joi, 27 noiembrie 2014

Aalborg - Steaua și Astra - Dinamo Zagreb, pe Digisport si Dolce Sport si sport.ro ( doar meciul Astrei )

Meciul de fotbal din Europa League dintre Aalborg si Steaua se va juca in Danemarca, astazi, 27 noiembrie 2014, incepand cu ora 20:00.


Partida din grupa J poate fi urmarita in direct pe Digi Sport 1, Digisport 1 HD, Dolce Sport si Dolce Sport HD.

După patru etape, Steaua se afla pe locul al doilea ( 7 puncte), după ce a invins cu 6-0 pe Aalborg ( locul 3 cu 6 puncte ) in tur. In cazul ca Steaua invinge, chiar și dacă Dinamo Kiev ar lua 3 puncte cu Rio Ave, Dinamo Kiev ar avea 12 puncte si ar fi pe locul 1 in grupă, iar Steaua pe locul 2, cu 10 puncte. Intr-o astfel de situatie, Steaua ar trebui să câştige pe 11 decembrie impotriva echipei Dinamo Kiev, pentru a câştiga și grupa.

Pe Digisport 1, Digisport 1 HD, Dolce Sport 2, Dolce Sport 2 HD si Sport.ro va fi transmis, incepand cu ora 22:00, meciul de Europa League dintre Astra și Dinamo Zagreb.


6 comentarii despre subiectul „Aalborg - Steaua și Astra - Dinamo Zagreb, pe Digisport si Dolce Sport si sport.ro ( doar meciul Astrei )”:
Marcel

Puteti explica mecanismul atribuirii drepturilor tv uefa ? Stiu ca digisport si dolce au drepturi depline , dar mediapro cum a luat doar 'pachetul' Astra ? Pot fi 'sublicentiate' anumite meciuri ? Cat ii costa pe PRO TV meciurile Astrei , si cat ar fi fost costat cele ale Stelei ? Multumesc

Anonim

Conform websitelui UEFA, administrarea drepturilor de difuzare in Romania a meciurilor din Europa League apartine in sezonul 2014-2015 firmei partenere SC Pro TV SA :

http://www.uefa.org/MultimediaFiles/Download/Publications/uefaorg/Marketing/01/62/45/03/1624503_DOWNLOAD.pdf

Marcel

conform articolului din 2012 , protv nu mai este partener .

http://www.onlinesport.ro/fotbal/europa-league/scandal-uefa-pro-tv-trei-cluburi-importante-au-de-suferit-nid-87534/

Anonim

Hmm.. Asa e pe siteul oficial UEFA... Nu prea imi dau seama exact care e situatia actuala. Mi se pare ciudat rau sa nu fi actualizat in 2 ani UEFA partenerul din Romania pe siteul oficial.

Anonim

Poate a sublicentiat RCS sau Telekom drepturile pentru meciurile Astrei catre Sport.ro sau e bonus la vreo intelegere de difuzare a canalelor trustului Pro TV la unul dintre cei doi operatori. Cine stie ce intelegeri mai sunt pe acolo, nu vezi ce secretomanie in Romania ? :-)

Anonim

Pro tv are drepturi pana anul viitor pentru Europa League, dar probabil nu le-a convenit ora de incepere si au ales sa nu transmita.

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor. Pentru discuții despre alte subiecte, utilizați funcția de căutare.


AKTA (52) Digi (403) Focus Sat (218) FREESAT (22) iNES (17) Nextgen (68) Orange (173) Telekom (257) UPC (229) Vodafone (46)