe conex...si tot aia pt noi...asa ca nu faceti ca aia de i-au asteptat pe americani in 44 si au stat 50 de ani...sunt curios ce va fi ...ca gigi mobile are un semnal si o calitate a sunetului....nu ca cosmote ar fi mai breaz, nu e departe deloc

Anonim

incerc de 2 zile sa incarc cartela cu 10 euro si nu pot plati cu cardul. Aveti probleme cu serverul?

Anonim

Pa nu ii intrebi pe aia de la Telekom Romania ? De ce intrebi aici, ti se pare ca asta e vreun magazin online de incarcat carduri ? lol

Daniel Popa

Va salut clienti ai minunatului Telekom. Va impartasesc si voua experienta mea cu aceasta firma in speranta ca cele patimite de mine va vor ajuta atunci cand veti dori sa apelati la serviciile sale. Acum 4 luni am incheiat un contract pentru furnizarea de servicii de date si a unei tablete. La semnarea contractului agentul de vanzari mi-a solicitat si o garantie de 100 lei pe motiv ca sunt client rau platnic la Vodafone ( niste facturi platite cu intarziere). Nu am primit tableta, nu am primit SIM-ul care sa-mi permita accesul la net si nici chitanta pentru bani. In schimb am primit luna de luna facturi, penalitati, si mai nou amenintari cu demararea tuturor procedurilor legale pentru recuperarea debitelor... ...bla bla bla. Repet, nu mi-au furnizat nici macar 1 Mb trafic, nu mi-au dat tableta, nu mi-au dat SIM. Agentul lor nu mai raspunde la telefon si mai nou nici nu mai lucreaza la Telekom. O stii el ceva de tableta mea? Le-am facut o sesizare acum o luna si jumatate, sesizare cu numarul 1-44774477 din data de 16 septembrie. Desi termenul legal este de 30 zile nu mi-au dat nici un raspuns nici pana azi 31 oct 2014. Ca sa intru in legatura cu un operalor de la relatii cu clientii trebuie sa navighez minim o jumatate de ora printr-un meniu extrem de intortocheat si sa vorbesc cu un robot tampit. Acum nu zic ca la Vodafone sau Orange nu e la fel dar parca la Telekom au adus aceasta tehnica de a plimba clientul de colo-colo la rangul de arta. Astazi am prins un operator la telefon si afara de promisiunea ca atunci cand se rezolva problema voi fi anuntat nu am obtinut nimic. Acum ce sa zic ..? Problema mea e ca nu mai sunt foarte tanar (speranta mea de viata e undeva la 15-20 de ani ) si e posibil sa nu mai vad milionu". Va salut pe toti! Daniel Popa-Ploiesti.

Cosmin

Poate nu ne intereseaza. De ce ai postat comentariul copy-paste la mai multe articole ? Deja nu imi miroase a bine intentiile tale, din cauza acestei multiple postari spam a aceluiasi comentariu. Pari un flamer.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile