joi, 27 noiembrie 2014

UPC a introdus canalele HBO Comedy HD si Cinemax HD

Compania UPC a introdus in grila de televiziune canalele HBO COMEDY HD (EPG 155) și CINEMAX HD (EPG 156). Canalele sunt in format High Definition si au subtitrare in limba română.

Aceste informatii si imaginile de mai jos ne-au fost oferite prin bunavointa moderatorului megafanro de pe binecunoscutul forum Softpedia ( linkul sursă este AICI ).

Pentru a putea fi receptionate, abonatii trebuie sa achizitioneze pachetul MAXPAK, la pretul de 20 lei/lunar.

Cinemax HD difuzeaza filme de top, filme premiate in festivaluri internationale, programe dedicate adevaratilor cunoscatori de filme, conform prezentarii UPC.

HBO Comedy HD difuzeaza aceleasi programe ca varianta SD, adica seriale si productii adresate iubitorilor de comedie, zilnic, fara pauze publicitare.


14 comentarii despre subiectul „UPC a introdus canalele HBO Comedy HD si Cinemax HD”:
Anonim

Mama sa vezi acum boceli la concurenta!!! Bravo varza albastra!!!!!

Anonim

Vedeti ca se poate! Un mare BRAVO! Si la mai multe. Un sut in ... pentru rds:))))))

Anonim

Ce sut ? Cati crezi ca s-ar abona la ele la RCS daca ar fi 20 lei abonamentul ca la UPC si nu 10 lei cat e acum la RCS, care in banii astia oricum ofera si canalul de baza cu filmele mai noi, adica HBO HD ?

Anonim

Eu sunt la rds si demult vreau sa ma duc la Upc. Adica la inceputul anului viitor, cand imi expira contractul, am si plecat. Urmaresc activitatea upc-ului in ultimele luni si vad ca mereu aduc chestii noi, in sprijinul clientilor. rds m-a dezamagit enorm. Regret ziua cand am semnat cu ei

Anonim

Rds costa mult mai putin ca upc, la 29 lei ai peste 20 de canale HD

viorel

si care sant aleea 20 hd? numai ce tine de digi, si eu sant la rds, dar asta nu inseamna ca 29 de lei e mult, din contra sa faca si ei 40 de lei, si sa avem grila UPC, eeeeeeeeeeee cum ar fi?

Anonim

Eu nu inteleg ce nu intelegeti. Fiecare alege ce operator vrea sau e posibil tehnic. Nu ii lamuriti voi cu comentarii pe unii si altii sa aleaga ce vreti voi.

De exemplu eu nu pot sa aleg UPC, din cauza ca NU ofera servicii UPC la mine in localitate, care e municipiu principal de judet. UPC sa isi rezolve acoperirea inainte in orasele principale si municipii si apoi sa aiba pretentia de mare operattor national. Orasul meu e in primele 30 in Romania ca numar de locuitori si nu are UPC. Deci. cum rezolvam ?

The Trance Guy

Salut.Tin sa preciez tipului care a comentat despre reteaua UPC si acoperirea acestuia.Recomand sa sunati la ei (UPC,RDS) in cazul in care vedeti cutiile lor in oras(sat,localitati).Eu anul trecut am "descoperit" ca aveam RDS in zona dar nu vedeam pe nimeni sa zica ca are abonamente la ei,asa ca daca vedeti cutii de la RDS sau UPC sa sunati la ei si sa ii intrebati daca reteaua este in functiune.

Anonim

Baieti stati calmi , poate se supara tehnicul de la DIGI si introduc 4-5 canale noi sa nu mai plecati voi nicaieri !!!

Anonim

@The Trance Guy, multumesc, am sunat la Bucuresti, au spus ca nu sunt prezenti in judetul meu si nu stiu cand vor ajunge, dar ca depun toate eforturile sa ajunga in viitor...

Anonim

Confirm la Braila. Din pacate uneori cand cei de la UPC introduc canale noi pe care as putea sa le vad (am pachetul MAXPAK acum) nu toate televizoarele vad automat. Concret doar pe doua vad, pe celelalte doua spune ca n-am dreptul sa le vad. Si mereu se rezolva cu un telefon la UPC unde trebuie sa scot CI+ din TV apoi cardul sa le transmit seria, etc, etc. pana activeaza pentru toate cardurile. Cam ciudat... si nu e chestie de lipsa de rabdare. Odata am asteptat o saptamana si tot nu s-a rezolvat de la sine.

Anonim

Cand va introduce si digi canale noi?? Ei sunt buni doar sa ne minta si sa ne ceara bani lunar pe facturi.
La upc e mult mai bine din toate punctele de vedere. Cand expira intelgerea cu rds, ma duc teava la ei si ma abonez

Anonim

Ce legatura are articolul asta cu RCS ? Legat de alegerea ta, drum bun si cale batuta, nu scrie in contractul cu RCS RDS ca trebuie sa iti introduca canale noi periodic. Ce atata tam-tam, nu va convine ceva de la un furnizor de servicii, renunti la serviciile lui si gata, nu te plangi offtopic pe forumuri ca bunica de reumatism.

Anonim

lasa ca nici telekom nu mai are loc pe satelit

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile