joi, 13 noiembrie 2014

BSkyB devine SKY, un operator de televiziune cu plată cu 20 milioane abonați

SKY a devenit compania de divertisment lider a Europei, după finalizarea achiziționarii Sky Italia si a unei participații majoritare la Sky Deutschland, anunță operatorul intr-un comunicat.

Grupul extins va oferi servicii pentru 20 milioane de clienți din cinci țări: Italia, Germania, Austria, Marea Britanie și Irlanda. Acesta va fi de asemenea unul dintre cele mai mari angajatori din sectorul serviciilor media, cu 31.000 angajați în cele 30 locatii principale.

Cu un program de cheltuieli combinat de 4,6 miliarde de lire sterline si venituri anuale de peste 11 miliarde de lire sterline, Sky este investitor lider al Europei în conținut de televiziune și în furnizarea de servicii de difuzare, inclusiv online și prin platforme mobile, astfel încât clienții se pot bucura de televiziune oricând și oriunde doresc.

Prin reunirea celor trei companii, Sky va împărtăși punctele forte si experienta grupului, oferind clienților mai multe opțiuni, conținut mai bun și o experiență superioară de vizionare.

Potențialul de creștere în viitor este semnificativ. Peste 60 de milioane de gospodării pot fi atrase la abonamentele de televiziune cu plată, in cele cinci piețe în care operează Sky. Vor fi de asemenea lansate noi servicii și produse suplimentare pentru clienți.

În urma achiziției, compania va schimba numele din British Sky Broadcasting (BSkyB) in SKY si va fi listată la Bursa din Londra. Schimbarea numelui companiei va fi supusă aprobării acționarilor la AGA din 21 noiembrie 2014.


Niciun comentariu despre subiectul „BSkyB devine SKY, un operator de televiziune cu plată cu 20 milioane abonați”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile