marți, 9 septembrie 2014

UPC a lansat oferta de toamnă și configuratorul de pachete

UPC a lansat astazi oferta de toamnă și configuratorul de pachete pentru serviciile de televiziune, internet si telefonie.

Oferta de toamnă se axează pe personalizarea pachetelor, ce se doreste a fi "noul standard" al companiei UPC.

Oferta din configurator cuprinde pachete personalizabile 2Play (de exemplu televiziune si internet sau televiziune si telefonie) si 3Play (sau Triple Play, de exemplu televiziune, internet si telefonie).

Nu se poate comanda din configurator abonament la telefonie fara televiziune. In schimb se poate comanda abonament la internet fara telefonie, dar cu televiziune, precum si abonament la televiziune fara internet, dar cu telefonie.

Opțiunile extra ( de genul celor care cuprind de exemplu televiziunea HBO, cum e MaxPack ), pachetele tematice si echipamentele suplimentare se adaugă separat, dar in acelasi configurator UPC, care poate sa fie accesat AICI.

La accesarea configuratorului, clientul este intrebat daca doreste internet sau daca nu doreste.

Noi am ales varianta cu internet si a fost afisat configuratorul in aceasta formă, cu trei tab-uri: internet, televiizune si telefonie.

Tabul de internet are trei variante selectabile: 60MB la 34 lei, 200 MB la 39 lei si 500 MB la 59 lei.

Tabul de televiziune contine variante cu sau fara Mediabox ori CAM CI+, in pachete de:
- 51 canele SD si 10 HD
- 97 canale SD si 14 HD
- 113 canale SD si 25 HD

Telefonia este oferita in varianta ALO Nelimitat Fix la 5 lei si Alo Nelimitat Mobil la 15 lei, plus echipamentele aferente.

Am calculat cel mai ieftin pachet Triple Pay (televizune cu 51 canale SD si 10 HD la 25 RON, Internet la 60 Mbps cu 34 RON, ALO Nelimitat Fix, ) si ajunge la pretul total de 64 RON TVA inclus.

Cel mai scump pachet Triple Play costa 124 RON TVA inclus si ofera Internet 500 Mbps, televiziune 113 SD & 25 HD + Mediabox HD DVR, dar si telefonie ALO Nelimitat Mobil.

Am calculat si pretul total pentru toate optiunile disponibile de televiziune, care ajunge la suma de 70 lei TVA inclus si care cuprinde: Extra Fotbal 10 lei, Panonia 5 lei, Smart 5 lei, Bollywood 5 lei, Filmbox 10 lei, Passion 15 lei, MAXPAK 20 lei. La acestea se poate adauga si HBO GO ( VOD ) cu 10 lei, conform aceluiasi configurator UPC.

Pe lângă aceste configurator de pachete personalizate, care reflectă noul concept al companiei, UPC mai oferta si trei pachete gata personalizate: Pachetul Start, Pachetul Plus si Pachetul Super.

Configuratorul ofera peste 1000 de combinaţii si a fost lansat ca urmare a unui studiu de piaţă al UPC prin care 84% dintre abonatii UPC au aratat ca nu doresc vor să plătească suplimentare petru optiuni si servicii ce nu le utilizeaza.

Intenetul Fiber Power 500 Mbps este deocamdata disponibil 8 oraşe ( Bucuresti, Timisoara, Iasi, Cluj-Napoca, Ploiesti, Galati, Alba Iulia si Constanta ).

Pachetul tematic Smart, ce contine canalele pentru copii si canale de documentare, creste numarul opţiunile suplimentare de televiziune ale UPC la un numar de 9. Televiziunile incluse in acest pachet sunt Boomerang, Nickelodeon, Jim Jam, Baby TV, Megamax, CBS Reality, Crime & Investigation, Travel Channel, National Geographic Wild, Da Vinci Learning, Viasat Explorer, Viasat History si Viasat Nature.

Pachetul TV Familia a fost inlocuit cu Optim, ce va fi transmis digital necriptat si cuprinde 51 de canale SD şi 10 canale HD, pentru care nu mai este necesar mediabox, ci doar televizor HD cu tuner DVB-C.


15 comentarii despre subiectul „UPC a lansat oferta de toamnă și configuratorul de pachete”:
Anonim

au'' bagat''digi 24 la ..upc

Anonim

Intre timp au disparut din configurator variantele cu Familia HD

Anonim

Foarte misto pare configuratorul ala.

Anonim

E foarte ok faptul ca poti sa alegi orice serviciu. Nu esti obligat sa iei neaparat telefonie sau internet sau TV. Pe mine asta ma enerva la RTC.

Anonim

Cel mai bine iesi la pret daca iei 3 servicii. In rest daca vrei doar 1 serviciu e prea scump

Anonim

Pai si nu e logic asa? Pentru ei costul este cam acelasi daca iti aduc monteaza unul sau 3 servicii. UPC da toate cele 3 servicii pe acelasi cablu.

Anonim

M-am jucat si eu putin cu ala, mi-am facut cateva pachete pe care pot sa le incerc.
Mi se pare o super idee si cred ca va fi foarte practica.
Acum sa vorbesc si cu sotia sa ajungem la un numitor comun :)

Anonim

Este foarte scump in comparatie cu cei de la RDS& RCS daca ar fi sa aleg cred ca majoritatea ar alege pe cei de la DIGI din cauza pretului foarte mic eu platesc la DIGI pentru 140 de canale dintre care 20 HD numai 25 de lei cred ca nu mai exista alt operator de cablu cu asa pret in Romania.

Anonim

La UPC pachetul de baza pe TV este 27 de RON si nu ai cala RDS 25 de posturi Digi. Diferenta dintre cele doua grile este imensa. Eu cred ca pentru 2 lei merita.

Anonim

Daca scazi din 140 de posturi cele 25 de posturi DIGI tot mai ramai cu 115 posturi la pret de 25 de lei ,la UPC pentru 27 de lei cite posturi aveti ?

Anonim

Cand o sa aiba si RDS grila cum are UPC o sa fiu curios cat o sa coste. Pana atunci comparatiile sunt inutile :)

Anonim

De curios, te rog pune spre comparatie grila pe care o ai tu la UPC.

Anonim

Pai astea de la UPC au numai programe in 4K si 3D.

Anonim

Ăsta e configurator? Mare brânză, mă gândeam că are ceva ce ar trebui introdus şi la noi, grilă personalizată de programe, acum că suntem în era digitală şi nu analogică, fiecare să îşi stabilească programele pe care vrea să le urmărească şi să plătească doar pentru ele, nu să îmi bage pe gât şi să plătesc peste 100 de programe când pe mine mă interesează maxim 20. Dar visez prea departe.

Anonim

Unde ai vazut tu asa ceva ? Ce vrei tu nu exista nicunde in lume, adica sa alegi expres si nominativ exact canalele pe care vrei sa le ai in abonament.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile