marți, 9 septembrie 2014

Televiziunea Moldova 1 a intrat în grila NextGen

Televiziunea Moldova 1 a intrat în grila NextGen, ce apartine de Romtelecom (viitorul Telekom Romania).

CNA a inclus in lista must-carry televiziunea publică Moldova 1 din Republica Moldova, iar pe 3 septembrie 2014 a fost publicat pe siteul CNA obligatia operatorilor de cablu tv de a include aceasta televiziune in grila de programe, in termen de maxim 30 zile.

Nextgen e primul operator care s-a conformat deciziei.

Televiziunea Moldova 1 este retransmisa in baza unui acord international, la fel cum este cazul si televiziunii francofone TV 5.

Asadar, incepand cel mai tarziu cu 3 octombrie 2014, toti abonatii la televiziune prin cablu din Romania vor putea urmari acest canal public din Republica Moldova, daca furnizorii de servicii tv cu plata vizați vor respecta legea.


7 comentarii despre subiectul „Televiziunea Moldova 1 a intrat în grila NextGen”:
Anonim

Astept un pachet Moldova... cu Noroc TV, Jurnal TV, Publika TV, etc. mai putin cele rusesti sau care n-au si subtitrare romaneasca. UPC a bagat cel putin 5 canale din Ucraina de ce n-ar baga si din Rep. Moldova? Parca au prevazut ei ceva cu Ucraina...

Anonim

la rcs si digi tv cand ava fi introdus

Anonim

Asa cred ei ca vor castiga Abonati? Cu magenta si Moldova1?

Anonim

Pai sunt destul de multi moldoveni din Rep. Moldova care locuiesc si traiesc in Romania. Estimari de ordinul catorva sute de mii. Si ei ar putea fi posibili clienti ai operatorului care ar introduce ceva canale din Moldova. Nu mai zic de Jurnal TV care transmite filme aproape si uneori peste HBO (mai rapid ca HBO) si Noroc TV un canal de muzica mai ales populara din Moldova. Eu zic ca ar avea succes si la romani. Uneori mai dau pe PublikaTV ca sa-i ascult. Au uneori niste expresii de rad de nu ma pot opri. Era primarul Chisinaului si explica el cum ca: "Au ticluit un plan de modernizare a orasului".... si era si serios... Oricum au moldovenii de peste prut o candoare si naivitate de mi-ar pare rau sa ne unim cu ei si sa-i stricam si pe ei..

Anonim

daca tot e must carry se poate receptiona de pe satelit de undeva free?

Anonim

Nu este la liber pe satelit, s-a mai discutat de multe ori in cazul altor canale.
Principiul must-carry nu se aplica la satelit si nu are legatura cu faptul ca televiziunea e la liber sau transmisa criptat.
Neconditionat tehnic inseamna ca se ofera smartcard cablistului, iar neconditionat financiar inseamna ca il poate prelua fara taxa per abonat si fara abonament.

Anonim

m-am exprimat putin gresit, vroiam sa stiu unde gasesc pe satelit dar am gasit
12149.00 V 23 K2 Europe DVB-S QPSK 28000 7/8
urcata de focus sat, in lista de canale a receptorului nu se gaseste,
dar cu cardul bagat in alt receiver decodeaza in pachetul familia

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile