vineri, 19 decembrie 2014

Bitdefender Total Security 2015 - Licență gratuită 1 an

Daca doriti gratuit licenta pentru 1 an ( 6 luni cu prelungire ulterioara inca 6 luni, daca l-ati pastrat instalat in PC ) a celei mai scumpe versiuni de antivirus Bitdefender, revista Chip Germania ofera astazi si in urmatoarele câteva zile aceasta posibilitate.

1. Dati click AICI, introduceti emailul dvs si codul captcha in scurt timp veti primi un email cu cheia de activare pentru 6 luni, valabila 30 zile pentru activare.

In februarie 2015, licenta va fi prelungita pentru valabilitate totala de 12 luni, conform emailului primit de la revista Chip. De asemenea, respectivul email va contine si linkul de download al instalatorului.

2. Descarcati instalerul din respectivul link si rulati-l. Va porni instalarea. Daca aveti un alt antivirus, chiar de la Bitdefender, instalerul va solicita dezinstalarea acestuia si un restart, dupa care va continua instalarea propriu-zisa. Acel instalator este in limba germana. Daca doriti in engleza, dati click AICI si introduceti adresa dvs. de email si veti primi linkuri de descarcare a instalatorului in limba engleza.

3. Dupa instalare, apasati pe Get started in acelasi instalator si introduceti cu copy-paste cheia primita in email. Antivirus va fi activat. Succes !


7 comentarii despre subiectul „Bitdefender Total Security 2015 - Licență gratuită 1 an”:
GABI

am avut inainte botdefender free l-am instalat pe acesta, l-am activat pentru 180 zile cu licenta si cand pornesc orice browser imi incarca site-ul cu tot felu de aprobari de certificate, ba mai mult chiar daca le dau accept acelasi certificat cere mereu aprobare. mi se pare o porcarie si este si enervant pe deasupra sa navighezi pe net si sa te bata la cap cu zeci de certificari ale site-urilor

s0rin

De peste 1 an de zile nu mai folosesc nici un antivirus. Mai scanez din când în când cu Bitdefender QuickScan On-line. Atâta timp cât nu accesezi site-uri adult, warez sau link-uri primite de la necunoscuţi riscul de infectare se reduce la minim. Dacă aveţi dubii în privinţa oricărui executabil folosiţi cu încredere virustotal.com. Dacă aveţi nevoie de aplicaţii office şi nu aveţi bani pentru MicrosoftOffice nu căutaţi versiuni piratate (virusate cel mai probabil), folosiţi Open Office (e gratuit). Şi sfaturile pot continua...

Anonim

BitDefender 2015 nu mai are "activitate retea". Practic nu mai poti vedea ce programe sunt contectate la net sau au porturi deschise. Trebuie sa folosesti netstat din linia de comanda a windows.
In schimb au rezolvat problema cu ghost traffic. Anume dupa ce inchideai niste programe ele continuau sa faca trafic pana se ajungea la viteza cu care erai conectat la net si-ti reducea tie viteza utila.
Oricum constat ca fiecare versiune parca e facuta pentru oameni din ce in ce mai prosti. Daca primele versiuni pareau a fi facute pentru profesionisti IT care stiau ce e ala un port, TCP sau UDP, acum parca-i facut pentru prosti. Abia dupa mare scandal au reintrodus optiunea Paranoid Mode pe care o scosese si pe-aia. Apoi au facut un compromis au avut versiunea basic si advanced. Acum totul e un mare basic...

Exista o vorba: Daca faci un soft pe care sa-l poata utiliza orice prost atunci doar acestia vor dori sa-l cumpere. Acum d.p.d.v comercial s-ar putea sa fie un lucru profitabil avand in vedere ca nr. de prosti pe m2 este din ce in ce mai mare.

Anonim

Multumim pentru licenta, tocmai imi expirase. Un antivirus extraordinar, cel mai bun de pe piata ! Pentru GABI, mie nu imi apare ce spui tu. Probabil folosesti un sistem de operare si software invechite, neactualizate la zi. Asa apare si pe Linux si fara antivirus, daca nu e actualizat. Ai certificate foarte vechi la sistemul tau de operare si la browserele utilizate. Antivirusul e silent, nici nu stii ca e in bara, doar cand exista riscuri iti apare avertizare si te protejeaza. Mie NU mi-a aparut niciodata ce spui tu. Si nu inteleg de ce cand vi se ofera ceva gratuit, comentati impotriva. Asa-i romanul, e inertie sau lucrati la concurenta, ceea ce nu prea cred... Si nu mai dati sfaturi oamenilor sa nu instaleze antivirus, e cel mai prost sfat in afara de cazul in care vrei sa ajuti hackerii sau tii PC-ul doar sa te distrezi, fara niciun fel de date importante sau care prezinta pericol in caz ca ar fi aflate.

Anonim

Eu am comentat pentru ca platesc. Si daca platesc am pretentii. Intr-adevar e suficient un singur site infectat si pierderile sunt cu mult mai mari decat costa un antivirus sau firewall. Riscul e prea mare fara, cu toate dezavantajele Acum daca ai o rasnita de computer normal sa te incetineasca. Iar GABI poate e vreo setare ceea ce iti apare tie. Poate ai dat pe nivel de securitate agresiv si de aceea se intampla ce zici. Mie nu mi-a aparut niciodata ce zici tu si am de prin 2009 bitdefender.

GABI

SALUT! Pentru ultimii 2 anonimi, sistemul de operare folosit de mine este Windows 7 Home cu licenta activa legala, sistemul este vechi de 2 ani de zile, un banal dual core cu 3 gb ram fara cine stie ce pretentii de gaming ca nu le am cu asa ceva iar certificatele mi-au aparut pe site-uri ca tocmai.ro sau olx.ro. Pur si simplu am instalat acel antivirus cum mi s-a spus in articol, l-am activat cu cheia primita in mail totul era OK pana-n clipa in care am pornit un browser, apoi 2 (IE SI Mozilla) si cum scriam un site apare sa aprob N certificate. Am zis ca am bateria din BIOS expirata si nu mai tine timpul si aia a picat sistemul avea ora si data corecta. Mi-a pus capac acest antivirus cand am scris google.ro si ... aprobati certificatul?.... acum l-am dezinstalat si am bagat versiune free, la navigat pe net si ce folosesc eu ma coplic la versiunile superioare si... macar de-ar fi bune

Anonim

Confirm si eu ca functioneaza perfect si mult mai bine decat vechea varianta. Pentru Gabi, gandeste-te si tu logic, daca la toata lumea merge si la tine nu, unde crezi ca e problema ? La antivirus sau la browserele web pe care le folosesti? Ideea e ca nu te obliga nimeni sa folosesti acest antivirus, poti cumpara altul sau instala un altul gratuit. Insa am verificat, chiar acum a intrat pe OLX si Mercador cu IE, Moziila si Chrome si nu am primit nicio eroare. Esti sigur ca ai data calendaristica si anul corect setate la sistemul de operare si ca ai CELE MAI NOI VERSIUNI de browsere web instalate ?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile