sâmbătă, 22 noiembrie 2014

UPC oferă Playstation 3, tablete si televizoare, de Black Friday

UPC oferă Playstation 3, tablete si televizoare, de Black Friday:

- LED TV Samsung 32H4000
- Tableta E-Boda Revo
- Consola de jocuri Playstation 3

Perioada promotiei este pana pe 23 noiembrie 2014, in limita stocurilor disponibile.

* In locul televizorului, poti alege un alt produs echivalent din magazinele Altex sau MediaGalaxy, in valoare de maxim 1000 lei (TVA inclus).

Daca doresti sa cumperi un produs ce depaseste aceasta valoare, va fi necesara achitarea diferentei.
Ofertele sunt valabile doar pentru clienti noi, cu contract pe 24 luni, in urma comenzilor facute online sau prin apel la numarul 0311 001 001.

Tableta Eboda si consola SONY PlayStation®3 incluse in promotie se pot ridica din magazinele UPC, dupa incheierea contractului, instalarea serviciilor UPC si plata unui avans in valoare de 100 de lei (TVA inclus), suma ce va fi rambursata in facturile urmatoare. Consola SONY PlayStation®3 se poate ridica din magazinele UPC incepand cu data de 28 nov 2014.

Televizorul Samsung se poate ridica din magazinele Altex sau MediaGalaxy, dupa incheierea contractului, instalarea serviciilor si plata unui avans intr-unul din magazinele UPC, in valoare de 100 de lei (TVA inclus), suma ce va fi rambursata in facturile urmatoare.

Serviciul de telefonie din pachet ofera apeluri nelimitate pe fix in Romania si catre Europa, SUA, Canada si Israel si apeluri nelimitate pe mobil catre SUA, Canada si Israel.

Oferta este valabila in limita stocului disponibil, pentru comenzi online, trimise in perioada 21-23 noiembrie 2014. Detalii complete privind caracteristicile serviciilor sunt disponibile pe www.upc.ro.


8 comentarii despre subiectul „UPC oferă Playstation 3, tablete si televizoare, de Black Friday”:
Anonim

Stiu pe cineva care era disperat sa isi ia Play Station-ul de la Upc. S-a dus la ei de la prima ora...:))))

Unknown

Oferta asta de la UPC e asemanatoare cu cea a Rds-ului din primavara, doar ca mult mai avantajoasa.
Practic la UPC ti le da cadou..

BODO

in pretul abonamentului aluia este inclus si rata la tv pe 24 de luni, iar daca iei in calcul ca modelul ledtv-ului din promotie este din gama 2012 cu HD (fara FullHD) poti considera ca ti-ai luat o teapa de nota 10 pe 2 ani cu ocazia sarbatorilor de iarna. Indirect ajungi sa platesti dupa 2 ani un tv din 2012 pana-n 2016 la pret mai mare chiar decat unul din gama 2013-2014 luat din magazn cu rata pe 12-24 luni

Anonim

Bla bla bla...

SANDU

Da' 2011 ce are daca-i model dinala la LEDTV? Dau o vechitura produsa acum 3 ani si te obliga sa ramai la ei 24 de luni. Intrebbati ce LEDTV da RCS&RDS la promotie, din gama carui an, la ce pret abonamentul si va ve-ti convinge de teapa verzei albastre

Anonim

@SANDU
Dar uita-te tu la erdeesh la Liga1. Sau muta-te dupa ce ai luat teapa, pardon televizorul ala meserias de la ei.

SANDU

N-am luat nimci cezarica Anonim 5 decembrie 2014, 13:37 , m-am uitat in oferta lor si cand am vazut rezolutia la display si modelu tv-ului LED dat de UPC mi-am dat seama ca-i teapa, nici macar nu-i FullHD. Referitor la Liga 1 nu le am cu fotbalu si fix undeva ma doare daca transmite sau nu RCS-RDS acest program... la fel si cu aberatiile americane Discovery

Anonim

Eu ma multumesc si cu HD 720p. Oricum, ma uit doar la canale SD.
Deci PENTRU MINE nu e teapa.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile