marți, 25 noiembrie 2014

Dolce Sport 2 HD, lansat de astăzi

"Începând de astăzi, posesorii de abonamente tv prin protocol IP sau cablu digital ai Telekom au la dispozitie Dolce Sport 2 HD", anunță compania.


Prin satelit nu este transmis ( încă ) Dolce Sport 2 HD. Am scanat acum cateva minute satelitul Hellas Sat 2, prin care transmite Telekom tv, fostul Dolce Tv.

Conform Telekom Romania, "începând de astăzi, 25 noiembrie, canalul Dolce Sport 2 poate fi recepționat în format HD de către clienții de Televiziune Interactivă și cablu digital ai Telekom Romania. Programele Dolce Sport vor deveni, astfel, disponibile pe două canale în format HD. Emisia Dolce Sport 1 poate fi urmarită și pe Dolce Sport 1 HD, iar emisia Dolce Sport 2 poate fi urmărită și pe Dolce Sport 2 HD. Prin urmare, ghidul electronic al receptoarelor HD este identic cu cel al receptoarelor SD."


10 comentarii despre subiectul „Dolce Sport 2 HD, lansat de astăzi”:
Unknown

Vreau si eu Dolce Sport 2 HD. Sunt pe DTH :((

Anonim

la primavara ....

Anonim

Ai uitat sa precizezi ''primavara anului''....... :))))) Stati linistiti telekom vegheaza! Acum serios pana pe data de 16 decembrie 2014 va ''intra'' sursa? Sefu meu!!!

Anonim

Ceva,ceva spui matale acolo! Doamne ajuta,la mai multe posturi in format HD.

Anonim

vrem dolcesport 2 hd si pe dth!de aici telekom isi trage seva.sunt 1 milion de abonati pe satelit!de ce sa-i discriminati?cati abonati are telekom pe iptv sau catv?

Anonim

pe site-ul telekom apare si Kanal D HD...in realitate nu exista....enigma !!!!

Anonim

Stati ca o sa bage Telekom toate canalele in HD! Pana in 2020, vor fi toate acolo pe Hellas! Numai ca pana in martie 2015 o sa bage in HD pe Mezzo Live HD, Duck TV HD, Etno Tv HD si Taraf TV HD ca sa nu creasca prea mult costurile decat cu 0,50 euro. Din Martie mai baga Dolcesport 2 HD, HBO Comedy HD, Antena 1HD si Euforia HD. Mai departe inca nu se mai stie. Probabil dupa o schimbare a catorva canale cu scoateri si introduceri de altele noi aparute, se vor adauga la pachetul HD si mult asteptatele de noi toti: Fashion TV HD, TV 5 Europe HD cu subtitrare in romana, Prima HD, B1TV HD si National TV HD

Anonim

De unde ai aceste informatii?

cristi7

Probabil si-a imaginat si el, nu avea ce face si a scris un comentariu la misto...

clhd

De astăzi Dolce Sport devine Telekom Sport:

https://s26.postimg.org/zbb11xa49/IMG_20170912_103110.jpg

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile