luni, 17 noiembrie 2014

FilmBox Extra devine FilmBox Premium de la 1 ianuarie 2015

Începând cu 1 ianuarie 2015, FilmBox Premium va fi noua denumire a televiziunii FilmBox Extra. Schimbarea nu va afecta doar denumirea canalului, ci si logo-ul, anunță sat-tv-radio.hu. De asemenea, se va imbunatati semnificativ calitatea programelor difuzate, pentru a reflecta schimbarea denumirii in "Premium".


"Suntem in negocieri pentru noi achizitii cu distribuitorii mari din SUA si ne asteptam la un număr mare de premiere de filme artistice pe FilmBox Premium", a declarat acum o lună Berk Uziyel, directorul executiv al Filmbox International.

Conform unui comunicat anterior, FilmBox Extra va deveni FilmBox Premium în România, Ungaria, Polonia, Republica Cehă si Slovacia.

1 ianuarie 2015 nu va aduce noutati doar telespectatorilor FilmBox Extra. Au fost anuntate schimbări si pentru FilmBox Family, inclusiv trecerea la formatul 16:9, mai recomandat pentru televiziunile ce difuzeaza filme artistice.

UPDATE 1 decembrie 2014: Rebrandingul in Filmbox Premium a avut deja loc in Republica Cehă.

UPDATE 5 ianuarie 2015: Filmbox Extra a devenit incepand de astazi FilmBox Premium, la UPC Direct Ungaria, inclusiv prin satelitul Thor de la 0,8 grade Vest, frecventa 12034, polarizare verticală.

UPDATE 30 septembrie 2015: Denumirile au fost schimbate în FilmBox Premium și FilmBox Extra HD și în România. Imagini și detalii găsiți AICI.


Un comentariu despre subiectul „FilmBox Extra devine FilmBox Premium de la 1 ianuarie 2015”:
Anonim

Pachetele Filmbox si Bollywood sunt la liber o luna la UPC.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile