miercuri, 24 decembrie 2014

Fix & Foxi, o nouă televiziune dedicată copiilor

Fix & Foxi este o televiziune pentru copii și familie, care a fost lansată de catre compania germană Your Family Entertainment, pe 1 decembrie 2014, în locul televiziunii YFE.

Lansarea canalului urmează achiziției de catre YFE, in vara anului 2014, a drepturilor pentru franciza popularelor cărți de benzi desenate cu același nume, ale lui Rolf Kauka, ce au fost publicate international, inclusiv în Argentina, Brazilia, Mexic sau China.

Președintele YFE Stefan Piech a declarat că lansarea canalului a fost "un vis care a devenit realitate" și a descris Fix & Foxi ca unul dintre puținele branduri pentru copii care "functioneaza la nivel global".

"Fix & Foxi este un brand popular, care a fost cunoscut de trei generații, iar acum are propriul său canal tv, care va fi apreciat de către copii și întreaga familie", a spus Paul Robinson , vice-presedinte executiv al YFE Internațional.

Canalul Fix & Foxi difuzeaza programe 24 ore pe zi si este preluat de peste 130 de rețele de cablu sau satelit ( de exemplu de catre KabelKiosk, prin satelitul Eutelsat 9 grade est).

In Romania este transmis de catre Telekom Tv ( DTH si tv prin protocol IP ).

Programele difuzate reprezintă un mix de divertisment pentru copii și conținut educațional, axate pe aventurile a două vulpi, personajele Fix și Foxi, dar si pe alte seriale de animatie, cu personaje indragite de cei mici ( Lupo, Lupinchen, Oma Eusebia, Onkel Fax, Professor Knox, Zauberstein, Familie Peppercorn sau Makiki ).


Niciun comentariu despre subiectul „Fix & Foxi, o nouă televiziune dedicată copiilor”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile