vineri, 21 noiembrie 2014

UPC: Pachetele Bollywood si Filmbox, gratuite până pe 6 ianuarie 2014

Până pe 6 ianuarie 2015, pachetele Filmbox si Bollywood se pot receptiona gratuit de catre abonatii UPC, conform unui raspuns oferit de companie pe pagina de Facebook oficiala.

Conform UPC, pachetul Bollywood contine televiziunile Bollywood TV Film, Bollywood Clasic si Bollywood TV si costa 5 lei/ lunar:

- Bollywood TV Film difuzeaza cele mai de succes filme din industria indiana, din toate genurile: actiune, dragoste, comedie, arta. Postul va difuza peste 3000 de titluri de filme noi pe an (produse intre 2000 si 2011), dintre care la 25% dintre filme participand si actori internationali: Ben Kingsley, Sylvester Stalone etc.

- Bollywood Clasic este postul TV care rememoreaza succesele cinematografice indiene, unele de succes chiar si in Romania anilor '70-'80. Se difuzeaza peste 2500 de filme clasice pe an (produse din 1950 pana in 1999) cu cei mai buni actori indieni din toate timpurile: Raj Kapoor, Dev Anand, Dilip Kumar, Amitabh Bachchan, Rajesh Khana, Nargis, Rekha, Hema Malini.

- Bollywood TV aduce cel mai proaspat aer din industria de enterteinment indiana: seriale TV de succes dramatice, comedii, de dragoste, cea mai buna muzica, show-uri exceptinale, jurnale de calatorii, documentare - totul in cele mai vii culori,

Pachetul Filmbox costa 10 lei lunar si contine FilmBox Family, FilmBox Plus, FilmBox HD/SD si FilmBox Extra:

- FilmBox Family este un canal de filme pentru intreaga familie ce include: productii populare pentru copii si adolescenti, desene animate, comedii amuzante, seriale si filme pentru toata familia.

- FilmBox Plus este un canal de baza de filme comerciale in stil Hollywood ce include: filme semnate de regizori cunoscuti, seriale si miniseriale populare la nivel international, precum si filme cu bugete mari.

- FilmBox HD este primul canal de filme in format HD (1080i) lansat in Europa Centrala si de Est. Canalul prezinta filme de Box Office la cea mai inalta calitate a imaginii si sunetului.

- FilmBox SD este varianta Standard Definition a canalului FilmBox HD, pentru clientii care nu au mediabox HD sau DVR-HD.

- FilmBox Extra este canal de filme si seriale TV dedicate unui public foarte larg, pentru toate genurile: drama, actiune, comedie.


8 comentarii despre subiectul „UPC: Pachetele Bollywood si Filmbox, gratuite până pe 6 ianuarie 2014”:
Anonim

/:) ce-i atata bucurie cu ele? aia care le platesc, au discount la factura?

Anonim

E bucurie pentru cei care nu le platesc si le vad si ei. Tu care le platesti, asta e, poti sa te oftici in continuare.

Anonim

Păi ambele sunt nişte pachete de 2 bani.

Anonim

Corect !!! De fapt spus prea mult si aia 2 banuti!!!

Anonim

Cand e dreptate ''e'' Asta este pachete foarte ''slabe''

Anonim

pe focussat ? le platim separat o rusine din partea lor

Anonim

La UPC IPTV.

Anonim

E balamunc la upc weekendul asta am auzit. Au bagat niste oferte de black friday super avantajoase.
Pacat ca nu sunt si eu la eii :(. Dar pentru cine e interesat, cam din astea poti sa alegi : http://blackfriday.upc.ro/

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile