miercuri, 12 noiembrie 2014

Mai multe televiziuni de pe un transponder al Digi Tv vor fi mutate pe alte frecvențe ?

Mai multe televiziuni din grila RCS-RDS Digi TV ( satelit ) sunt transmise acum pe frecvente suplimentare ( deocamdata exista si pe frecventa anterioara ).

Canalele sunt transmise dublat ca urmare a unui probabil plan de eliberare partiala sau completa a capacitatii transponderului cu frecventa 12718, polarizare Vertical, SR 18400.

Cele 5 canale sunt Pro TV International, Hit Music, Hora TV, TVH 2.0 si Neptun Tv, iar frecventele sunt urmatoarele:

Pro TV International: 12608, polarizare orizontala, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S QPSK.

Hit Music: 12608, polarizare orizontala, SR 27500, FEC 3/4, FEC 3/4, DVB-S QPSK.

Hora TV: 12527, polarizare orizontala, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S QPSK.

TVH 2.0: 12687, polarizare orizontala, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S QPSK.

Neptun Tv: 12723, polarizare orizontala, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S QPSK.


10 comentarii despre subiectul „Mai multe televiziuni de pe un transponder al Digi Tv vor fi mutate pe alte frecvențe ?”:
Anonim

Trebuia sa renunte la cel mai slab transponder si anume cel cu U TV !!!

ortodox

inseamna ca vor introduce noi canale HD

Anonim

hbo comedy cinemax hd ce bine ar fi

DIDI

ooo daaa, ce bine ar fi sa mai fie si HD, precum ca-s porcarii cu filme de 2 lei, vechi de 1-2 ani de zile, mult mai proste ca pe digifilm, axn, tv1000 .... asta mai lipsea din SD sa fie transmise si HD, chiar ca ffff bine ar fi :))

SANDU

elibereaza frecventele alea sa bage la loc programele Discovery :))

Anonim

nu inteleg incapatanarea celor de la discovery de a cere o caruta de banii pentru tot pachetul, si eu as vrea inapoi canalele discovery dar facand o precizare . DISCOVERY sa redevina ce a fost la inceput. un canal de documentare adevarate nu porcari sa revina la sigla originala in momentul de fata sigla este parca o baliga de vaca. la fel si la celelte canale . daca ati revedea siglele originale ati intelege ce spun . si inca o paranteza sa se restructureze canalele discovery si sa fie numai DISCOVERY CHANNEL, cu documentare de tot felul istorie, stinta , calatorii cum a fost la inceput. ANIMAL PLANET la fel sa revina la sigla originala si din celelalte porcarii discovery world , science , si tlc sa se faca un singur canal DISCOVERY WORLD & SCIENCE, si care sa contina contentul documnetare despre istorie , stiinta, calatorii, paranormal, life style. etc. In felul acesta ar reusi sa recastige audienta si publicul in ziua de azi aceste canale discovery sunt un dezastru. deci asa vad eu un pachet cu discovery , animal planet si discovery world & science. trei canale mari si late contra cost si asa cine vrea poate sa plateasca separat .

Anonim

Ce legatura are cu subiectul discutia asta despre Discovery ?

Anonim

Buna dimineata domnule Sandu cu tot respectu de unde stiti ca o sa introduca posturile Discoveri inapoi pe satelit lucrati la rcs sau a fost o gluma

Anonim

axn hd cinemax hd ci cind le vedem si noi la digi?

Anonim

Eu am sters canalele AXN din lista, numai abureli.... Cinemax HD ar mai merge.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile