joi, 27 noiembrie 2014

Discovery România a trecut la 16:9 si a schimbat sigla

Televiziunea Discovey Romania este transmisa acum cu raportul imaginii 16:9. Canalul a schimbat si logo-ul.

Sigla este afisata pe televizoarele cu ecran 16:9 mai distanțată de marginea din stânga ecranului față de pozitionarea anterioara a logo-ului canalului.


12 comentarii despre subiectul „Discovery România a trecut la 16:9 si a schimbat sigla”:
Anonim

de ce e pusa la distanta sigla? e foarte aiurea ...

Anonim

Pentru ca pe televizoarele 4;3 sa nu iasa din ecran, in caz ca televizorele 4:3 fac cropping la imagine.

Anonim

Exact pentru rezolvarea problemei existente in cazul multor posturi din prezent unde un sfert din imagine iese din tv 4:3.

Anonim

In cazul acesta ar trebui ca si subtitrarea sa se limiteze la latimea unui ecran 4:3.

Anonim

Subtitrarea ar trebui sa fie adaptabila, nu inclusa in imagine. Daca in acest caz e separata, ca subtitrare DVB, se adapteaza automat la latimea ecranului.

Anonim

la mine la RCS&RDS sigla a ramas tot aia veche pe dreapta :))

GABI

ce sigla urata, au bagat globu ala pamantesc mare cat China in spatele literei D de parca zici ca acum l-a scos :-S

Anonim

Mie imi place mai mult decat sigla cea veche, e mult mai moderna cea noua.

Anonim

sigla originala Discovery este animata. sigla discovery romania arata ca un cartof decojit lasat sa se strice. mai bine lasau sigla veche.

DTH Fan

Noua siglă evidențiază mai mult Pământul, care nu este un cartof decojit, ci planeta cu scoarță terestră care ne-a dat naștere și fără de care nu am fi existat. Luați în derândere simboluri care ar trebui să fie sacre și cărora ar trebui sa le acordati maxim respect. Gândește-te la aceste aspecte înainte de a posta comentarii alimentate de malițiozitate gratuită, rasă umană !

Anonim

pentru DTH Fan: Eram constient de faptul ca sigla reprezinta un glob pamantesc, de aceea am si mentionat in primul comentariu ca sigla originala Discovery US, este animata.n-am spus ca e "animatoare in club" ci animata, adica globul pamantesc se roteste, iar sigla Discovery Romania e statica, adica acel glob terestru arata trunchiat, urat, redus la un glob verzui care aduce cu un cerc

DTH Fan

Unde am spus eu ca a zis tu ceva despre animatoare ? Nu inventa vorbe pe care nu le-am spus. Eu am spus ca e urat ca ai comparat planeta cu un cartof decojit care se strica si am mai spus ca ar trebui sa fie sacra pentru noi, nu bataie de joc. Tu asa ai spus mai sus: "arata ca un cartof decojit lasat sa se strice". Nu am spus nimic despre animatoare, asta e o inventie de a ta si oricine citeste mai sus vede ca nu la asa ceva m-am referit.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile