sâmbătă, 13 decembrie 2014

Digi Tv a adaugat în grilă televiziunile RTL Klub HD, RTL II, Sorozat+ și Muzsika Tv

Digi TV ( serviciile DTH - televiziunea prin satelit a RCS-RDS ) a adaugat in grila pentru România si Ungaria canalale RTL Klub HD, RTL II, Sorozat+ si Muzsika Tv.

Aceste televiziuni sunt receptionate de catre abonatii Digi Tv Romania care au achizitionat pachetul Extra 2 si sunt asadar dedicate in special vorbitorilor de limba maghiară.


Canalale mentionate nu ocupă bandă suplimentară prin satelit de pe frecventele Digi Tv, fiind preluate prin simulcrypt ( criptare multiplă ) de pe transpondere UPC Direct, pe care erau deja transmise ( două frecvente utilizate si de Focus Sat Romania: 12111 Vertical SR 28000 FEC 7/8  DVB-S / QPSK si 12024 Vertical SR 30000 FEC 3/4 DVB-S2 / 8PSK).

O parte din aceste canale (posibil Sorozat+ si/sau RTL II ) au fost introduse si in grila de televiziune digitala prin cablu a RCS-RDS, dar numai in anumite regiuni ale României, în care aceste televiziuni prezintă un mai mare interes.


30 de comentarii despre subiectul „Digi Tv a adaugat în grilă televiziunile RTL Klub HD, RTL II, Sorozat+ și Muzsika Tv”:
Anonim

Uite asa s-a rusificat Republica Moldova si asa o sa se maghiarizeze Ardealul.

In schimb cu toate ca Moldova 1 trebuie obligatoriu retransmis de cablisti marii operatori de cablu nu o fac. Legea se pare ca este optionala in Romania.

Anonim

sorozat+ a fost introdus si in grila de baza de pe cablu digital! Cat despre PrimaTV, Moldova 1 posturi must carry nu se aude nimic, probabil citez "nu exista spatiu"!

Anonim

Ba da. Moldova 1 e in pachetul unde se afla si OtV. Acolo si apartine.

Anonim

cind introduce si canalele cinemax hd axn hd ci ?

Anonim

Must carry se aplica numai la cablu TV.
Dar totusi as vrea sa vad MaxPak HD ... Pe cablu sa nu-mi spuna RCS ca nu exosta spatiu ...

Anonim

anonim 05:36 esti de la noua dreapta? vorbesti sa te afli in vorba

Anonim

Exista spatiu pe cablu, daca mai elimina din canalele analogice. Dar cum din pacate mai mult de jumatate din Romania inca foloseste televizoare analogice, nu prea au ce face, Din partea mea, ar putea sa scoata toate canalele analogice. In loc de 60 de canale analogice ar introduce sute digitale, inclusiv HD. Si asa sunt dublate in afara de programele locale. Ar putea sa dea receptoare digitale la cei care inca mai au televizoare analogice, adica la cei care folosesc inca o tehnologie inventata acum peste 50 de ani.

Bodo

am fost zilele trecute inr-o comuna si era o babuta care avea elcrom, chiar sunt curios cum conectezi un decodor digital la un astfel de aparat :))

Anonim

Simplu, prin iesirea RF de la receiver.

Anonim

Nu e o noutate ca RDS are relatii bune cu grupul RTL, deci s-au inteles si pentru restul canalelor din acel grup si asa au intrat pe Digi atat in Ungaria cat si Romania, pe DTH nu ocupa spatiu in plus pentru ca sunt preluate iar pe cablu s-au introdus doar 2 (RTL II si Sorozat+) dar numai in cateva regiuni asa ca nu are rost ca unii sa faca din nou circ cand se introduc canale pentru minoritati, daca era vorba despre unul cu manele probabil majoritatea erau in extaz deja.:) Primul care a postat din pacate vorbeste putin aiurea si pe langa subiect, se gasesc intotdeauna din astia cu conceptii invechite, Moldova 1 nu a fost introdus nicaieri deci legea must carry nu a fost respectata de nici un cablist (E introdus la Nextgen dar de peste o luna e ecran negru).

Anonim

Ramane sa introduca FILM+2 pe DTH inca, dar sa si pastreze toate posturile Grupului RTL si dupa 1 ianuarie 2015,deoarece am auzit ca Grupul german RTL a renuntat la licenta celor 7 posturi RTL pentru Romania,sa speram ca vom avea si dupa 1 ianuarie 2015 aceste canale in Romania.

Anonim

Se muta licentele si atat (sunt o gramada de alte posturi care au procedat asa), inainte erau licentiate in Romania sa nu plateasca anumite taxe (avantaj in Romania). Se muta la Luxemburg sa economiseasca si mai mult ca doar acolo opereaza RTL. Nu va afecta grila altfel nu s-ar fi inteles si pentru restul canalelor, pe baza acestei idei ar trebui sa zboare si din grila din Ungaria, nu? :D

Anonim

cica ar intra si amc + film box in perioada urmatoare

Anonim

PENTRU TOTI MICROBISTII....In cele din urma vom avea si pe rcs meciuri care sunt transmise in Romania

Anonim

Sa inteleg ca va fi liga 1 pe RCS-RDS? Dar TCM 24/24,cat despre Filmbox e bine venit mai ales ca va fi inbunatatit de la 1 ianuarie 2015,probabil va fi un pachet separat cu toate cele 5 canale (FILMBOX,FILMBOX PLUS,FILMBOX EXTRA, FILMBOX FAMILY,si FILMBOX HD(cel din urma si pentru clienti care au decodoare SD mai ales ca programele difera la cele 2 posturi.Ar fi frumos sa avem aceste canale in pachetul de baza,100% ar fi operatorul de cablu nr:1 din Romania cu aceste posturi in lista de programe a pachetului de baza la un pret accesibil....

Anonim

Da cand vor introduce AMC si film box stie cineva??????????

Anonim

digi, o sa introduca si canalele discovery ... o sa fie numarul 1 in Romania, ups..si fara ele tot numarul 1 este

Anonim

Da ? Nu stiam. Cum ma abonez la UPC, numarul 1 ? Sunt in Targu-Jiu. Doresc internet de mare viteza si televiziune prin cablu.

Anonim

nai cum
upc e inexistent in orasul tau ca internet si tvcablu la fel ca in multe alte orase din tara din pacate

Anonim

cand intra amc pe digital la rds si din ce data intra

Anonim

Pachetul Filmbox nu se imbunatateste din ianuarie, singurul care se redenumeste este Filmbox Extra care se va numi Filmbox Premium si e posbil sa dea si filme mai noi. In pachetul de baza singurul care poate intra este Filmbox, restul sunt oferite cam peste tot in pachete superioare sau pachete extra. :) Asta ca intra Look, AMC sau mai stiu eu ce sunt doar niste zvonuri deocamdata lansata de unii sau altii.

Anonim

Surse sigure un link mai exact unde scrie despre introducerea posturilor Filmbox,sau reintroducerea canalelor Discovery la RCS-RDS? SAU SUNT SI ACESTEA DOAR ZVONURI ?NUMAI SA NU DISPARA ANUL VIITOR SI CANALELE EUROSPORT MAI ALES CA APARTIN DE DISCOVERY ACUM.

Anonim

Stai linistit, ti-a mai explicat cineva mai sus, sunt copii care nu au ce face si scriu comentarii pe la articolele de pe siteuri si forumuri... Sunt sanse 0,001% sa intre Discovery la RCS in perioada imediat urmatoare. :)

Anonim

intrebare: pe cand un canal 3d la digi?

Unknown

In curand....

Anonim

Nu cred ca stie cineva, nici chiar RCS nu stie... Oricum, nu prea exista continut 3D. Cu exceptia catorva zeci de filme si documentare, care sunt in general noi si foarte scumpe, nu stiu ce ar putea difuza. Poate sa preia niste canale existente pe satelit care redau la nesfarsit aceleasi emisiuni repetate la cateva zile, dar asta poti sa faci si tu, exista necriptate prin satelit.

Cosmin07

Noi nu avem nici tvr hd p satelit si asteptam 3d :( ce naiba

Anonim

Care noi ? Tu si ai tai poate, eu am TVR HD prin satelit fara abonament suplimentar. Au cartele de vanzare cu 60 lei, fara abonament suplimentar, active pe viata ( sau pana schimba sistemul de codare ). Se pot cumpara de la diverse magazine, de exemplu de aici:

http://www.tehnicb.ro/receptoare_satelit.htm

Anonim

hohoho amc e in grila rds asta da surpriza sper sa introducaa si filmboxul

Rares

Anonim, cine crezi ca pune botul la vrajeala ta ca ar fi intrat AMC la RCS ?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile