marți, 23 decembrie 2014

Înlocuiri de canale în grilele AKTA de cablu tv analogic și digital

Digital Cable Systems SA a anuntat că grilele de programe AKTA vor surveni urmatoarele modificari:

- Discovery Channel va fi inlocuit cu Travel Channel, atat in AKTA Digital Start, cat si in grila AKTA Cablu; Travel Channel, cel mai cunoscut canal de calatorie, ofera sfaturi practice pentru alegerea şi planificarea vacantelor, dar le permite telespectatorilor şi sa se relaxeze, urmarind de la distanta experiente din locuri fascinante, in compania prezentatorilor dedicati din toata lumea.

- Animal Planet va fi inlocuit cu FilmBox Plus, atat in AKTA Digital Start, cat si in grila AKTA Cablu; FilmBox Plus va aduce pe micile ecrane cei mai buni actori in roluri de exceptie in cele mai populare filme hollywoodiene, seriale, comedii, drame emotionante si filme de actiune.

- TLC va fi inlocuit cu Fine Living Channel, in AKTA Digital Start si cu Viasat in grila AKTA Cablu; Fine Living Channel ofera un spectru larg de programe, imbinate in cinci mari teme: locuinta/ amenajari, bucatarie, calatorie, stil şi viata sanatoasa.

- Discovery World, Discovery Science si Investigation vor fi inlocuite, in cadrul pachetului AKTA Digital Evolution, cu CBS Reality, Crime & Investigation Network si Outdoor Channel; CBS Reality este un canal dedicat programelor explozive, neprevazute si extraordinare, inspirate din viata reala. Canalul ofera o incursiune unica in viata oamenilor, printr-o combinatie excelenta de documentare de calitate si seriale de lunga durata; Crime & Investigation Network investigheaza colturile intunecate ale vietii si deschide usile laboratoarelor de criminalistica, ale salilor de judecata si arhivele politiei. Outdoor Channel este programul ideal pentru pasionatii de activitati in natura: calatorii, vanatoare, pescuit, gatit si nu numai.

- Eurosport 1 va fi inlocuit atat in grila AKTA Digital Start, cat si in grila AKTA Cablu, cu Auto Motor & Sport

- Eurosport 2 va fi inlocuit cu Extreme Sports in AKTA Digital Start si cu Dolce Sport 2 in grila AKTA Cablu.

Auto Motor & Sport, Extreme Sports si Dolce Sport 2, printre cele mai populare canale de sport ale momentului, vor aduce in casele dumneavoastra cele mai importante competitii sportive, dar si emisiuni de profil dedicate iubitorilor de sporturi extreme: snowboard, montanbike, skateboard, freeski, surf, kayak si BMX.


27 de comentarii despre subiectul „Înlocuiri de canale în grilele AKTA de cablu tv analogic și digital”:
dintre-noutati blog - manChi TV - incerc dulciuri scump vs ieftin taste test review

Păi și pe alea le-au scos de tot? Dacă da, își vor pierde mulți clienți dacă ei nu dețin monopol în acele zone!

Anonim

discoveri deja l-au scos

Bogdan

:)) ups ... cand spuneau aia de la RCS&RDS ca programele Discovery sunt niste aberatii scumpe cu documentare de 2 lei si publicitate fara numar ca la manelisti, toata lumea-i injura, se facuse si petitie online cu "vrem Discovery inapoi" :))... ma bucur ca si cei de la AKTA si-au dat seama de "magaria" alora de la Discovery. Se pare ca cei de la UPC se vor alege cu 2 mai tzepe... programele Doscovery si Programele LookTV =)) ... sa vezi circ pe urma :)) cand or sa scoata si RCS&RDS programele Eurosport care, se pare, apartin de Discovery :)) ... cred ca singurul lucru care-i mai retin sa nu le scoata o fi vreo foaie numita Contract :)) . Cum sa tii in grila de programe astfel de aberatii de programe de genu Discovery si LookTV???... ba mai mult sa mai scumpesti si abonamentul de baza mintind oamenii la telefon ca "s-a bagat taxa pe stalp" sau "vrea protv-ul bani pe programele lor" :)) ... ACUM CINE SUNT MINCINOSII?????????

Anonim

Bogdane daca pt tine discovery este o aberatie inseamna ca tu esti un mare consumator de taraf tv.

Anonim

Bogdan tu esti cumva manelist????eu sunt frate si ptr. discovery am mai facut abonament la alta firma dth dar eu cred catu stai la munte sau esti cioban tu ai citit ce ai scris sau ai baut tuica de pruna si te-ai ametit post ca discovery nu exista cati fani are dicovery nu are hbo frate te invit la un ceai in oras sa vezi ca sunt blocuri

Anonim

Nu poti face comparatie intre HBO si Discovery.

Anonim

Dupa parerea mea introducerea Dolce Sport 2...pregateste vanzarea Akta catre Telekom!

BOGDAN

nu le am cu aberatiile alea de manele, era o vorba si o mare porcarie lansata pe net cu aberatia aia de petitie online "vrem Discovery inapoi" si... a disparut si de la AKTA :))... de bun ce este. Acum fie vorba m-am uitat la programele astora de la Digi cu documentarele si sunt ... chiar mai bune decat Discovery, nu mai iau in calcul lipsa reclamelor si calitatea mult mai buna si mai noua a documentarelor lor :)) ... o sa ramaneti legati la gat pentru 24 de luni la UPC cu aberatiile de Discovery si LookTV :)) si pana-n vara va mai mareste cu vreo 2-3 lei abonamentul :)) mintindu-va ca s-a bagat taxa de stalp cand de fapt au bagat 3 lei aia ca macar sa-si acopere cheltuiala cu Liga 1 si LookTV in caz ca nu se aboneaza nici dreaq la ei... si la ce meciuri si abonamente s-au facut :)) nu incarci nici un stadion de la sat

Anonim

ce logica....daca akta a scos discovery , inseamna ca discovery e de carnat...multumi akta ca ne-ai luminat....))))))))

Anonim

au scos si eurosport 1 azi

Anonim

De fapt Dolce Sport 2 era de ceva timp in grila :)

Anonim

Am vazut si eu ca asa au anuntat. Poate nu era peste tot.

Anonim

este adevarat sa bagat amc la rds si va rog sami spuneti daca este adevarat

Anonim

Nu este AMC la RCS, cel putin deocamdata. Erau doar in negocieri, acum vreo luna, dupa cum a specificat AMC pe pagina lor de Facebook.

Sandu

mai ramane sa dispara Discovery si de la Telekom :))))) ... de bune ce sunt aceste canale =)) si mai au si pretentii financiare mari pe principiu 1% se uita si 100% platesc :)) . Cine vrea Discovery si LookTV sa plateasca pachete separate sa vedem atunci cati se mai bat in piept ca Discovery sunt de..... calitate =)))

Anonim

BOMBA DIN VARA ANULUI VIITOR PROGRAMELE DIN GAMA DISCOVERY VOR MAI RAMANE DOAR LA UPC IARDIN 2016 LA FEL SI CU CANALELE EUROSPORT

mariusica

Daca zici tu... Scrie si tu fara CAPS LOCK, ca e greu de citit asa doar cu MAJUSCULE ...

Dinu

:)) scrie cu CAPS LOCK ca sa DESCOPERI CE CITESTI :))

Anonim

E normala miscarea celor de la AKTA.Pai sa ceri bani e simplu, dar cine sunt platitorii.Oameni cu venituri modeste din provincie.Cat priveste calitatea programelor Discoveri e chestie de gust, dar parerea mea este ca prea multa reclama mascata la tot felul de produse fabricate in USA, care sunt cele mai bune din lume,etc.Iar industria de teatru si film din america s-a profilat pe realizarea de documentare, dar unele dintre ele sunt jalnice scenete.Am sa dau si un exemplu: vanatorii de comori, care mereu gasesc diverse obiecte de valoare prin gunoie aruncate in boxe.Pai cate comori avem la boxa de la bloc sau in garaj.......

Anonim

Mi-am introdus si eu digitalul special pentru a urmari eurosport 1 si 2 care fusesera scoase de pe cablu, si ce sa vezi, uite ca le-au scos si de pe digital.Nu mai am nimic de spus, cu adevarat sunt sub orice critica.Daca nu le reintroduc cat mai repede cred ca ma mut la Telekom.

Anonim

Mutati-va fratilor la Telekom ca e bine... foarte bine,mai ales cand o sa platiti serviciile degeaba .... sincer sa fiu eu sunt la akta cablu(am avut si digital) ....akta are o gama variata de canale pe digital... ieri au scos si Universal channel de pe cablu fiind inlocuit cu Paramont...eu ma uitam la discovery si mai ales la eurosport ....dar asta e.... Daca imi scot hystori eu ma mut.

Anonim

Muta-te tu, lasa-ne pe noi, suntem satui de publicitate.

Anonim

Se pare ca nu mai prezinta interes sa mai plateasca la Discovery sau Eurosport pentru o perioada scurta.AKTA se vinde anul acesta la UPC sau Vodafone (mai nou se pare ca si Telekom e interesata).

Anonim

Pai.si.hystori.si.restul.de.programe.de.stiinta,sunt.pline,de.reclame.La.fiecare.10.minute.baga.reclama,am.niste.nervi.pe.ei.de.numa,numa.......

Anonim

Viasat si Nat Geo, cei mai bun , nu dau atatea reclamei. Si Discovery sunt OK , ma intereseaza ID Discovery. Eu sunt pe UPC, Net OK ( 200 mbps, dar merge cu 175 ), tv OK ( am 10 canale HD , aveam inainte 26 , dar nu erau toate interesante astfel ca am renuntat la ele , plus ca unele erau aceleasi ca cele SD dar upscalate la hd), telefon OK , nelimitat pe retele fixe. 83 lei/luna.

Anonim

Daca o tin tot asa cei de la Discovery banuiesc ca or sa se retraga din Romania dupa Universal. Nu poti sa obligi firmele de cablu cu emisiuni de kko sa-ti bage programele in lista comuna cand tu faci audienta zero.

claudiu

Daca sunteți în rețeaua AKTA semnați această petiție: http://www.petitieonline.com/introducerea_canalelor_eurosport_si_eurosport_2_in_grila_akta

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile