marți, 23 decembrie 2014

Liga Campionilor şi Liga Europa 2015 - 2018, integral la Dolce Sport

Dolce Sport a anunțat că va transmite următoarele trei sezoane ale UEFA Champions League şi UEFA Europa League, pe toate cele patru canale ale sale (Dolce Sport 1/HD, Dolce Sport 2/HD, Dolce Sport 3, Dolce Sport 4).

"Telekom Romania Communications a câştigat drepturile exclusive pentru TV, online si aplicaţii mobile ale UEFA Champions League şi ale UEFA Europa League, pentru perioada 2015-2018. Astfel, dintre canalele de televiziune cu plată din România, cele Dolce Sport vor fi singurele care vor difuza cele mai importante competiții fotbalistice intercluburi din Europa", mai precizeaza televiziunea Dolce Sport.

Cele mai mari staruri ale fotbalului mondial vor putea fi văzute, în următoarele 3 sezoane, în meciurile transmise pe toate canalele Dolce Sport (4 canale SD şi două canale HD), dar şi prin platforma Telekom TV Web & Mobile. Drepturile includ difuzarea tuturor meciurilor, inclusiv UEFA Super Cup (Supercupa Europei), în direct sau în reluare, precum şi rezumatele de la miezul nopţii din fiecare competiţie şi magazinele săptămânale.

"Ne bucurăm să aducem încă o veste bună pentru microbiști în preajma sărbătorilor de iarnă. Ne-am propus de la început să construim un canal de sport de calitate, de aceea UEFA Champions League şi UEFA Europa League au fost în oferta noastră încă de la apariţia Dolce Sport, în 2010. Prin intermediul platformei Telekom TV Web & Mobile, clienții noștri se pot bucura de o experiență nouă și unică urmărind meciurile celor două competiții internaționale – de oriunde, pe orice tip de ecran și exclusiv pe Dolce Sport", a declarat Vlad Enăchescu, directorul general al Dolce Sport.

Update ora 16:20 - Conform prosport.ro, si Pro Tv a cumpărat de la UEFA drepturi până în 2018, probabil pentru unele meciuri. Cele două competiţii sunt acum transmise de Digisport, Dolcesport şi TVR.


13 comentarii despre subiectul „Liga Campionilor şi Liga Europa 2015 - 2018, integral la Dolce Sport”:
dintre-noutati blog - manChi TV - incerc dulciuri scump vs ieftin taste test review

Și atunci DIGI, SPORT.RO, PROTV nu mai au niciun drept? Au exclusivitate?

Anonim

ba da digi are dreptul sa taca (mucles)

Anonim

acum cei de la digi vor ataca concurenta cu liga judeteana in exclusivitate

Anonim

ce amuzanti sunteti astia care atacati digi, gusterilor vedeti seria a/ligue 1/la liga/europa league/champions league pentru o fractiune cat platesc englezii sau nemtii de exemplu, multi ati prins ciuda pe ei ca au renuntat la faimoasa liga 1 si v-ati dus in genunchi la altii si mai hoti, ca sa vedeti blaturile din liga noastra, sa fie sanatosi astia de la dolce, oricum nu isi fac rost de abonati mai multi, doar prostanaci, nu exista in romania oferta de internet calitate/pret la nivelul celor de la digi, ce ofera restul e pistol cu apa...
Nu caut sa le fac reclama, doamne fereste, au si ei multe parti proaste, mai ales angajatii lipsiti de interes si cateodata de cunostine, amatorisme de genul asta, dar ce a oferit digi in romania in ultimii ani ca net/calitate n-a ofeit nici un alt provider... Tin minte ca am avut net de la UPC inainte de a trece la digi si era un chin.. niste viteze... o rusine.

Anonim

SI ce treaba are comentariul tau cu "net/calitate pret" cu aceasta stire ?

Anonim

Nu vor pierde clienti cei de la Digi , la cine sa mearga la Telekom care ofera servicii proaste si scumpe.

Anonim

S-ar putea sa avem o surpriza cand vor reincepe meciurile anul viitor, e posibil ca sa fie anulat actualul contract si sa fie facuta licitatie, si atunci RCS, pac si el cu oferta :-)

Anonim

La Liga 1 ma refeream.

Anonim

Este posibil ca Rds sa transmita liga 1 pentru ca Look tv stau cam prost cu clientii.

Unknown

Protv va tranmite si el 2 meciuri din UCL si din UEL 1 meci,protv are optiunea free to air

Anonim

eu nu inteleg de ce unele minti luminate cred ca daca va fi o noua licitatie pt liga 1 ,RCS va cumpara din nou ...la cum sta treaba se pare ca RCS nu sta prea bine cu banii...dar cine stie...

Anonim

bravo ex dolce si asa suntei tari in diaspora ca decand nu mai este antenele de 2 ani din propria experienta ca instalator pe provincia salerno care nu este mica totusi pe locul 1 este inegalabilul telekom urmat de focus si altele,bafta voua telekom LA MULTI ANIIIIIIII,flutur

Anonim

Liga Campionilor, Europa League, Premier League, Bundesliga, Seri1, Ligue A, Liga i, Cupa Germaniei, Cupa Angliei, Campionatul Ucrainei, Greciei, F1, NBA, Liga Campionilor la handbal (masculin si feminin) -> Toate astea sunt transise de Dolce Sport (plus inca alte competitii).
Si totusi multi zic ca Digi Sport e mai bun..

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile