joi, 27 noiembrie 2014

Aalborg - Steaua și Astra - Dinamo Zagreb, pe Digisport si Dolce Sport si sport.ro ( doar meciul Astrei )

Meciul de fotbal din Europa League dintre Aalborg si Steaua se va juca in Danemarca, astazi, 27 noiembrie 2014, incepand cu ora 20:00.

Partida din grupa J poate fi urmarita in direct pe Digi Sport 1, Digisport 1 HD, Dolce Sport si Dolce Sport HD.

După patru etape, Steaua se afla pe locul al doilea ( 7 puncte), după ce a invins cu 6-0 pe Aalborg ( locul 3 cu 6 puncte ) in tur. In cazul ca Steaua invinge, chiar și dacă Dinamo Kiev ar lua 3 puncte cu Rio Ave, Dinamo Kiev ar avea 12 puncte si ar fi pe locul 1 in grupă, iar Steaua pe locul 2, cu 10 puncte. Intr-o astfel de situatie, Steaua ar trebui să câştige pe 11 decembrie impotriva echipei Dinamo Kiev, pentru a câştiga și grupa.

Pe Digisport 1, Digisport 1 HD, Dolce Sport 2, Dolce Sport 2 HD si Sport.ro va fi transmis, incepand cu ora 22:00, meciul de Europa League dintre Astra și Dinamo Zagreb.


6 comentarii despre subiectul „Aalborg - Steaua și Astra - Dinamo Zagreb, pe Digisport si Dolce Sport si sport.ro ( doar meciul Astrei )”:
Marcel

Puteti explica mecanismul atribuirii drepturilor tv uefa ? Stiu ca digisport si dolce au drepturi depline , dar mediapro cum a luat doar 'pachetul' Astra ? Pot fi 'sublicentiate' anumite meciuri ? Cat ii costa pe PRO TV meciurile Astrei , si cat ar fi fost costat cele ale Stelei ? Multumesc

Anonim

Conform websitelui UEFA, administrarea drepturilor de difuzare in Romania a meciurilor din Europa League apartine in sezonul 2014-2015 firmei partenere SC Pro TV SA :

http://www.uefa.org/MultimediaFiles/Download/Publications/uefaorg/Marketing/01/62/45/03/1624503_DOWNLOAD.pdf

Marcel

conform articolului din 2012 , protv nu mai este partener .

http://www.onlinesport.ro/fotbal/europa-league/scandal-uefa-pro-tv-trei-cluburi-importante-au-de-suferit-nid-87534/

Anonim

Hmm.. Asa e pe siteul oficial UEFA... Nu prea imi dau seama exact care e situatia actuala. Mi se pare ciudat rau sa nu fi actualizat in 2 ani UEFA partenerul din Romania pe siteul oficial.

Anonim

Poate a sublicentiat RCS sau Telekom drepturile pentru meciurile Astrei catre Sport.ro sau e bonus la vreo intelegere de difuzare a canalelor trustului Pro TV la unul dintre cei doi operatori. Cine stie ce intelegeri mai sunt pe acolo, nu vezi ce secretomanie in Romania ? :-)

Anonim

Pro tv are drepturi pana anul viitor pentru Europa League, dar probabil nu le-a convenit ora de incepere si au ales sa nu transmita.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile