sâmbătă, 15 noiembrie 2014

Disney Channel și Disney Junior în grila Antena Play

Platforma online Antena Play a adăugat canalele Disney Channel si Disney Junior in oferta disponibilă pe toate dispozitivele ( tableta, laptop, smart phone, smart TV si PC ).

"Antena Play ofera acum un total de 8 canale TV live (Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Euforia Lifestyle Tv si ZU Tv, Antena International, Disney Channel si Disney Junior), patru canale exclusive, backstage video si pachete eveniment in exclusivitate. Cu o interfata foarte prietenoasa si o accesibilitate usoara, Antena Play iti ofera placerea de a viziona, oriunde si oricand, peste 200 de show-uri de divertisment, zeci de vedete, seriale, live News, cele mai proaspete mondenitati si sport. La acelasi pret de abonament, copiii pot viziona, oriunde si oricand, serialele preferate de pe Disney Channel: Violetta, Jessie, Razboiul Stelelor Rebelii, Liv si Maddie etc, si de pe Disney Junior: Sofia Intai, Doctorita Plusica, Jake si piratii de nicaieri, Henry Dragomonstru si multe altele. In plus, cei mai activi si fideli privitori ai canalelor Disney pe Antena Play se vor putea bucura de multe premii Disney puse la dispozitie in concursurile desfasurate de Antena Play. Traieste magia Disney la Antena Play!", anunta compania intr-un comunicat.

Serviciul Antena Play este accesibil pe bază de abonament, iar vizionarea canalelor implica instalarea pluginului Widevine Media Optimizer. Acesta functioneaza pe PC ( Windows 7 si 8), Mac ( Intel Mac OS X 10.6 sau mai nou), pe browserele web Chrome, Firefox, Internet Explorer si Safari (Mac), conform paginii oficiale a pluginului.


5 comentarii despre subiectul „Disney Channel și Disney Junior în grila Antena Play”:
George

OTV vom aparea Antena Play.

Anonim

Momentan aceste canale sunt disponibile doar pe site-ul antenaplay.ro.
Conform pozitiei oficiale de pe facebook!
In curand vor fi disponibile si aplicatiile de Android/iOS si Smart TV.

Anonim

antena play este si va fi o platforma pentru oameni incapabili sa se maturizeze, si romania e plina.

Anonim

Eu am abonament antenaplay, la inceput vedeam toate posturile iar de doua saptamani nu mai este disponibil nici un canal desi, eu am platit.Nu va abonati ca e pacaleala,am trimis cateva emailuri pentru lamuriri si nu am primit nici un raspuns.

Cosmin

@Anonim 15 noiembrie 2014, 11:50, daca tu ii critici pe altii si ii cataloghezi imaturi, asta inseamna ca tu te-ai maturizat ?

@Anonim 15 noiembrie 2014, 14:26, te-ai gandit ca problema poate sa fie si de la tine ? Eu am Antena Play si nu am niciun fel de probleme.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile