vineri, 21 noiembrie 2014

UPC: Horizon Go, o nouă platformă tv online în teste în România

UPC România a trimis unor abonati selectati invitatia de a testa serviciul Horizon Go, o platforma tv online care ofera utilizatorului posibilitatea de a viziona, oriunde ar fi, canalele incluse in abonamentul respectivului client.


In invitatie se mentioneaza că va exista o lansare oficiala a serviciului Horizon Go, iar testarea acestuia va presupune experimentarea unor functionalitati ale platformei, cum ar fi vizionarea online a canalelor, inregistrarea unor programe, accesarea ghidului tv si altor facilitati.

Cei care se vor inscrie in perioada de testare vor trebui sa completeze la finalul fiecarei zile un formular online ( 3-4 zile de testare, durata preconizata pentru completarea formularului fiind de 5-10 minute), dar si un chestionar final de evaluare a platformei ( cu durata de completare de maxim 10-15 minute).

"Veti avea ocazia sa testati si sa contribuiti la dezvoltarea unui serviciu inovator, ajutandu-ne sa raspundem cat mai bine nevoilor clientilor", precizeaza UPC in invitatie.

Pentru ajutorul acordat, UPC ofera cadou celor care testeaza platforma Horizon Go acces la vizionarea televiziunilor HBO si HBO Comedy ( pachetul care include aceste canale ).

Serviciul Horizon a fost lansat de catre UPC ( prin Liberty Global ) in diverse țări ( Irlanda, Olanda, Elvetia, Polonia, Austria etc ) si este un serviciu interactiv care ofera pe langa televiziuni online ( inclusiv HD ) si continut VOD, precum si aplicatii, dar si un receptor dedicat, care permite inregistrarea a 4 fluxuri video simultan. De asemenea, Horizon Go este disponibil pe PC, tableta si smartphone ( prin aplicatii specifice, in cazul dispozitivelor mobile ).

Informatiile pentru scrierea acestui articol ne-a fost remise de colegul de hobby Ady Jara de pe Softpedia.

Râmâne de văzut daca in Romania platforma va fi disponibila în aceeasi configuratie ( cu box, pc si aplicatii mobile ) sau va fi lansate doar pentru o parte din aceste medii de rulare. Mai jos puteti studia cateva imagini din aplicatia mobila a Horizon Go, lansata deja pentru alte țări.


UPDATE 16 decembrie 2014: Horizon Go Romania a fost lansat. Detalii gasiti AICI.

UPDATE 15 ianuarie 2015: Un cititor al HD Satelit ne-a informat că a fost recompensat de către UPC, pentru participarea la programul de testare a serviciului inainte de lansare, si cu o baterie externă (un incarcator portabil) pentru telefon.
4 comentarii despre subiectul „UPC: Horizon Go, o nouă platformă tv online în teste în România”:
Anonim

FAIN.BRAVO UPC!!!

Anonim

bravo!!!

Anonim

ce e interesant, e ca horizon go e doar o platforma care se va testa. Odata testata se va fi disponibila posibil pe horizon hd receiver , care e facut de samsung. Horizon hd se gaseste in cehia la upc, si poate inregistra pana la 4 programe in acelasi timp. Nu este exclus ca sa ai pe acelasi receiver, tv-ul, internetul, seenow, voyo, etc.

Anonim

Horizon GO nu se refera la mediaboxul Horizon. Nu peste tot este disponibil acest mediabox (exista doar in Olanda, Irlanda, Elvetia etc.) pe cand Horizon GO e deja aproape in fiecare tara unde este UPC. Noi probabil vom avea doar Horizon Go, deci nu si mediabox.

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor. Pentru discuții despre alte subiecte, utilizați funcția de căutare.


AKTA (53) Digi (418) Focus Sat (220) FREESAT (22) iNES (17) Nextgen (69) Orange (174) Telekom (263) UPC (230) Vodafone (47)