joi, 13 noiembrie 2014

Meciul România - Irlanda de Nord va fi difuzat în direct de TVR 1 și TVR HD

Federatia Română de Forbal a decis ca meciul România - Irlanda de Nord sa fie jucat cu acoperișul tras pe Arena Națională.

Meciul, care va avea loc vineri, 14 noiembrie 2014, incepand cu ora 21:45 ( transmisia live va incepe mai devreme cu minim 5 minute), va fi difuzat in direct de TVR 1 si TVR HD. Comentatori vor fi Emil Hossu-Longin şi Marian Olaianos, iar partida va fi precedată şi urmată la TVR 1 de emisiunea "Studio Fotbal", moderată de Tudor Furdui.

In acest moment Romania se afla pe locul 2 in grupa F, primul loc fiind ocupat de Irlanda de Nord. Este ultimul meci din acest an al echipei nationale de fotbal in preliminariile EURO 2016, iar returul cu Irlanda de Nord se va juca abia in vara anului viitor.


Meciul va avea un arbitru milionar. Jonas Eriksson are 40 de ani si este un fost jurnalist care a creat un trust de presa ce a fost ulterior vandut cu 8 milioane euro, suedezul dedicandu-se apoi in totalitate arbitrajului.

Acesta a mai arbitrat trei meciuri la mondialul din Brazilia si peste 100 partide de fotbal internationale, iar cu el la centru Romania a invins Bosnia si Lituania.


2 comentarii despre subiectul „Meciul România - Irlanda de Nord va fi difuzat în direct de TVR 1 și TVR HD”:
Marius_Lefter

TARE UNI MERG INAINTE NOI INAPOI,CE MAI ANTENORI CE MAI JUCATORI.HAI ROMANIA TREZESTETE 25 DE ANI DEGEABA .

Anonim

Hai Romania !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile