luni, 22 decembrie 2014

Acasă Gold se orientează către seriale americane de succes

Din 2015, Acasa Gold se repozitioneaza si devine o televiziune pentru iubitorii de seriale, inclusiv internationale. Oferta de seriale este una vasta, cuprinzand toate genurile, pentru toate categoriile de public: femei sau barbati, familii, tineri sau bunici. Acasa Gold va aduce in casele telespectatorilor cele mai iubite seriale ale ultimilor ani atat romanesti, cat si internationale, de comedie, actiune, familie sau romantice.

Anul viitor va aduce in prime time, de la ora 20:30, seriale de top care de-a lungul timpului au creat dependenta. De la comedie la drama sau thriller, seriale politiste, romantice sau medicale, toate se vor vedea incepand cu 2015, la Acasa Gold. In grila se gasesc seriale care au facut furori in randul tinerilor si nu numai, precum Gossip girl in care este urmarita indeaproape viata unor tineri bogati din New York, comedia Drop dead diva, dramele pline de mister si emotie care au cucerit o lume intreaga - Pretty little liars, Party of five sau One tree hill, Hawthorne – serialul medical care a demonstrat ca orice pacient are nevoie de un erou sau comedia cu accente thriller, Franklin&Bash.

Si cele mai apreciate sitcomuri vor fi in 2015 in grila Acasa Gold, incepand cu ora 21:30. Comedia The Middle care cu siguranta va starni hohote de ras, Big Bang Theory – serialul care a schimbat perceptia asupra fizicienilor in cel mai amuzant mod, Seinfeld – unul dintre cele mai iubite seriale TV ale tuturor timpurilor, The Nanny, Modern Family sau Entourage – trei dintre cele mai savuroase comedii care au adus in fata televizoarelor milioane de oameni din intreaga lume.

Serile perfecte ale iubitorilor de seriale vor continua de la ora 22:30 cu titluri precum: Vampire Diaries – thriller-ul care a devenit la scurt timp dupa lansare un adevarat fenomen in randul tinerilor, Nikita – serialul de actiune a carui poveste a tinut milioane de oameni in fata televizoarelor ani la rand, The Closer, The Big C, Southland sau Breaking Bad – drame ce cu siguranta vor tine in suspans telespectatorii sau Shameless – o comedie plina de situatii limita neasteptate de care personajele reusesc sa treaca chiar si atunci cand nu mai au nicio speranta.

Pe langa seriale devenite celebre la nivel mondial, anul viitor vom putea urmari pe Acasa Gold, de la ora 19:30 si 23:30, cele mai iubite seriale romanesti precum Aniela, Iubire si onoare, Daria, iubirea mea si Ingerasii.

Vinerea si duminica de la 22:30 adolescentii vor fi rasplatiti cu productii marca MTV. Pe ei ii asteapta Disaster date, My super sweet 16, Boiling points, X-effect si multe altele, mai anunta televiziunea Acasa Tv.


17 comentarii despre subiectul „Acasă Gold se orientează către seriale americane de succes”:
Anonim

pai ii trebuie si un nou nume in loc de acasa gold , ca de exzemplu : TV Gold , sau Pro Cinema 2 , sau Pro Cinema Gold .

Anonim

Ce ghiveci a ieșit... Breaking Bad lângă telenovele românești Daria, Îngerașii...

Anonim

Mai exista cineva care se uita la TV cu programare? Duminica la 10 jumate sa fiu acasa ca incepe Breaking Bad sau Lost ? UN media player de 300 ron si un abonament la net, atat e nevoie. Televiziunile chiar nu vor sa evolueze.

Anonim

Da prietene, atata timp cat exista si inca mai functioneaza pirateria. Dar cum trendul este sa se puna zabrele la aceasta practica (vezi inchiderea Piratebay) numai dureaza mult si vom fi nevoiti sa platim toti pentru filmele, serialele si jocurile pe care acum le luam gratis.

cristi7

Cel putin un sfert din romani nu au acces la internet, iar jumatate au acces, dar nu il prea folosesc decat pentru Facebook si alte chestii mai putin inspirate. Asadar, inca vreo 5-10 ani televiziunea va fi rege pentru jumatate din romani, mai ales in privinta filmelor si serialelor.

Anonim

INternetul nu VA FI NICIODATA SUB LEGE, oricat de mult ar vrea guvernul/companiile sa il controleze. Pirate bay nu e unicul, la 2 zile de la inchidere, au aparut inca 5. Cu cat vor ingradi utilizatorii, cu atat vor riposta cu metode alternative.

Anonim

Internetul nu poate fi ingradit cu adevarat, insa utlizatorii pot sa fie ingraditi prin lege. Niste amenzi usturatoare pentru downloaduri ilegale si se linistesc instant obiceiurile. Insa aceasta nu se va intampla in curand, dar sigur peste 10 - 15 ani va fi o metoda aplicata pe scara larga. Dar cred ca ar trebui sa revenim la subiect, ca au deraiat discutiile. Aici e vorba despre Acasa Gold.

Anonim

daca pirateria ar fi scoasa sau ar disparea multi ar aprecia mai mult tv . :)

Anonim

din ce am vazut intr-un promo acasa gold va fi numit GOLD si se va intampla din 1 ianuarie 2015
pe port.ro aflati ce va fi intre 1-4 ianuarie pe GOLD

Anonim

sau mai bine acsa gold sa il transforme intrun canal tv de desene animate romanesc ca de asta nare Pro tv , de sport are SPORTRO au , PROCINEMA de filme artistice si seriale este , ACASATV pentru femei este , PRO TV de diverse este , PRO NEWS de stiri este ( recomand sal bage si pe cablu tv ) , MTVmuzic Ro este ( sau sa faca altul PRO MUZIC ) , si le lipseste unu de desene animate care sa se numeasca PRO KIDS su PRO JUNIOR , si asa ar avia tot tacamu cu de toate pentru toti ( ar fi super fain ) . :)

Anonim

sau inca un canal tv gen PRO TV , dar care sa se numeasca PRO 8 , sau PRO TV 2 .

Anonim

In loc sa bage filme slabe, la care nimeni nu se va uita, mai bine ar investi intr-o televiziune de stiri, gen: ProNews si ar copia Antena3, iar prin asta ar ajunge in top 4, depasind turcalaii:))))

George

Acasa Gold devine GOLD.

Vali

si cand se face transformarea din Acasa Gold in GOLD ?

Cristy

vrem acasa Gold HD !

Anonim

Poate vrei TU Acasa Gold HD, eu nu vreau.

Anonim

daca acasa gold ziceti ca l-ati schimbat pentru toate genurile atunci ar trebui sa bagati si cate o telenovela veche ca multi vor telenovelele vechi de la acasa tv

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile